Iselin napisał(a):Czyli zamiast odpowiedzi stchórzyłaś. Wyskakujesz z konkluzją, że importowani chrześcijanie z Afryki potrafiliby zorganizować atak terrorystyczny tymczasem nie widzisz oczywistego przykładu Norwega, który wymordował kilkadzisiąt osób. W jaki to niby sposób Twoja wypowiedź nie była ksenofobiczna (wcale tego przecież nie przesądziłem tylko głośno się zastanawiałem)? Czym się charakteryzują chrześcijanie z Afryki, że są bardziej predysponowani do terroryzmu od tych z Europy?Osiris napisał(a): Pewnie nie pasuje do narracji więc dlatego wyleciało z głowy. Albo to wynik Twojego ksenofobicznego nastawienia do mieszkańców z Afryki.Ach, już się zaczynają wycieczki osobiste. Koniec dyskusji, w ten sposób nie zamierzam rozmawiać.
Być może czegoś nie zrozumiałem więc proszę teraz o wyjaśnienie dlaczego Afrykańczycy chrześcijanie są bardziej skłonni do terroryzmu wobec oczywistych faktów pokazujących coś przeciwnego.
Sofeicz napisał(a): Jak mawiał Krasicki „Prawdziwa cnota krytyk się nie boi”.Mnie zastanawia czego boi się jedna administratorka tego forum.