Nasza stara dyskusja:
Tylko jedna rzecz - on chyba jest taki trochę bi, no bo w końcu ostatecznie dziecioka jakiegoś wziął i zrobił. Musi chyba mieć jakąś minimalną ciągotę do kobiet.
Ayla Mustafa napisał(a): Część skrajnej prawicy wręcz wzięła sobie na cel osoby transpłciowe i poprzez hejt chce je nieraz doprowadzać do samobójstw, co niestety czasami jakieś wielce ciężkie nie jest. Mam teorię, że to przez to, że skrajni prawicowcy nierzadko mają niedowartościowaną męskość, a tacy agresywnie reagują na teorię, że to nie cielesność określa płeć. Takie teorie podburzają ich, i tak niepewną, męskość, bo cielesność to z ich perspektywy jedna z niewielu spraw, z której mogą być męsko dumni, toteż tak mocno zwalczają ostatnią literkę w LGBT.
lumberjack napisał(a): No właśnie. Bo to geje. Taki Bosak to na 100%. Nie wiem dlaczego geje walczą z homoseksualizmem, ale już chyba w czasach III Rzeszy sporo nazioli też było gejami. Liebenfels, Rohm to dwóch najbardziej znanych ale było więcej tego.
Ayla Mustafa napisał(a): Co do tęczy u Bosaka, to Bosak po prostu za dużo zajmuje się tym tematem, jeżeli faktycznie miałby być hetero. Jakiś czas temu emocjonował się tym, że ktoś wysłał do Zełenskiego... petycję z prośbą o wsparcie małżeństw jednopłciowych. Oczywiście na takie małżeństwa nie ma szans w Ukrainie przez dziesiątki lat, a Bosak się bezsensownie petycją przejął jako jedyna osoba publiczna w Polsce. Eee... obsesyjka i krucjata wewnętrzna, którą rozlewa na świat. Dla mnie sprawa jest jasna.
lumberjack napisał(a): Bosak - sorki za ad personam, ale to taki kurwa przylizany pizduś glancuś muppet, że patrzeć na niego nie mogę (btw jak z ojcem oglądałem jakąś konferencję Konfy to mieliśmy niezłą polewkę, bo w sumie każdy tam to muppet; jeden lepszy od drugiego. No i Krzysztof wstydzi się swojej seksualności; nawet wziął ślub z jakąś kobietą, żeby tylko móc zmienić oficjalny status z gejaska na gejaska cichociemnego
Tylko jedna rzecz - on chyba jest taki trochę bi, no bo w końcu ostatecznie dziecioka jakiegoś wziął i zrobił. Musi chyba mieć jakąś minimalną ciągotę do kobiet.
lumberjack napisał(a): Przepraszam za ad personam, ale Bosak kojarzy mi się z takim fircykiem modnisiem, zadbanym gejaskiem. Nie ma w tym oczywiście nic złego, ale nie tak wyobrażam sobie narodowca.
kmat napisał(a): No nie? Gość stylistycznie jest dość podobny do Biedronia. Ciekawe, że na oko to są głównie dwa typy narodofcuf. Model małpa jak Kowalski i model pederasta jak Bosak.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać