Liczba postów: 951
Liczba wątków: 1
Reputacja:
1
Inna sprawa, że odmienne reakcje powoduje coś, co znajduje się w obrębie normotypu, czy odrobinę poza nawiasem, a inne coś co koło niego nawet nie leży.
Liczba postów: 9,167
Liczba wątków: 64
Reputacja:
60
Wyznanie: ateista, w przyszłości może buddysta mahajany
Seth napisał(a):To że ludzi nie wkurwiają ostentacyjni hetero to zasadniczo bzdura. Dwaj całujący się faceci denerwują mnie równie silnie do tradycyjna parka wylizująca sobie migdałki na przystanku autobusowym.
Granica przyzwoitości to chodzenie za rękę czy przytulenie się w miejscu publicznym, zarówno dla heteryków jak i dla homo. No i brawo! :*
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Liczba postów: 5,409
Liczba wątków: 79
Reputacja:
90
Iselin napisał(a):Gdyby był hetero i zachowywał się tak jak teraz, to Środa i Szczuka rozsmarowałyby go na ścianie 
A jak się zachowuje?
Ja chyba wybiłem totalnie z rytmu mistrza gry, któremu dałem do zrozumienia że moja postać nie jest hetero  Ale wielkiej szkody nie zrobiłem, bo graliśmy w Forgotten Realms, a ja w ogóle nie czuję tego settingu. No a on był z tych, co sami są sobie teatrem, widownią i krytykiem.
Liczba postów: 10,415
Liczba wątków: 99
Reputacja:
561
El Commediante napisał(a):A jak się zachowuje? Jak burak niestety. Mam wrażenie, że bez przerwy gada o życiu erotycznym swoim i innych. A to spekuluje o Kaczyńskim czy Niesiołowskim, a to mówi podczas debaty na poważny temat, że Bosak mu się podoba, a to proponuje rozmówcy, także podczas poważnej debaty, żeby poszedł się z nim reprodukować po programie. Nie wyobrażam sobie, żeby jakiś facet tak się zachowywał w stosunku do mnie, zwłaszcza publicznie. Od razu byłoby wiadomo, że to jakiś prymityw z sawanny.
Poza tym Biedroń brał też z tego, co pamiętam, udział w jakimś gejowskim kabarecie, dość prostackim. Kretynizm ze strony polityka, który podobno walczy w Sejmie o poważne sprawy.
Taki Raczek za to wziął ze swoim partnerem udział w konkursie jakiegoś tam czasopisma na najsympatyczniejszą parę (albo coś w tym stylu) i było to po prostu fajne.
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
Liczba postów: 5,936
Liczba wątków: 16
Reputacja:
10
DziadBorowy napisał(a):Skąd Ci to przyszło do głowy? Mnie tak samo by wkurwiał jako "ostentacyjny hetero". Ok. Więc kwestię afiszowania się wszystkich obywateli mamy załatwioną. A co powiesz na małżeństwa tych samych płci? Małżeństwo afiszem nie jest.
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL
Liczba postów: 6,595
Liczba wątków: 104
Łoś napisał(a):Ok. Więc kwestię afiszowania się wszystkich obywateli mamy załatwioną. A co powiesz na małżeństwa tych samych płci? Małżeństwo afiszem nie jest.
To poważne zobowiązanie, często wobec Boga a nawet jest to sakrament. 
Liczba postów: 10,995
Liczba wątków: 45
Reputacja:
1,122
Łoś napisał(a):A co powiesz na małżeństwa tych samych płci? Małżeństwo afiszem nie jest.
Co o tym sądzę pisałem już wiele razy. Nie chce mi się po raz kolejny odgrzewać tego kotleta.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"
Liczba postów: 5,409
Liczba wątków: 79
Reputacja:
90
Iselin napisał(a):Jak burak niestety. Mam wrażenie, że bez przerwy gada o życiu erotycznym swoim i innych. A to spekuluje o Kaczyńskim czy Niesiołowskim, a to mówi podczas debaty na poważny temat, że Bosak mu się podoba, a to proponuje rozmówcy, także podczas poważnej debaty, żeby poszedł się z nim reprodukować po programie. Nie wyobrażam sobie, żeby jakiś facet tak się zachowywał w stosunku do mnie, zwłaszcza publicznie. Od razu byłoby wiadomo, że to jakiś prymityw z sawanny.
Poza tym Biedroń brał też z tego, co pamiętam, udział w jakimś gejowskim kabarecie, dość prostackim. Kretynizm ze strony polityka, który podobno walczy w Sejmie o poważne sprawy.
Taki Raczek za to wziął ze swoim partnerem udział w konkursie jakiegoś tam czasopisma na najsympatyczniejszą parę (albo coś w tym stylu) i było to po prostu fajne.
Z takich wstydliwych rzeczy to go kojarzę tylko z jakiegoś kretyńskiego programu typu "gwiazdy śpiewają na lodzie" czy czeoś takiego. Z jakichś seksistowskich komentarzy go nie zapamiętałem, za to z takiej mowy trawy gadających głów w śniadaniu z TVN-em czy czegoś podobnego owszem.
Liczba postów: 527
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Zdeklarowane lesbijka Martina Navratilova oświadczyła się w czasie US Open
![[Obrazek: Bw39m8yCMAAyRCF.jpg]](https://pbs.twimg.com/media/Bw39m8yCMAAyRCF.jpg)
Szczęśćcie bogowie młodej parze! :*
Liczba postów: 5,136
Liczba wątków: 111
Reputacja:
26
Komentarz: potwierdza się, że celem jest homodyktat. W sensie: kto kogo:
http://gosc.pl/doc/2154639.Wyrzucili-ofi...wski-marsz
Mjr Bernard Gaynor został wyrzucony z armii australijskiej za krytykę jej udziału w gejowskiej paradzie.
Wyrzucili oficera. Poszło o gejowski marsz arch. rodziny Gaynorów Bernard Gaynor z rodziną
Nie pomógł fakt, że 35-letni ojciec szóstki dzieci ma za sobą 15 lat służby w wojskowym wywiadzie, w tym 3 lata w Iraku. Na swym prywatnym blogu skrytykował udział armii w marszu gejów i lesbijek w Sydney w 2013 roku. Około 120 żołnierzy w wzięło udział w tej paradzie w pełnym umundurowaniu.
Gaynor powiedział LifeSiteNews, że po swej krytycznej wypowiedzi doświadczył antykatolickiej dyskryminacji ze stron dowództwa. Zresztą, już wcześniej podpadł przełożonym, gdy opowiedział się przeciw homoseksualnemu nauczaniu w szkole i krytycznie wypowiadał się o islamie. Po skrytykowaniu udziału żołnierzy w gejowskiej paradzie oficer otrzymał od armii list, w którym wyrażono opinię, że obraża innych i tworzy podziały. W piśmie była też sugestia, by odszedł z wojska. Rozpoczęła się „walka” pomiędzy armią a mjr. Gaynorem. W końcu został zwolniony ze służby.
Naszym celem jest LINIA. Bojowa linia!
Liczba postów: 7,984
Liczba wątków: 162
Reputacja:
2
Nic nowego. LGKB w akcji. Przecież terror polityczny i wyrzucanie z pracy przeciwników to standardowe działanie tolerancyjnych.
"Hope can drown lost in thunderous sound
Fear can claim what little faith remains
But I carry strength from souls now gone
They won't let me give in...
(...)
Death will take those who fight alone
But united we can break a fate once set in stone
Just hold the line until the end
Cause we will give them hell..."
EH
Reputacja:
60
IX napisał(a):Postuluję zamknięcie tego tematu, bo gówno prawda i chuj.
Dziękuję za uwagę.  hock:
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Liczba postów: 527
Reputacja:
0
Seth napisał(a):Nic nowego. LGKB w akcji. Przecież terror polityczny i wyrzucanie z pracy przeciwników to standardowe działanie tolerancyjnych.
A wyrzucenie z roboty Lemańskiego to nie był terror polityczny?
Liczba postów: 16,443
Liczba wątków: 93
Reputacja:
39
Z pewnością, ale nikt żadnego Lemańskiego z roboty nie wyrzucił...
Liczba postów: 7,984
Liczba wątków: 162
Reputacja:
2
idiota napisał(a):Z pewnością, ale nikt żadnego Lemańskiego z roboty nie wyrzucił...
Też nie słyszałem by ktoś go z pracy wyrzucił. Otrzymał tylko zakaz głoszenia poglądów sprzecznych z linią instytucji, której ślubował służyć. Lemański ponosi konsekwencje złamania słowa.
"Hope can drown lost in thunderous sound
Fear can claim what little faith remains
But I carry strength from souls now gone
They won't let me give in...
(...)
Death will take those who fight alone
But united we can break a fate once set in stone
Just hold the line until the end
Cause we will give them hell..."
EH
Liczba postów: 6,595
Liczba wątków: 104
Seth napisał(a):Też nie słyszałem by ktoś go z pracy wyrzucił. Otrzymał tylko zakaz głoszenia poglądów sprzecznych z linią instytucji, której ślubował służyć. Lemański ponosi konsekwencje złamania słowa.
Gdzie można posłuchać jego kazań??
Można pójść do niego do spowiedzi?
A co z tymi księżmi , którzy głoszą poglądy panteistyczne?
Co z tymi, którzy nie wierzą w piekło?
Liczba postów: 756
Liczba wątków: 3
Liczba postów: 12,313
Liczba wątków: 81
Reputacja:
388
semele napisał(a):A co z tymi księżmi , którzy głoszą poglądy panteistyczne?
Co z tymi, którzy nie wierzą w piekło? Wykluczają się z KrK. To chyba oczywiste.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Reputacja:
60
Przeglądając Internet, przez przypadek trafiłem na stronę: http://www.matthewshepard.pl/. To strona o Matthiew Shepardzie, który zginął, mając 21 i dlatego tylko, że był gejem.
To była straszna śmierć. Płakać mi się chce, gdy o tym czytam. Jakim trzeba być skurwielem, by postąpić jak jego mordercy?
Zbrodnia nienawiści to nie jakiś tam wymysł, to rzeczywistość. Zachęcam do zapoznania się ze stroną oraz do dyskusji.
Liczba postów: 1,922
Reputacja:
43
Nonkonformista napisał(a):Przeglądając Internet, przez przypadek trafiłem na stronę: http://www.matthewshepard.pl/. To strona o Matthiew Shepardzie, który zginął, mając 21 i dlatego tylko, że był gejem.
To była straszna śmierć. Płakać mi się chce, gdy o tym czytam. Jakim trzeba być skurwielem, by postąpić jak jego mordercy?
Zbrodnia nienawiści to nie jakiś tam wymysł, to rzeczywistość. Zachęcam do zapoznania się ze stroną oraz do dyskusji. Rozumiem, że gdyby go zabili dla sadystycznej przyjemności, lub okradli go i zamordowali, żeby zmniejszyć szanse trafienia do więzienia, lub zabili go bo obraził ich kumpla, bądź dlatego, że nie podobała im się jego twarz, to byłoby to w jakiś sposób mniej potworne?
Co z mordowaniem ludzi, za to, że odeszli od Islamu i to w krajach europejskich?
Albo z mordowaniem swoich córek i sióstr przez islamistów, bo znalazły sobie chłopaka?
Ludzie potrafią wynaleźć sobie dowolne preteksty do popełnienia zbrodni.
Każde mordujące ludzi ścierwo należy odstrzelić pod ścianą, nieważne czy zabili bo ofiara była czarna, biała, homoseksualna, była kobietą lub śmiała wyznawać inną religię niż mordujący.
"Equality is a lie. A myth to appease the masses. Simply look around and you will see the lie for what it is! There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow – those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence."
|