Liczba postów: 8,937
Liczba wątków: 78
Reputacja:
431 Płeć: nie wybrano
Sofeicz napisał(a):Fakt - w Smardzewicach.
Był nawet moment, kiedy chciałem tam na chwilę wpaść - ale może i dobrze, bo bym teraz musiał multikontować :lol2::lol2::lol2:
Przecież multikontowanie Palmera trwa od lat:lol2::lol2::lol2:
Od lat dorosły facet żyje forum internetowym, wścieka się, że na nim nie rządzi oraz poświęca niewiarygodną ilość czasu i wysiłku na tworzenie kolejnych multikont, szantażowanie administracji i wyganianie niektórych użytkowników. Brzmi trochę jak z innego matriksa.
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
Liczba postów: 4,465
Liczba wątków: 57
Reputacja:
55 Płeć: mężczyzna
Dupa tam stalking, przecież nie nęka konkretnej osoby.
Iselin napisał(a):Przecież multikontowanie Palmera trwa od lat:lol2::lol2::lol2:
Od lat dorosły facet żyje forum internetowym, wścieka się, że na nim nie rządzi oraz poświęca niewiarygodną ilość czasu i wysiłku na tworzenie kolejnych multikont, szantażowanie administracji i wyganianie niektórych użytkowników. Brzmi trochę jak z innego matriksa.
W.lutym skończę 19-stkę, ale gdy widzę wyczyny Palmera to czuję się najpoważniejszą i najdojrzałsząosobą na swiecie...
Liczba postów: 1,661
Liczba wątków: 31
Reputacja:
37 Płeć: nie wybrano
Nawet wywiad ze mną został opublikowany, oczywiście po odpowiednich modyfikacjach ze strony redakcji i wciskaniu mi w usta rzeczy, których nie powiedziałam Jak zwykle Ekipa Honor o "honorze" potrafi głównie gadać
"- Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć.
Śmierć zastanowił się przez chwilę. KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE."
Liczba postów: 897
Liczba wątków: 26
Reputacja:
1 Płeć: nie wybrano
Ja nie wypowiadałem się zbyt wiele podczas tego wywiadu, ale widzę, że i moją wypowiedź odpowiednio zmodyfikowali, zakłamując jej sens .
Oto, jak to wyglądało:
Wersja redakcji fanpejdża:
Cytat: Likaon: Przecież czytacie ateistę.pl, to powinniście wiedzieć.
Czytam ateistę.pl dla beki: OK, póki Ann nie odpowiada, póty porozmawiam z tobą.
Likaon: O nie, nie będziecie mnie przesłuchiwać!
Czytam ateistę.pl dla beki: Sam się wtrąciłeś... Czy wyczułeś w Kazimierzu-psychiatrze z Malborka kolejnego Palmera?
Likaon: I co, sądzicie, że naprawdę się przejąłem?
Czytam ateistę.pl dla beki: Kim? Kazimierzem, czy Palmerem?
Likaon: Mówię o tym, że nie przejąłem się tym, że się sam wtrąciłem.
Sens mojej wypowiedzi był taki, że nie przejąłem się ich przesłuchaniem.
Nie dość, że zamieścili na swoim fanpejdżu jedynie fragmenty dyskusji (i to zedytowane), to jeszcze jako "dowód" swojej prawdomówności dali nieczytelnie screeny...
Liczba postów: 3,888
Liczba wątków: 28
Reputacja:
164 Płeć: nie wybrano
Cytat:Nie dość, że zamieścili na swoim fanpejdżu jedynie fragmenty dyskusji (i to zedytowane), to jeszcze jako "dowód" swojej prawdomówności dali nieczytelnie screeny...
Screeny mogą być czytelne jak je pobierzesz przez fb, tak to zwykle działa.
Dopóki rodzimy się i umieramy, póki światło jest w nas, warto się wkurwiać, trzeba się wkurwiać! Wciąż i wciąż od nowa.
Liczba postów: 897
Liczba wątków: 26
Reputacja:
1 Płeć: nie wybrano
cobras napisał(a):Screeny mogą być czytelne jak je pobierzesz przez fb, tak to zwykle działa.
Rzeczywiście, tak jest i w tym przypadku. Co nie zmienia faktu, że klikając na nie na facebooku, nie można poznać ich treści, a zredagowanie przytaczanych wypowiedzi, które można odczytać, wykracza poza dodawanie kropek i wielkich liter...
Liczba postów: 3,888
Liczba wątków: 28
Reputacja:
164 Płeć: nie wybrano
Cytat:Rzeczywiście, tak jest i w tym przypadku. Co nie zmienia faktu, że klikając na nie na facebooku, nie można poznać ich treści, a zredagowanie przytaczanych wypowiedzi, które można odczytać, wykracza poza dodawanie kropek i wielkich liter...
No i palmery potem wiedzą kto zdjęcie pobrał.
Dopóki rodzimy się i umieramy, póki światło jest w nas, warto się wkurwiać, trzeba się wkurwiać! Wciąż i wciąż od nowa.
Liczba postów: 16,443
Liczba wątków: 93
Reputacja:
46 Płeć: nie wybrano
jakie cwane manipulatory!
Nawet rozdzielczość fejsbuku dobrali tak, że się czytać nie da a i zbierajo dane o pobieratorach..
A tak na marginesie to wcale nic nie trzeba ściągać, żeby móc to przeczytać.
Ja nie musiałem.
Liczba postów: 2,356
Liczba wątków: 17
Reputacja:
23 Płeć: mężczyzna
Xeo95 napisał(a):Mulikont nie było kilkanaście a ,,tylko" sześć...
Nieźle.
Sam Bóg zdaje się korzysta tylko z trzech multikont.
Zamierzam stworzyć mężczyznę i kobietę z grzechem pierworodnym. Następnie zamierzam zapłodnić kobietę samym sobą, tak abym mógł się narodzić. Będąc człowiekiem, zabiję się w ramach ofiary dla samego siebie aby ocalić Cię od grzechu na który Cię początkowo skazałem... TA DA!!!
Liczba postów: 16,443
Liczba wątków: 93
Reputacja:
46 Płeć: nie wybrano
1)
Niby dlaczego miałoby to się znaleźć w "Czytam "Czytam..."?
Wypowiedzi Bartłomieja Kaminskiego czy dajmy na to -snip- spod przeróżnych wrzutek też by się nadawały? Na jakiej zasadzie?
2)
Nie wiem, co Cię w tym tak bawi, ale to kwestia smaku.
Liczba postów: 5,409
Liczba wątków: 79
Reputacja:
102
Mnie ten page przypomina "Trudne sprawy". Palmer komentuje usuwanie postów i żal Kazimierza Wojnarowicza, a zaraz potem wchodzi Kazimierz Wojnarowicz i mówi że mu usuwają posty i ma żal. Powinni się upomnieć o prawa własności do formuły programu.