kmat napisał(a):Nie dziwię się. Ślimak to dla mnie niepokojące stworzenie niosące samą sromotę. Z wolna.Mustafa Mond napisał(a): Ja się brzydzę ślimaków i nawet się ich boję. Dziwne to to. Taki glut ruchomy.Kiedyś też kuzyn próbował zrobić. Zjadłem trochę i to samo - jakby błoto jeść.
kmat napisał(a):A jak tak nie mam w ogóle. Hmm... Dla mnie, jak co smakuje, nie ma żadnego znaczenia. Mógłbym z radochą jeść całe życie chleb z wodą, gdyby taki zestaw zapewniałby mojemu ciału dobre odżywienie.lumberjack napisał(a): Ogólnie to wszystko bym chciał zeżreć i spróbować z czystej ciekawości.Mam tak samo jak Ty.
No ale jak to pisał Nietzsche:
"Powiadacie mi przyjaciele, że o gusty i o smaki spierać się niepodobne? Ależ wszelkie życie jest waśnią o gusty i o smaki."

Osiris napisał(a):Gawain napisał(a): Mam TikToka. Niedługo, ale mam. I wyskoczył mi Mentzen. I on kurwa, umie w internety. To taki Korwin po liftingu. Gospodarczo pokazuje, że jest libkiem. Obyczajowo zaś pozuje na normika i luzaka i mu to wychodzi. Gość wygląda jakby nie miał Aspergera, nie pierdoli kontrowersji... Zastanawiające o co gra. Bo wygląda jakby poważnie myślał o partii i to dość dużej.Też mi wyskoczył w jutube shorts. Siedząc na kanapie z padem playstation w w ręku opowiadał o tym, jak to mówi wszystkim w pracy, że jest zajęty polityką a kolegom posłom, że nie ma czasu bo pracuje. Tymczasem tak naprawdę gra w Fifkę. Może chce zebrać poparcie wśród młodszej gawiedzi.
Raz podobno gadał, że nie zna żadnego wyborcy Hołowni, toteż ci pewnie tak naprawdę nie istnieją.
Swoją drogą, ciekawe jak wyjście Wolnościowców, czyli ten grzany w mediach rozłam, wpłynie na sondaże Konfy. Liczę na stratę chociaż jednego punktu procentowego. Jeżeli Wolnościowców uwzględnią w sondażu, to takie coś może być.
https://ewybory.eu/sondaze/polska/
O! Ewybory im zrobiły rubryczkę. Słodziutkie.
"I sent you lilies now I want back those flowers"