Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Awans społeczny Ateista.pl :)
Ech, no i jak można było przewidzieć, fanpejdż szybko zmienił się w miejsce do wyśmiewania wszystkich, którzy nie podobają się naszym "uciekniętym" z forum "honorowcom".
[Obrazek: style3,Fizyk.png]
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien" - Albert Einstein
Odpowiedz
Postuluję utworzenie fanpejdża "Czytam 'czytam ateistę.pl dla beki' dla beki" Język
"- Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć.
Śmierć zastanowił się przez chwilę.
KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE."
Odpowiedz
chonorowcy uciekli z forum? Palmer w końcu opuścił forum?! Zarządzam poszukiwania nowego konta Palmera!
Odpowiedz
El Commediante napisał(a):chonorowcy uciekli z forum? Palmer w końcu opuścił forum?! Zarządzam poszukiwania nowego konta Palmera!
Pewnie dla kamuflażu nazwie się teraz 'lewa ciota', ale nie z nami te numery. Rozszyfrujemy go po stylu pisania, jak było z tą dewotą:!:
Ażeby  odkryć  prawdziwe  zasady  moralności,  ludzie  nie  potrzebują  ani  teologii,  ani
objawień, ani bogów, potrzebują jedynie zdrowego rozsądku. J. Meslier, Testament.
Odpowiedz
Tak gwoli ścisłości - Dewota to nie był on Oczko Ale nie o tym ma być ten wątek w końcu.
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien" - Albert Einstein
Odpowiedz
Fizyk napisał(a):Tak gwoli ścisłości - Dewota to nie był on Oczko Ale nie o tym ma być ten wątek w końcu.
Szkoda, że to nie on. Smutny
Ażeby  odkryć  prawdziwe  zasady  moralności,  ludzie  nie  potrzebują  ani  teologii,  ani
objawień, ani bogów, potrzebują jedynie zdrowego rozsądku. J. Meslier, Testament.
Odpowiedz
Fizyk napisał(a):Tak gwoli ścisłości - Dewota to nie był on Oczko Ale nie o tym ma być ten wątek w końcu.

[Obrazek: photo.jpg]

Miszcz kamuflarzu.
Odpowiedz
No i post z CMem skasowali, słabo.
Dopóki rodzimy się i umieramy, póki światło jest w nas, warto się wkurwiać, trzeba się wkurwiać! Wciąż i wciąż od nowa.
Odpowiedz
Jakby ktos jeszcze miał wątpliwości kto to prowadzi:
(pierwszy był komentarz Jacka [Palmera] a drugi Karola [mój]):
http://i.imgur.com/OJnn9ud.jpg

Jakiś czas potem:
http://i.imgur.com/l4HVAe5.jpg
Odpowiedz
Napisz im jeszcze "COFAM SUBA!!!!!"
Oczko

Odpowiedz
Bardzo smiszne.
Odpowiedz
Fizyk napisał(a):Ech, no i jak można było przewidzieć, fanpejdż szybko zmienił się w miejsce do wyśmiewania wszystkich, którzy nie podobają się naszym "uciekniętym" z forum "honorowcom".

I jak można było przewidzieć, "niehonorowcy" mają z tego powodu ból dupki :lol2:
hOr-oom-may o nay rhay
hOr-oom-may he eer-hee-mo

http://www.youtube.com/watch?v=wXRGfo1NksM
Odpowiedz
Już teraz wiecie, jak to jest być Beyonce!
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Odpowiedz
Xeo95 napisał(a):Bardzo smiszne.
To widzisz jak wyglądasz...
Oczko

Odpowiedz
Hans Żydenstein napisał(a):I jak można było przewidzieć, "niehonorowcy" mają z tego powodu ból dupki :lol2:
Jeśli mój post jest świadectwem bólu dupy, to czego świadectwem jest taki fanpejdż i usuwanie niewygodnych komentarzy? Oczko
Odpowiedz
Paru "niehonorowców" polubiło go, i nawet chciało się udzielić. Jak to się skończyło, każdy widzi... Język
Odpowiedz
Zażywasz - przegrywasz...
Oczko

Odpowiedz
idiota napisał(a):To widzisz jak wyglądasz...
Oczko
Iście fascynujące.
Odpowiedz
Cofam lejka
Dopóki rodzimy się i umieramy, póki światło jest w nas, warto się wkurwiać, trzeba się wkurwiać! Wciąż i wciąż od nowa.
Odpowiedz
Lulz, ten fanpejdż powinien znaleźć się pod patronatem Świętego Piotra Szumlewicza :lol2:
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości