No i populizmy
Już zmieniasz retorykę? Chcą katolickiej Polski czy państwa narodowego?
A kto im broni decydować o swoim ciele i życiu?
I co ma z tego dialogu wynikać? Poza tym że w ramach narzucania obywatelom tego jak mają funkcjonować przy okazji sobie podialogują?
Rozumiem że ta retoryka obrazuje tę słynną lewacką tolerancję i poszanowanie do drugiej osoby?
Przecież poglądu Superk i Januszka są bardzo podobne. Ot Sylwusia odhumanizowuje wszystkich ludzi a Januszek tylko chorych fizycznie i umysłowo. W sumie nie wiem co gorsze
Nie wiem dlaczego miałbym się tłumaczyć z poglądów jakie prezentuje farbowany lis Januszek?
?. Mniej hentai
Żarłak napisał(a):Tak jest zabawniej. Nie wierzysz, że Bosak, Winnicki itd. chcą "wielkiej katolickiej Wolski
Żarłak napisał(a):gdzie nie ma miejsca na inny rodzaj myślenia i funkcjonowania
Już zmieniasz retorykę? Chcą katolickiej Polski czy państwa narodowego?
Żarłak napisał(a):nie będą mogły decydować o swoim ciele i życiu"?
A kto im broni decydować o swoim ciele i życiu?
Żarłak napisał(a):Państwa w ramach "dialogu wszystkich obywateli",
I co ma z tego dialogu wynikać? Poza tym że w ramach narzucania obywatelom tego jak mają funkcjonować przy okazji sobie podialogują?
Żarłak napisał(a):Jakiegoś śmiecia
Rozumiem że ta retoryka obrazuje tę słynną lewacką tolerancję i poszanowanie do drugiej osoby?
DB napisał(a):Zakładam, że wyborcy Spurek
Przecież poglądu Superk i Januszka są bardzo podobne. Ot Sylwusia odhumanizowuje wszystkich ludzi a Januszek tylko chorych fizycznie i umysłowo. W sumie nie wiem co gorsze
DB napisał(a):Pytanie czy wyborcy Konfederacji oczekiwali oświadczeń, że seks z 12 latką jest ok jeżeli ta miesiączkuje
Nie wiem dlaczego miałbym się tłumaczyć z poglądów jakie prezentuje farbowany lis Januszek?
DB napisał(a):króliki w kreskówkach mają zbyt małe cycki
?. Mniej hentai