Gawain napisał(a): Eeee, że co? Myślę, że wątpię. To raczej reakcja propagandową na wzrost poparcia Konfy. Konfa ujebała na TikToku masakrycznie duże zasięgi wśród młodzieży i podjebuje elektorat buntu Kukizom i Pisowi wśród starszych wyborców. Rośnie z tego znacząca siła wyborcza, która wjebała się między walki Hutu i Tutsi i przyciąga neutrali, młodych i zmęczonych napierdalankami. Ogólnie to tworzy się takie dziwne coś a la Narodowy Ruch .Nowoczesnej Samoobrony Kuców. W tej grupie jaką obrali nic im nie zaszkodzi, natomiast dziwne jest, że do tej pory tolerowano internetową ekspansję Memcena i spółki. Albo opozycja i rząd, aż tak nie umie w internety, albo był jakiś inny plan zahakowania Konfiarzy tylko coś się ze smyczy zerwali i szkodzą rękom, które ich karmiły.Nie mam nic przeciwko wulgaryzmom, kiedy są używane naprawdę wtedy, kiedy trzeba, ale zauważyłem niestety, że przejąłeś ten język nie wiem od kogo. Kiedyś wyrażałeś się ładniej, a teraz w twoich postach pełno bluzgania i słów prymitywnych. Co się stało?
Mnie to naprawdę drażni jako polonistę. Postaraj się, proszę, używać języka bez tych wszystkich kopulacyjnych słów. Nie jesteś przecież menelem i człowiekiem z niższych warstw społecznych, a takiego języka używasz.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".