Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strategia komitetów wyborczych - plany, marzenia, rozważania
Dudek to mądry chłop. Warto go wspierać. Petru, Tusk i Gwiazdowski mogą mu buty czyścić. Mielbyśmy szczęście, gdyby był jednym z wodzów polskiej sceny politycznej. Polecam jego tłity. Zna się mocno na ekonomii i potrafi wszystko fajnie przekazywać.
Znany w sieci też jako qwertyuiop i kacolek.
Odpowiedz
Mustafa Mond napisał(a): Dudek to mądry chłop.

Ale w polityce nie trzeba być mądrym, wręcz przeciwnie - trzeba być cwanym, makiawelicznym, okrutnym i teflonowym.
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Odpowiedz
Sofeicz napisał(a):
Mustafa Mond napisał(a): Dudek to mądry chłop.

Ale w polityce nie trzeba być mądrym, wręcz przeciwnie - trzeba być cwanym, makiawelicznym, okrutnym i teflonowym.

A to się wyklucza? Język
Odpowiedz
Jak ktoś ma wolny czas i jest ciekaw S. Dudka, to polecam poniższy filmik (ja obejrzałem to przed snem w prędkości razy 2):

Petru i Gwiazdowski mogą mu buty czyścić. Oby ktoś z odpowiednim kapitałem w niego zainwestował. Panie Brzoska, przyślij Dudkowi paczuszką trochę kaski na konwencję na Torwarze. Oczko Jest nisza progresywno-liberalna do zagospodarowania po wyborach, bo Memcen to jednak alt-right, a Tuskowi pobyt w Brukseli nie posłużył dobrze.
Swoją drogą, Instytut Finansów Publicznych miałby wtedy sporo władzy, gdyby Dudek został liderem partii liberalnej przekraczającej na luzie próg, bo jeszcze z IFP jest Wojciechowski współodpowiedzialny w PL2050 za program ekonomiczny.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości