Jestem wyborcą Konfederacji. Z kilkoma poglądami Korwina zupełnie się nie zgadzam. Np. nie jestem za tym aby ktoś kto jest głupi, leniwy i bez pracy miał nie otrzymać podstawowej pomocy medycznej. Uważam, że nie mamy wpływu na nasze geny ani środowisko, z którego się wywodzimy a żyjemy w czasach, w których społeczeństwo może zatroszczyć się o osoby, które otrzymały od losu słaby start.
Nie uważam też za dobry pomysł aby zakup twardych narkotyków w sklepie był legalny. Korwin niestety patrzy tylko przez swój pryzmat i nie widzi tego, że ludzie rodzą się różni i jednak tymi słabszymi jednostkami trzeba się w jakiś sposób zaopiekować.
Dlatego nie głosuję na Konfederację dla Korwina, politykiem, z którym jest mi po drodze jest Sławomir Mentzen.
Nie uważam też za dobry pomysł aby zakup twardych narkotyków w sklepie był legalny. Korwin niestety patrzy tylko przez swój pryzmat i nie widzi tego, że ludzie rodzą się różni i jednak tymi słabszymi jednostkami trzeba się w jakiś sposób zaopiekować.
Dlatego nie głosuję na Konfederację dla Korwina, politykiem, z którym jest mi po drodze jest Sławomir Mentzen.