Tyle roboty mam, że nie wiem co się dzieje na bożym świecie. Ta cała sprawa z TVNem już ostatecznie bez happy endu? Kukiz szmaty, Konfederacja łącznie z Korwinem szmaty i PiS szmaty. Tak jak nie lubiłem nigdy TVNu tak jestem teraz wszystkiemi ręcyma i nogyma za TVNem.
Wolność jest dosyć niejednoznacznym terminem - to prawda. Ale wolność słowa nie generuje jakichś wielkich nieporozumień definicyjnych, a w przypadku ostatecznego rozwiązania kwestii TVN-owskiej mamy do czynienia z jawnym łamaniem wolności słowa i z niszczeniem stacji TV, która choć wiadomo, że nieobiektywna i stronnicza na korzyć PO, to jednak jedyna stacja która patrzyła na ręce świniom u koryta. Teraz z TVP jedyne co się dowiesz, to że jest super:
InspektorGadżet napisał(a): A kto dał wam prawo-monopol do definiowania czym jest wolność?
Wolność jest dosyć niejednoznacznym terminem - to prawda. Ale wolność słowa nie generuje jakichś wielkich nieporozumień definicyjnych, a w przypadku ostatecznego rozwiązania kwestii TVN-owskiej mamy do czynienia z jawnym łamaniem wolności słowa i z niszczeniem stacji TV, która choć wiadomo, że nieobiektywna i stronnicza na korzyć PO, to jednak jedyna stacja która patrzyła na ręce świniom u koryta. Teraz z TVP jedyne co się dowiesz, to że jest super:
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać