To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ankieta: Czy jesteś za możliwością prawnego rejestrowania związków homoseksualnych w Polsce?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak, ze wszystkimi prawami jak w małżeństwie heteroseksualnym
43.28%
58 43.28%
Tak, ale bez prawa do adopcji i/lub z innymi ograniczeniami
29.10%
39 29.10%
Nie, jestem przeciwny
14.93%
20 14.93%
Nie i uważam, że homoseksualiści już mają za dużo praw
12.69%
17 12.69%
Razem 134 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 2.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Homotematy/posty
Mario napisał(a):Zlituj się! :lol2:

Co, za trudne?
Odpowiedz
Jester napisał(a):Z większym prawdopodobieństwem niż kto?
Komu Ty pytania zadajesz...
zastanów się.
Selemele papla co jej ślina do mózgu przyniesie albo co ostatnio gdzieś usłyszała/przeczytała, czyli to co "wszyscy przecież wiedzą", tylko nie wiadomo skąd.

Odpowiedz
Jester napisał(a):Dlaczego ktoś kto nienawidzi pedałów, miałby bić swoją żonę?
Bo może nie lubi, gdy się go zmusza do szycia?
Albo może właśnie jego żona:

:lol2:
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
Mario jak zawsze udowadnia swoją indolencję w zakresie wykładni przepisów...:wall: Abstrahując już od wszystkiego innego obecnie istnieją kategorie:

1. występek i zbrodnia (w prawie karnym);
2. wykroczenie skarbowe i przestępstwo skarbowe (w prawie karnym skarbowym).

Występek skarbowy funkcjonował w ostatnio w PRL...Niezdecydowany
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
[Obrazek: tecza_pap_600.jpeg]

Dlaczego ludzie to palą- jakieś zboczenie?
Odpowiedz
semele napisał(a):[Obrazek: tecza_pap_600.jpeg]

Dlaczego ludzie to palą- jakieś zboczenie?
Bo są idiotami. Po prostu.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
Pracowałam w kwiaciarni i wiem jak się przy tym robi!!!
Nie palcie więcej!!

Spalcie sobie coś innego.
Odpowiedz
To fakt. Przy tej tęczy sporo się napracowali wolontariusze. To słabe, kiedy ktoś nie szanuje czyjejś pracy.
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
Odpowiedz
Teoria spiskowa: to nie byli żadni narodowcy, tylko ludzie wynajęci przez kwiaciarnię, by zapewnić zlecenie publiczne.
Odpowiedz
A poza tym ta tęcza nie tylko przecież komunikuje: LGBT tutaj jest, ale również mówi innym: różnorodność jest piękna. Po trzecie w końcu jest miłym urozmaiceniem krajobrazu.
Odpowiedz
zefciu napisał(a):Teoria spiskowa: to nie byli żadni narodowcy, tylko ludzie wynajęci przez kwiaciarnię, by zapewnić zlecenie publiczne.

Jesteś pewny - masz dowody??
Oby tak było!!

Chociaż to nie świadczy dobrze o polskim kapitalizmie.
Odpowiedz
semele napisał(a):Jesteś pewny - masz dowody??
Miałem dowody, ale napadła mnie na ulicy kwiaciarska mafia i dowody zabrała.
Odpowiedz
Iselin napisał(a):To fakt. Przy tej tęczy sporo się napracowali wolontariusze. To słabe, kiedy ktoś nie szanuje czyjejś pracy.

A jeszcze bardziej słabe jest kiedy ktoś nie szanuje pieniędzy podatników.

Nonkonformista napisał(a):A poza tym ta tęcza nie tylko przecież komunikuje: LGBT tutaj jest, ale również mówi innym: różnorodność jest piękna. Po trzecie w końcu jest miłym urozmaiceniem krajobrazu.

??? To szkaradztwo to miłe urozmaicenie krajobrazu?:roll: Poza tym państwo nie jest od tego, żeby mówić co jest piękne.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
Już kiedyś to pisałem na forum, ale gdy po raz pierwszy widziałem tę tęczę to uznałem, że jest kiczowata i zupełnie nie komponująca się w okolicę, a przede wszystkim uznałem, że to tymczasowa instalacja. Ku mojemu zdziwieniu, mijały miesiące, a to wciąż stało. Jeszcze później dopiero dowiedziałem się, że to faktycznie miała być tymczasowa instalacja, ale ktoś postanowił, żeby to szkaradzieństwo sobie stało i było kością niezgody.
Matematyka jest niezmysłową rzeczywistością, która istnieje niezależnie zarówno od aktów, jak i dyspozycji ludzkiego umysłu i jest tylko odkrywana, prawdopodobnie bardzo niekompletnie, przez ludzki umysł

Kurt Gödel

Mój blog - http://flaufly.wordpress.com/
Odpowiedz
Nonkonformista napisał(a):Po trzecie w końcu jest miłym urozmaiceniem krajobrazu.

Przecież to wygląda jak tandetna dekoracja na promocji w Biedronce. Nieważne co ta tęcz ma symbolizować ideologicznie, doskonale oddaje kompletny brak gustu osób, które decydowały o jej postawieniu.
Odpowiedz
To niesamowite jak niektórzy się zaczęli nagle kratownicami podniecać.
Że zachwyca nonkona nie dziwi, on jest pozbawiony jakiegokolwiek śladu dobrego gustu, ale że zaczęła zachwycać nagle całkiem zdrowe na umyśle osoby...
Chyba na rozkaz.

Odpowiedz
Socjopapa napisał(a):A jeszcze bardziej słabe jest kiedy ktoś nie szanuje pieniędzy podatników.

??? To szkaradztwo to miłe urozmaicenie krajobrazu?:roll: Poza tym państwo nie jest od tego, żeby mówić co jest piękne.

Ale może być od tego.Szczęśliwy
Kto ma być od tego aby mówić , że jest pięknie?:?:
Odpowiedz
DziadBorowy napisał(a):Proszę zatem zamiast głupio rechotać wskazać gdzie w Kodeksie Karnym Skarbowym mamy coś takiego jak występek skarbowy. Uśmiech W Kodeksie Karnym definiuje go Art 7. A w Kodeksie Karnym Skarbowym ??

Masz rację, źle odczytałem dwuznaczność tego paragrafu. Mea culpa, tym razem to ja wyszedłem na idiotę. :lol2:
Odpowiedz
Witold napisał(a):Przecież to wygląda jak tandetna dekoracja na promocji w Biedronce. Nieważne co ta tęcz ma symbolizować ideologicznie, doskonale oddaje kompletny brak gustu osób, które decydowały o jej postawieniu.

A gdyby tam zasadzić tęczowy las- mam projekt - co Ty na to?
Dołożysz złotówkę?
Odpowiedz
Selemele najwyraźniej trzeba mówić co jest ładne...
To wiele wyjaśnia w sumie.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości