Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Filozofia, tinder i forumowe nowinki.
towarzyski.pelikan napisał(a): Wydaje mi się, że Lampart poczuł, że zasluguje na coś wiecej niż kobiete 6+/10, a to może być związane z tym, ze sam siebie postrzega jako np. 9/10.

To dla mnie dziwne zjawisko, że ludzie uważają, że łapią trochę "punktów" mając u boku atrakcyjnego partnera.

Mam bardzo atrakcyjną koleżankę, która zawsze umawia się z jakimiś niezbyt atrakcyjnymi dupkami, którym odbija sodówa, bo wydaje im się, że będąc jej partnerem automatycznie awansują z 4 do 9/10. Kiedyś myślałam, że ona ma jakiś fetysz albo potrzebuje mniej atrakcyjnego kolesia, żeby miał poczucie, że złapał Pana Boga za nogi i się dla niej starał, ale to wcale tak nie działa. Ona szuka partnerów przez tindera, więc często zdjęcie profilowe nie oddaje tego, co jest w rzeczywistości. Poza tym ona bardzo chce założyć rodzinę, więc stara się znaleźć kogoś, komu zależy na czymś więcej niż seks. Dziwnym trafem ta koleżanka wiąże wiarygodność "matrymonialną" z wyglądem gościa (czego nie rozumiem, ale ja się na tych rzeczach nie znam).

Powiedziała mi kiedyś, że jakiś koleś poczuł się tak dobrze będąc jej absztyfikantem, że jej powiedział, że to ona powinna się cieszyć, że go ma (bo jest od niej młodszy). Ona odparowała, że kiedy idzie z nim po mieście, jest bez przerwy upokorzona, bo inne laski na nich patrzą i wiedzą, że mogłyby mieć takich kolesi jak on na pęczki. Więc dla niej to żaden splendor mieć go przy sobie. Ja nawet nie wiem, jak komentować takie historie, bo to dla mnie tak wysoki poziom abstrakcji, że nie sięgam nawet stojąc na palcach. Ale najwidoczniej niektórzy tak mają. Uśmiech

Czytam sobie, co napisałam i dochodzę do wniosku, że mam sporo patologicznych jednostek wśród znajomych.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Filozofia, tinder i forumowe nowinki. - przez NinnyCamacho - 20.09.2019, 11:38

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości