To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pytanie o LGBT
Same dobre rzeczy sądzę o LGBT. Bart Staszewski spoko koleś. Jego tytaniczna robota zasługuje na uznanie. Nigdy nie uczestniczyłem w paradzie równości ale pewnie trzeba się kiedyś wybrać, choćby dla ogólnej wiedzy jak to wygląda. Prawa LGBT (jak i prawa zwierząt) oznaczają totalną destrukcję dla Kościoła i naszego zaścianka dlatego kibicuje ich implementacji. Co do naszej Konstytucji rzekomo zakazującej ślubów homoseksualnych to napisałem kiedyś w necie że przepis mówiący o związku kobiety i mężczyzny można rozumieć jako związki każdego z nich obojga, więc mogą być nawet z kozą one zawarte lub wielożeństwo może to być.
Odpowiedz
Hojnowszczak napisał(a): Prawa LGBT (jak i prawa zwierząt) oznaczają totalną destrukcję dla Kościoła i naszego zaścianka dlatego kibicuje ich implementacji.
Mam wrażenie, że masz priorytety ustawione jakoś od dupy strony.
Tress byłaby doskonałą filozofką. W istocie, Tress odkryła już, że filozofia nie jest tak wartościowa, jak jej się wcześniej wydawało. Coś, co większości wielkich filozofów zajmuje przynajmniej trzy dekady.

— Brandon Sanderson
Odpowiedz
Hojnowszczaku, jeszcze takiej wykładni Konstytucji nie widziałem. Łetowska się chowa. Duży uśmiech
https://www.prawo.pl/prawnicy-sady/prof-...62434.html
Odpowiedz
Ktoś trolluje, a Wy go traktujecie poważnie Duży uśmiech
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
Odpowiedz
Dobrze zatem, to teraz Hojnowszczak powie jakich to praw nie ma LGBT, oraz co rozumie przez prawa zwierząt
Odpowiedz
InspektorGadżet napisał(a): jakich to praw nie ma LGBT
Masz problemy z gramatyką? Jakich praw nie mają LGBT? W skrócie — wolności małżeńskiej i wszystkiego co się z tym łączy (LGB) oraz prawa do ekspresji własnej płci (T).

EDIT: To powyższe to oczywistość — pisane prawo. Jest jeszcze coś niepisanego. Mianowicie, jeśliby kandydat na prezydenta powiedział o nas, cishetach, że nie jesteśmy ludźmi, to taki kandydat by przegrał sromotnie.
Tress byłaby doskonałą filozofką. W istocie, Tress odkryła już, że filozofia nie jest tak wartościowa, jak jej się wcześniej wydawało. Coś, co większości wielkich filozofów zajmuje przynajmniej trzy dekady.

— Brandon Sanderson
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości