Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Awans społeczny Ateista.pl :)
Sofeicz napisał(a):Fakt - w Smardzewicach.
Był nawet moment, kiedy chciałem tam na chwilę wpaść - ale może i dobrze, bo bym teraz musiał multikontować :lol2::lol2::lol2:
Przecież multikontowanie Palmera trwa od lat:lol2::lol2::lol2:
Od lat dorosły facet żyje forum internetowym, wścieka się, że na nim nie rządzi oraz poświęca niewiarygodną ilość czasu i wysiłku na tworzenie kolejnych multikont, szantażowanie administracji i wyganianie niektórych użytkowników. Brzmi trochę jak z innego matriksa.
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
Odpowiedz
To podpada pod stalking!
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Odpowiedz
Dupa tam stalking, przecież nie nęka konkretnej osoby.

Iselin napisał(a):Przecież multikontowanie Palmera trwa od lat:lol2::lol2::lol2:
Od lat dorosły facet żyje forum internetowym, wścieka się, że na nim nie rządzi oraz poświęca niewiarygodną ilość czasu i wysiłku na tworzenie kolejnych multikont, szantażowanie administracji i wyganianie niektórych użytkowników. Brzmi trochę jak z innego matriksa.
W.lutym skończę 19-stkę, ale gdy widzę wyczyny Palmera to czuję się najpoważniejszą i najdojrzałsząosobą na swiecie...
Odpowiedz
Nawet wywiad ze mną został opublikowany, oczywiście po odpowiednich modyfikacjach ze strony redakcji i wciskaniu mi w usta rzeczy, których nie powiedziałam Duży uśmiech Jak zwykle Ekipa Honor o "honorze" potrafi głównie gadać Oczko
"- Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć.
Śmierć zastanowił się przez chwilę.
KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE."
Odpowiedz
Ja nie wypowiadałem się zbyt wiele podczas tego wywiadu, ale widzę, że i moją wypowiedź odpowiednio zmodyfikowali, zakłamując jej sens Duży uśmiech.
Oto, jak to wyglądało:

[Obrazek: e3YOfLZ.png]

Wersja redakcji fanpejdża:

Cytat: Likaon: Przecież czytacie ateistę.pl, to powinniście wiedzieć.

Czytam ateistę.pl dla beki: OK, póki Ann nie odpowiada, póty porozmawiam z tobą.

Likaon: O nie, nie będziecie mnie przesłuchiwać!

Czytam ateistę.pl dla beki: Sam się wtrąciłeś... Czy wyczułeś w Kazimierzu-psychiatrze z Malborka kolejnego Palmera?

Likaon: I co, sądzicie, że naprawdę się przejąłem?

Czytam ateistę.pl dla beki: Kim? Kazimierzem, czy Palmerem?

Likaon: Mówię o tym, że nie przejąłem się tym, że się sam wtrąciłem.
Sens mojej wypowiedzi był taki, że nie przejąłem się ich przesłuchaniem.

Nie dość, że zamieścili na swoim fanpejdżu jedynie fragmenty dyskusji (i to zedytowane), to jeszcze jako "dowód" swojej prawdomówności dali nieczytelnie screeny...
Odpowiedz
Cytat:Nie dość, że zamieścili na swoim fanpejdżu jedynie fragmenty dyskusji (i to zedytowane), to jeszcze jako "dowód" swojej prawdomówności dali nieczytelnie screeny...

Screeny mogą być czytelne jak je pobierzesz przez fb, tak to zwykle działa.
Dopóki rodzimy się i umieramy, póki światło jest w nas, warto się wkurwiać, trzeba się wkurwiać! Wciąż i wciąż od nowa.
Odpowiedz
cobras napisał(a):Screeny mogą być czytelne jak je pobierzesz przez fb, tak to zwykle działa.

Rzeczywiście, tak jest i w tym przypadku. Co nie zmienia faktu, że klikając na nie na facebooku, nie można poznać ich treści, a zredagowanie przytaczanych wypowiedzi, które można odczytać, wykracza poza dodawanie kropek i wielkich liter...
Odpowiedz
Cytat:Rzeczywiście, tak jest i w tym przypadku. Co nie zmienia faktu, że klikając na nie na facebooku, nie można poznać ich treści, a zredagowanie przytaczanych wypowiedzi, które można odczytać, wykracza poza dodawanie kropek i wielkich liter...

No i palmery potem wiedzą kto zdjęcie pobrał.
Dopóki rodzimy się i umieramy, póki światło jest w nas, warto się wkurwiać, trzeba się wkurwiać! Wciąż i wciąż od nowa.
Odpowiedz
jakie cwane manipulatory!
Nawet rozdzielczość fejsbuku dobrali tak, że się czytać nie da a i zbierajo dane o pobieratorach..
A tak na marginesie to wcale nic nie trzeba ściągać, żeby móc to przeczytać.
Ja nie musiałem.

Odpowiedz
Xeo95 napisał(a):Mulikont nie było kilkanaście a ,,tylko" sześć...
Nieźle.
Sam Bóg zdaje się korzysta tylko z trzech multikont.
Zamierzam stworzyć mężczyznę i kobietę z grzechem pierworodnym. Następnie zamierzam zapłodnić kobietę samym sobą, tak abym mógł się narodzić. Będąc człowiekiem, zabiję się w ramach ofiary dla samego siebie aby ocalić Cię od grzechu na który Cię początkowo skazałem... TA DA!!!
Odpowiedz
idiota napisał(a):A tak na marginesie to wcale nic nie trzeba ściągać, żeby móc to przeczytać.
Ja nie musiałem.

Piszesz, że coś wiesz, ale nie piszesz, co dokładnie... chyba często Ci się to zdarza. Mylę się? Duży uśmiech
Odpowiedz
Kyrie Elejson. A ja patrzę na to i doprawdy nie wiem czy śmiać się czy płakać. Aktualnie stawiam na śmiech.
Odpowiedz
Likaon napisał(a):Piszesz, że coś wiesz, ale nie piszesz, co dokładnie... chyba często Ci się to zdarza. Mylę się? Duży uśmiech
A nie umie nasz śliczny fcisnąć ctrl i +?
Nu, nu tuś mi rybeńko!
Język

Odpowiedz
idiota napisał(a):A nie umie nasz śliczny fcisnąć ctrl i +?
Nu, nu tuś mi rybeńko!
Język

Faktycznie, na to nie wpadłem :lups:...

A już myślałem, że posiadasz jakąś wiedzę tajemną, niedostępną maluczkim. Język
Odpowiedz
Jakby ktoś chciał założyć profil Czytam ,,Czytam ateistę.pl dla beki" dla beki:
[Obrazek: 7hso6iF.png]

Nie wiem dlaczego ale mnie to rozśmieszyło Duży uśmiech
Z dyskusji na temat tego filmiku:
Odpowiedz
1)

Niby dlaczego miałoby to się znaleźć w "Czytam "Czytam..."?
Wypowiedzi Bartłomieja Kaminskiego czy dajmy na to -snip- spod przeróżnych wrzutek też by się nadawały? Na jakiej zasadzie?

2)

Nie wiem, co Cię w tym tak bawi, ale to kwestia smaku.

Odpowiedz
Xeo95 napisał(a):Jakby ktoś chciał założyć profil Czytam ,,Czytam ateistę.pl dla beki" dla beki:
[Obrazek: 7hso6iF.png]

Ale to nie jest z "czytam ateistę.pl dla beki".
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Odpowiedz
Cejrowski też jest niezły. Na koniec zaprzeczył twierdzeniu, z którym na początku się zgodził Uśmiech
Non ridere, non lugere, neque detestari, sed intelligere.
Odpowiedz
Wilk napisał(a):Ale to nie jest z "czytam ateistę.pl dla beki".
Co z tego?
Jak się chce psa uderzyć, to się kij znajdzie.
Oczko

Odpowiedz
Mnie ten page przypomina "Trudne sprawy". Palmer komentuje usuwanie postów i żal Kazimierza Wojnarowicza, a zaraz potem wchodzi Kazimierz Wojnarowicz i mówi że mu usuwają posty i ma żal. Powinni się upomnieć o prawa własności do formuły programu.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości