W opozycji do "najtrafniejszych cytatów" sądzę, że czasem warto wypunktować te, które są według nas najbardziej pozbawione sensu, przerażające czy po prostu odrażające.
I mam cichutką nadzieję (YHY.), że nie skończy się na pyskówce i przerzucaniu się nawzajem własnymi cytatami
Na start nasza nowa, leninowsko-marksistowska perełka.
Serce rośnie. Mózg maleje.
Trochę na okrętke,
Ale niepokój sieje,
Bo nie wędkę,
Dać, ale zabrać.
Chciałby.
Najbardziej nieudany wiersz w moim życiu, ku chwale najbardziej nieudanego posta jakiego przeczytałem. Ogień ogniem zwalczaj? Tutaj raczej być powinno ogień benzyną usiłuj zwalczyć
I mam cichutką nadzieję (YHY.), że nie skończy się na pyskówce i przerzucaniu się nawzajem własnymi cytatami
Na start nasza nowa, leninowsko-marksistowska perełka.
Kontestator napisał(a):Zrezygnować z prowadzenia firmy jeśli nie potrafi zapewnić swoim pracownikom normalnych wynagrodzeń. Czy ktoś faktycznie uważa, że za 1500zł można utrzymać rodzinę(ciężko nawet będzie opłacić mieszkanie i zapewnić wyżywienie a gdzie reszta?) Chyba słabo a wy chcielibyście aby pracodawcy płacili jeszcze mniej i dodatkowo takim osobom pracującym ale nie mogącym zapewnić np. dzieciom podręczników jeszcze ciąć świadczenia socjalne.
Serce rośnie. Mózg maleje.
Trochę na okrętke,
Ale niepokój sieje,
Bo nie wędkę,
Dać, ale zabrać.
Chciałby.
Najbardziej nieudany wiersz w moim życiu, ku chwale najbardziej nieudanego posta jakiego przeczytałem. Ogień ogniem zwalczaj? Tutaj raczej być powinno ogień benzyną usiłuj zwalczyć