To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
co sądzicie na temat polskiego Hip Hopu?
yalissea napisał(a):Nie pamiętam bardzo jakich,

"nie pamiętam"...tak właśnie myślałem...
z mojej strony koniec dyskusji.
charm is deceptive
beauty is fleeting

http://www.youtube.com/watch?v=njuqQFRBcV4
Odpowiedz
Niech będzie nawet i ten głupi kaliber czy OSTR.

dobra nie będę się kłóciłą, nie ma o co. chłam i tyle. nie będę już się kłóciła.każdy ma swoje zdanie.
Odpowiedz
yalissea napisał(a):Niech będzie nawet i ten głupi kaliber czy OSTR.

"glupi kaliber"...

wracaj do metalowej napierdalanki dziecko...

WOJNA!! Duży uśmiech
Jak wielki jest upadek ludzkości najlepiej pokazuje fakt, że nie ma już ani jednego ludu czy plemienia u którego fakt narodzin wywoływałby żałobę i lamenty. (Cioran)

Odpowiedz
Po co od razu wojować... są gusta i guściki. Osobiście lubie metal, do napierdalanki typu "umc umc, joł joł k**wa k**wa suczki aha joł joł " mu daleko.
Odpowiedz
Cytat: Osobiście lubie metal, do napierdalanki typu "umc umc, joł joł k**wa k**wa suczki aha joł joł " mu daleko.

Do "joł joł k**wa k**wa" tez mi daleko Uśmiech
Jak wielki jest upadek ludzkości najlepiej pokazuje fakt, że nie ma już ani jednego ludu czy plemienia u którego fakt narodzin wywoływałby żałobę i lamenty. (Cioran)

Odpowiedz
No nie polski hip hop to jakas poraszka.
Odpowiedz
Robert napisał(a):No nie polski hip hop to jakas poraszka.

o to właśnie chodzi :]

a pozatym nie jestem dzieckiem Język Język przynajmniej jak słucham metalu, to interesuję się filozofią,czytam przeróżne książki...itp.
przy hip-hopie trudno robić takie rzeczy Duży uśmiech
Odpowiedz
Ja też slucham metalu, ale coraz rzadzej poniewaz sie starzeje. Język
Odpowiedz
yalissea napisał(a):a pozatym nie jestem dzieckiem Język Język przynajmniej jak słucham metalu, to interesuję się filozofią,czytam przeróżne książki...itp.

hehe, a ja jak slucham muzyki to sie interesuje o rany, wszystkim niemal Uśmiech Ciekawa czynnosc "interesowanie sie" :]

Cytat: przy hip-hopie trudno robić takie rzeczy Duży uśmiech

faktycznie, to fatalnie ze jak go sluchasz to musisz go sluchac a nie zajmowac sie czyms innym Oczko

Odpowiedz
jak byś był inteligentniejszy to byś wiedział o co mi chodzi z "interesowaniem się" przy słuchaniu jakiegoś rodzaju muzyki. :] :]
Kończę :wink:
Odpowiedz
yalissea napisał(a):jak byś był inteligentniejszy to byś wiedział o co mi chodzi z "interesowaniem się" przy słuchaniu jakiegoś rodzaju muzyki. :] :]

O co? 8O W sensie ze odgadujesz tajemnicza filozofie metalowych okladek z wizerunkami martwego Chrystusa czy co? Oczko bo tekstow przeciez ze sluchu zrozumiec sie nie da w wiekszosci Oczko

Odpowiedz
Nie odgaduje jej z okładek jakbyś chciał wiedzieć Językczytam lub słucham.

Wiesz co, nie mam zamiaru się z tobą kłócić.
Już powiedziałam: dla mnie hip-hop to chłam i tyle.
Kończę temat :]
Odpowiedz
Co myślici o hip-hopie :?:
Jakie grupy/wykonawców lubicie :?:
Od kiedy słuchacie :?:
Odpowiedz
Mowiac szczerze to polski hip-hop z malymi wyjatkami tylko mnie smieszy i wogule źle sie go slucha. Co najwyzej lubie Eminema i paru amerykańskich raperów,no ale wlasnie,to nie ejst hip-hop tylko rap,roznica w koncu jest
"W zasadzie najważniejsze jest życie. A jak już jest życie to najważniejsza jest wolność. A potem oddaje się życie za wolność. I już nie wiadomo co jest najważniejsze"
Marek Edelman
Odpowiedz
Jaskier napisał(a):Mowiac szczerze to polski hip-hop z malymi wyjatkami tylko mnie smieszy i wogule źle sie go slucha.
Słuchałes Kalibru44 :?:
Czasem mnie też śmieszy ale ogólnie lubię.
Odpowiedz
Czasem słucham, ale rzadko. Bardzo rzadko. Ostatnio spodobała mi się piosenka Jamala - Policeman. Fajna nawet, wpada w ucho.

Jaskier napisał(a):Mowiac szczerze to polski hip-hop z malymi wyjatkami tylko mnie smieszy i wogule źle sie go slucha. Co najwyzej lubie Eminema i paru amerykańskich raperów,no ale wlasnie,to nie ejst hip-hop tylko rap,roznica w koncu jest

Właśnie, czym się różni hh od rapu?
Back to the primitive
Fuck all your politics
Odpowiedz
To niech powie Dany,on w koncu jest chyba znawcą hip-hopu :]
"W zasadzie najważniejsze jest życie. A jak już jest życie to najważniejsza jest wolność. A potem oddaje się życie za wolność. I już nie wiadomo co jest najważniejsze"
Marek Edelman
Odpowiedz
KBr napisał(a):Właśnie, czym się różni hh od rapu?
Wydaje mi się, że to dwie nazwy tego samego, ale mogę sie mylić.

Wysłano po 38 sekundach:

Pewnie, że jestem znawcą :]
Odpowiedz
Czasami pol dolarowke, czasami the streets. Ogolnie hh is good, tylko nie polski.
Odpowiedz
hip hop to kultura,a rap,czyli gatunek muzyki to jeden z jej elementow.
Osobiscie bardzo nie lubie rapu.Wg mnie na miano muzyki zasługuje coś,co zrobili LUDZIE,własnoręcznie,a nie ludzie na kompach(a tak jest w większości przypadków niestety).Rap się pod te kryteria nie klasyfikuje.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości