Liczba postów: 9,167
Liczba wątków: 64
Reputacja:
60
Wyznanie: ateista, w przyszłości może buddysta mahajany
łowca napisał(a):Natomiast, dla niektórych to, że ktoś zmienił płeć na kobietę, oznacza to, że musi również być gejem. Jeśli nie jest, to nie może być transseksualistą. Kolejny dowód, na to jakim poważaniem cieszą się geje, w dzisiejszym, nowoczesnym społeczeństwie.
Geje cieszą się poważaniem, ale nie w naszym katolickim grajdołku.
Wśród naszych katolików biskup Paetz posuwający w ciasne dziurki ministrantów znalazł i tak swoich popleczników i nawet jakoś specjalnie nie został za to ukarany Gdyby było wiadomo, że robi to nauczyciel, to zaraz wyzwano by od pedofili i zwolniono z pracy. A taki biskup Paetz - proszę bardzo - posuwał ministrantów w ciasne zadki, może nawet i im się tam spuszczał i co go za to spotkało?
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Nonkonformista napisał(a):biskup Paetz posuwający w ciasne dziurki ministrantów Z kleryków zrobili się ministranci. Zjawisko podobne do rośnięcia ryb po złowieniu przez wędkarzy. Niedługo nonkonformista będzie twierdzić, że abp Paetz posuwał płody.
Liczba postów: 16,443
Liczba wątków: 93
Reputacja:
39
Niedługo się zmienią w dzieci przystępujące do Pierwszej Komunii...
Liczba postów: 6,595
Liczba wątków: 104
idiota napisał(a):Niedługo się zmienią w dzieci przystępujące do Pierwszej Komunii...
Jest to coś zmyślonego w całości??
Liczba postów: 5,936
Liczba wątków: 16
Reputacja:
10
idiota napisał(a):Niedługo się zmienią w dzieci przystępujące do Pierwszej Komunii... Prędzej z chłopców, dziewczynki, które same chciały lub subtelnie uwiodły. Byleby nie było przykrych konsekwencji dla duchownego sprawcy.
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL
Reputacja:
60
zefciu napisał(a):Z kleryków zrobili się ministranci. Zjawisko podobne do rośnięcia ryb po złowieniu przez wędkarzy. Niedługo nonkonformista będzie twierdzić, że abp Paetz posuwał płody. Pomyliłem się, fakt. Nie zmienia to jednak faktu, o którym napisałem.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Reputacja:
39
Tam "pomyliłem się"...
Z obfitości serca usta mówią!
Nonkonformista napisał(a):Pomyliłem się, fakt. Bujać to my. Cytat:Nie zmienia to jednak faktu, o którym napisałem.
Jakiego faktu? Że abp Paetz kogoś tam podobno ruchał. Nie wiedziałem, że dla nonkonformisty ruchanie dzieci i dorosłych to w zasadzie to samo.
Liczba postów: 564
Liczba wątków: 11
Reputacja:
19
Wyznanie: czczący wyklętych
Łoś napisał(a):A dla Ciebie i dla Twojego życia, ma znaczenie to, kto jaką ma orientację seksualną? Jeżeli tak, to dlaczego?
Mi w niczym homoseksualizm, nie przeszkadza. W zasadzie jestem do homoseksualistów dość podobny, bo nigdy nie miałem szczęścia, do kobiet. Różnica jest w tym, że to czego oni odrzucają w akcie wyboru, mi nie udało się dokonać, mimo szczerych chęci.
Boli mnie jednak jedna rzecz. Dajmy na to, spotykam homoseksualistę, podchodzę do niego bez uprzedzeń, na pierwszy rzut oka wydaje mi się sympatyczny. Jednak po bliższym zapoznaniu, zawsze wychodzi że coś jest nie tak. Niestety każda osoba homoseksualna o jakiej słyszałem, darzy olbrzymią sympatią tak zwane wartości socjaldemokratyczne, a wszystkie inne, zwłaszcza wolnościowe, ma w pogardzie. Nie wiem czy to reguła, czy tylko ja miałem takiego pecha.
Zresztą wystarczy zapytać jakiegoś homoseksualistę, co myśli dajmy na to o libertarianizmie. Każdy mógłby sobie zawrzeć małżeństwo, jakie mu się podoba, homoseksualiści mieliby jak w raju. Jestem pewien, że każdy wyśmieje wolność, bo chce rozdzielać pieniądz, w ramach zasady równości społecznej. Wobec tego nie trudno się domyślić, jakiego świata naprawdę chcą gejiści, tolerancja jest nieważna, byle by był socjalizm.
Liczba postów: 5,936
Liczba wątków: 16
Reputacja:
10
łowca napisał(a):Mi w niczym homoseksualizm, nie przeszkadza. W zasadzie jestem do homoseksualistów dość podobny, bo nigdy nie miałem szczęścia, do kobiet. Różnica jest w tym, że to czego oni odrzucają w akcie wyboru, mi nie udało się dokonać, mimo szczerych chęci.
Boli mnie jednak jedna rzecz. Dajmy na to, spotykam homoseksualistę, podchodzę do niego bez uprzedzeń, na pierwszy rzut oka wydaje mi się sympatyczny. Jednak po bliższym zapoznaniu, zawsze wychodzi że coś jest nie tak. Niestety każda osoba homoseksualna o jakiej słyszałem, darzy olbrzymią sympatią tak zwane wartości socjaldemokratyczne, a wszystkie inne, zwłaszcza wolnościowe, ma w pogardzie. Nie wiem czy to reguła, czy tylko ja miałem takiego pecha.
Zresztą wystarczy zapytać jakiegoś homoseksualistę, co myśli dajmy na to o libertarianizmie. Każdy mógłby sobie zawrzeć małżeństwo, jakie mu się podoba, homoseksualiści mieliby jak w raju. Jestem pewien, że każdy wyśmieje wolność, bo chce rozdzielać pieniądz, w ramach zasady równości społecznej. Wobec tego nie trudno się domyślić, jakiego świata naprawdę chcą gejiści, tolerancja jest nieważna, byle by był socjalizm. Dzięki za wyjaśnienie. Czy prawidłowo zrozumiałem, że lewicowość jest tutaj zagadnieniem powodującym taką, a nie inną, postawę.
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL
Reputacja:
60
łowca napisał(a):Mi w niczym homoseksualizm, nie przeszkadza. W zasadzie jestem do homoseksualistów dość podobny, bo nigdy nie miałem szczęścia, do kobiet. Różnica jest w tym, że to czego oni odrzucają w akcie wyboru, mi nie udało się dokonać, mimo szczerych chęci. Nie tylko szczęściaś do kobiet nie miał, ale i do nauczycieli języka polskiego. Przyjmiesz korepetycje od geja?
LUDZIE, ILE WAM JESZCZE RAZY TRZEBA POWTARZAĆ? KAŻDEMU Z OSOBNA MAM TO PISAĆ? SZLAG MNIE JUŻ JASNY TRAFIA! ODSYŁAM DO WĄTKU POPULARNE BŁĘDY POLAKÓW. To jakaś plaga z tym 'mi'?! Co tu jest grane? Ciężko opanować podstawowe zasady gramatyki języka ojczystego, do chuja, pana?
Reputacja:
39
Mi wisi co cię tam niby trafia.
Masz natręctwo - idź do poradni psychologicznej,a nie nam tu dupę zawracasz.
Mnie się zaś nie podoba, że nonkonformista zmienił temat, gdy nagle wyszło, że ot tak może mu się pomylić konsensualny seks dwóch mężczyzn z molestowaniem dzieci.
zefciu napisał(a):Bujać to my. Jakiego faktu? Że abp Paetz kogoś tam podobno ruchał. Nie wiedziałem, że dla nonkonformisty ruchanie dzieci i dorosłych to w zasadzie to samo.
A dla idioty to żaden problem!
Liczba postów: 963
Liczba wątków: 1
Reputacja:
8
Nonkonformista napisał(a):Pomyliłem się, fakt. Nie zmienia to jednak faktu, o którym napisałem.
Mieszanie homoseksualizmu z pedofilią to zbrodnia homofobii.
Chyba, że chodzi o księdza.
łowca napisał(a):podoba, homoseksualiści mieliby jak w raju. Jestem pewien, że każdy wyśmieje wolność, bo chce rozdzielać pieniądz, w ramach zasady równości społecznej. Wobec tego nie trudno się domyślić, jakiego świata naprawdę chcą gejiści, tolerancja jest nieważna, byle by był socjalizm.
Czyli homoseksualista = socajalista.
Nie wiem czy Miller podałaby Tobie łapkę;-)
Poszukajmy jakichś prawicowych homosiów;-)
Przeciwnicy aborcji mówią tak:
http://www.wykop.pl/link/1656505/wegry-9...ualny-eng/
Reputacja:
60
semele napisał(a):Poszukajmy jakichś prawicowych homosiów.
Prawicowy homoś to kuriozum. Przecież ktoś taki jest czarną owcą dla gejowskiego wyzwolenia i spowalnia marsz ku emancypacji. A kysz z takimi personami!
Reputacja:
39
Witold napisał(a):Mieszanie homoseksualizmu z pedofilią to zbrodnia homofobii.
Chyba, że chodzi o księdza.
Może Nonkon zwyczajnie nie widzie specjalnej różnicy?
Nonkonformista napisał(a):Prawicowy homoś to kuriozum. Przecież ktoś taki jest czarną owcą dla gejowskiego wyzwolenia i spowalnia marsz ku emancypacji. A kysz z takimi personami!
Ale warto takiego odszukać- bo może się mocno kamufluje!
Prześladując innych!
|