kmat napisał(a):lumberjack napisał(a): Jeszcze jedna rzecz - oni są tylko na pokaz tacy chrześcijańscy. Od zakrystii to wszystko wygląda inaczej - to są też zwykli plugawi politycy (i trochę patole i chlajusy) i marzy im się władza, kasa i dorwanie do żłoba. O tym właśnie, nie w taki bezpośredni sposób, rozmawiali sobie przy mnie.Kiedyś na jednym blogu czytałem dyskusję w komentach pod wpisem, Gość twierdził, że kiedyś angażował się w jakichś narodofcuf i generalnie były to patole typu "lewaccy sędziowie zabrali mi prawa rodzicielskie za napierdalanie rodziny".
No bo z grubsza tak wygląda środowisko ich wyborców. Przecież kult Wyklętych, Polska Walcząca na gaciach i pościel z orzełkiem to symbole plemienne Jebiących-Policję-Dzieci-Ulicy-Wiedzących-O-Co-Chodzi. Joł. To debile, ksenofobi i życiowi nieudacznicy, którzy kombinują jakieś przekręty, biją dzieci i kobiety oraz uważają, że im się należy. Wszelkie skojarzenia z mainstreamowymi wyborcami jak najbardziej słuszne. ONR to po prostu krok dalej.
Sebastian Flak