Liczba postów: 4,465
Liczba wątków: 57
Reputacja:
55
A za co? Za podważanie autorytetu Palmera! Ponadto gdy jeden z adminow stwierdził że ze to dobrze że usuwa nasze głupie i nic nie warte komentarze to ja stwierdziłem że mamy do czynienia z namiastką tego co Palmer by robił gdyby był modem/adminen.
Coś czuje że znowu stanę się bohaterem tej telenoweli
Liczba postów: 16,443
Liczba wątków: 93
Reputacja:
46
Jak się prosisz i podpowiadasz co mają zrobić, to się nie dziw.
Kto wiatr sieje...
Liczba postów: 1,661
Liczba wątków: 31
Reputacja:
37
To widzę strach już nawet działania Palmera komentować, żeby nie wpadł w szał i nie zaczął banować ludzi. Coraz gorzej z nim
"- Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć.
Śmierć zastanowił się przez chwilę.
KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE."
Liczba postów: 8,933
Liczba wątków: 78
Reputacja:
430
Niedługo będzie wpadał w szał na sam widok kogoś z forum
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
Reputacja:
46
Ann
No na wasze własne życzenie...
Reputacja:
37
Nie, na jego życzenie. Szkoda, że Palmer nie skorzystał z Twojej rady, gdy jeszcze był na forum, nie musiałby się uciekać do tak żenujących chwytów jak zakładanie kilkunastu multikont w kilka dni, tylko po to, by dalej móc pisać na forum, z którego sam się wykluczył chcąc dyrygować moderacją i nadać sobie i/lub kolegom admina.
"- Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć.
Reputacja:
46
Z tego co wiem, to tych kont było słownie 6.
Reszta to całkiem ciekawy blow-back tego zamieszania na jakiś dziwakach.

To mnie bawi niepomiernie.
A swoją drogą tonie tylko Palmer mógł mnie słuchać.
Reputacja:
37
To na przyszłość radzę wziąć poprawkę na to, co mówi Palmer  To nie pierwszy raz, kiedy tworzy swoją własną rzeczywistość i usilnie stara się ją sprzedać innym.
Reputacja:
55
Mulikont nie było kilkanaście a ,,tylko" sześć...
11.01.2014, 00:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.01.2014, 02:36 przez idiota.)
Reputacja:
46
Ann napisał(a):To na przyszłość radzę wziąć poprawkę na to, co mówi Palmer  Na przyszłość to ja radzę:
- wziąć poprawkę na to co ja mówię
- nauczyć się co znaczy idiom "wziąć poprawkę na". Cytat:To nie pierwszy raz, kiedy tworzy swoją własną rzeczywistość i usilnie stara się ją sprzedać innym.
No i, naiwniaki, ją kupujecie.
Xeo95 napisał(a):Mulikont nie było kilkanaście a ,,tylko" sześć... Pięćdziesiąt!!!!!!!!!!
Mnożo się jako te króliki
:mrgreen:
Liczba postów: 897
Liczba wątków: 26
Reputacja:
1
Xeo95 napisał(a):Mulikont nie było kilkanaście a ,,tylko" sześć... Może dlatego, że w to, iż w ogóle żadnych multikont nie było, nikt nie uwierzy?
Liczba postów: 3,576
Liczba wątków: 20
Reputacja:
12
Xeo95 napisał(a):Mulikont nie było kilkanaście a ,,tylko" sześć...
Skoncz juz...
Tu nie chodzi przeciez tylko o to ile zafajdanych kont stworzyl Palmerem tylko rowniez, a nawet zwlaszcza, o to ile osob zostalo zbanowanych bo zostali pomyleni z Palmerem.
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Reputacja:
37
Cytat:Tu nie chodzi przeciez tylko o to ile zafajdanych kont stworzyl Palmerem tylko rowniez, a nawet zwlaszcza, o to ile osob zostalo zbanowanych bo zostali pomyleni z Palmerem.
Rzucasz się jakby to były co najmniej Twoje multikonta.
Chyba jeszcze nie dotarło, więc powtórzę: NIE ZNASZ wszystkich dowodów, które posiadamy i ich nie poznasz, bo nie chcemy ich ujawniać. Nikt nie potrzebuje Twojego błogosławieństwa, by banować multikonta Palmera, zwłaszcza gdy posiada się rozbudowany panel administracyjny pozwalający na sprawdzenie najdrobniejszego szczegółu konkretnego konta, a nie tylko domysły zbulwersowanego CreatedMinda, który czepia się dla zasady.
Nie chcesz nam wierzyć, nie musisz, skoro tak potępiasz działania administracji to nikt Cię tu siłą nie trzyma.
Wiemy, co robimy, Palmer nie raz nie dwa udowodnił już, że jest zdolny posunąć się do najbardziej ohydnego kłamstwa, by wyszło na jego, więc życzę powodzenia w dalszym trzymaniu jego strony. Jak Ciebie też kopnie w dupę kiedyś to może pewne rzeczy zrozumiesz
Reputacja:
46
Xeo95 napisał(a):Mulikont nie było kilkanaście a ,,tylko" sześć... A wiesz to z... ?
Reputacja:
55
idiota napisał(a):Z tego co wiem, to tych kont było słownie 6. ...
Reputacja:
46
Liczba postów: 20,924
Liczba wątków: 214
Reputacja:
963
Wyznanie: ate 7 stopnia
Ann napisał(a):Rzucasz się jakby to były co najmniej Twoje multikonta.
Chyba jeszcze nie dotarło, więc powtórzę: NIE ZNASZ wszystkich dowodów, które posiadamy i ich nie poznasz, bo nie chcemy ich ujawniać. Nikt nie potrzebuje Twojego błogosławieństwa, by banować multikonta Palmera, zwłaszcza gdy posiada się rozbudowany panel administracyjny pozwalający na sprawdzenie najdrobniejszego szczegółu konkretnego konta, a nie tylko domysły zbulwersowanego CreatedMinda, który czepia się dla zasady.
Nie chcesz nam wierzyć, nie musisz, skoro tak potępiasz działania administracji to nikt Cię tu siłą nie trzyma.
Wiemy, co robimy, Palmer nie raz nie dwa udowodnił już, że jest zdolny posunąć się do najbardziej ohydnego kłamstwa, by wyszło na jego, więc życzę powodzenia w dalszym trzymaniu jego strony. Jak Ciebie też kopnie w dupę kiedyś to może pewne rzeczy zrozumiesz  Aż mi się wierzyć nie chce, że początkiem tego armagedonu był podobno udany zlot w Sulejowie, gdzie podobno wszyscy główni protagoniści dobrze się bawili i jedli sobie z dzióbków.
:8O::8O::8O:
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Reputacja:
55
idiota napisał(a):I w to wierzysz niby? Komu mam wierzyć odnośnie ilości multikont Palmera, jak nie jego najlepszemu kumplowi.
Sofeicz napisał(a):Aż mi się wierzyć nie chce, że początkiem tego armagedonu był podobno udany zlot w Sulejowie, gdzie podobno wszyscy główni protagoniści dobrze się bawili i jedli sobie z dzióbków.
:8O::8O::8O: W Smardzewicach koło Tomaszowa Mazowieckiego, nad Zalewem Sulejowskim vel Jeziorem Sulejowskim. Sulejów jest po drugiej stronie Zalewu i ja tam mieszkam. :]
Liczba postów: 1,979
Liczba wątków: 17
Obserwując co się tu dzieje, przede wszystkim zaciętość Palmera (strona na FB) mam dla Fizyka jedną radę, aby dał sobie spokój z adminowaniem na ateiście.pl i żył sobie normalnie. Myślę że Palmer nie odpuści, będzie zakładał setki multiokont coraz sprytniej się maskując ... i co wtedy Fizyku?
Zabawa w Sherlocka Holmesa jest tu bez sensu, to jest groźne dla każdego.
Liczba postów: 20,924
Liczba wątków: 214
Reputacja:
963
Wyznanie: ate 7 stopnia
Xeo95 napisał(a):W Smardzewicach koło Tomaszowa Mazowieckiego, nad Zalewem Sulejowskim vel Jeziorem Sulejowskim. Sulejów jest po drugiej stronie Zalewu i ja tam mieszkam. :] Fakt - w Smardzewicach.
Był nawet moment, kiedy chciałem tam na chwilę wpaść - ale może i dobrze, bo bym teraz musiał multikontować :lol2::lol2::lol2:
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
|