Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wujek Dobra Rada
Kiedyś usłyszałem, że jak ktoś cię atakuje, to trzeba mu rzucić tekst "a może być tak zapiął rozporek".
I nie ma bata, gostek zawsze odruchowo spojrzy w dół, a ty masz chwilową przewagę sytuacyjną.
Często to opowiadałem w towarzystwie, jako żart.

Jakież było moje zdziwienie, kiedy ostatnio zadzwonił do mnie znajomy z podziękowaniami.
Okazało się, że właśnie mu się coś takiego przydarzyło. Wystartował do niego jakoś kolo z bluzgami i pięściami, a on jakimś dziwnym sposobem przypomniał sobie moją opowiastkę.
Faktycznie zadziałało - facet zerknął na moment na rzeczony rozporek i to wystarczyło, żeby dostał piąchę w nochala i został wyłączony z akcji.
Uśmiech
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Odpowiedz
Kolejny przydatny patent.

Ostatnio trafiliśmy na rewelacyjne pomidory bezpośrednio od producenta, którymi objadamy się, jak jabłkami.
Są przepyszne ale mają jedną wadę, trochę za twardą skórkę.
Trzeba było je polewać wrzątkiem, żeby skórka łatwo odchodziła.
Ale ostatnio wpadłem na sposób, jak prosto się pozbyć rzeczonej skórki bez upierdliwego polewania.

Robię tak - kroję pomidor na cztery ćwiartki (a jakże), biorę taką ćwiartkę i podważam nożem dziubek od przeciwnej strony szypułki.
Tworzy się taki języczek ze skórki i ciągnąc za niego ... myk i ćwiartka pomidora zostaje obdarta ze skóry.
Działa też z innymi gatunkami pomidorów.
Super patent, bo wiele osób męczy się z tymi skórkami.
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Odpowiedz
A gdyby to byla kobieta to co ma zapiąć???
„W okopach nie ma ateistów” – to nie jest argument przeciwko ateizmowi; to argument przeciwko okopom…...
Autor: James Morrow
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości