Liczba postów: 295
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Skaranie melduje "panie prezesie, zadanie wykonane" :wink:
Jestem na liście od wczoraj.
Jak Bartowi żal miejsca i tylko tytuł mi zostawił to ja rezygnuję z podpisu,o!
Liczba postów: 355
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Też się wpisałam, a listę odkryłam niezależnie od forum ateista  .
W uwadze do redakcji zastrzegłam sobie, że nie zgadzam się na wykorzystywanie moich danych do celów handlowych i tak dalej, nie wiem co to da, ale żywię nadzieję że coś jednak tak.
Zrobiłam to dlatego, że kiedy zaczną pałować, palić na stosach i zakuwać w dyby za ateizm, to chcę mieć pewność, że znajdę się w elitarnym towarzystwie  . Poza tym moja cegiełka do umniejszania liczby katolików tudzież wierzących w inne boskie pierdoły, zliczanych na podstawie braku zadeklarowania się jako ateiści. Wstępnie wyrażam chęć wpisania się do każdego spisu powszechnego, listy itd. zbierającego ateistów  , nawet Red Watchowskiego  . To zaszczyt być prześladowanym za przekonania
Liczba postów: 296
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Lista chyba "umarła" ... 21 x 50 ... XD ...
Zastanawia mnie też sposób werbowania ludzi z vipowsko-większą czcionką (już nie będę się czepiał samego faktu, że coś takiego wprowadzili :/) przy rejestracji jest ukryty gdzieś oznacznik 'jestem fajny' czy co?
A tak troche do tematu... to design tej strony poraża
Liczba postów: 5,898
Liczba wątków: 64
Reputacja:
3
ktoś zaczął temat- boję się że będę prześladowany za ten wpis. Po to się gromadzimy i zrzeszamy aby nie bać się kościoła. Ale chętnie porozmawiam o tym czego ktoś się boi. Nie ma jak to rozmowa
Get into the car
We'll be the passengers
We'll ride through the city tonight
We'll see the city's ripped backside
We'll see the bright and hollow sky
We'll see the stars that shine so bright
Stars made for us tonight!
Liczba postów: 1,444
Liczba wątków: 19
Widać za krótko żyjesz, bo nie sprawdziłeś jeszcze na własnej skórze, jakie konsekwencje mogą mieć zapisy gdzieś na boczku, małą czcioneczką, "między wierszami". Czasem mogą wpędzić człowieka w niemałe tarapaty. I bynajmniej nie chodzi tu o wyrażanie swoich poglądów, tylko o sposób ich wyrażania.
Antyteista, empirysta, zwolennik używania rozumu.
„Znaczeniem zdania jest metoda jego weryfikacji” (Moritz Schlick)
Liczba postów: 5,954
Liczba wątków: 183
Reputacja:
0
Liczba postów: 4,665
Liczba wątków: 429
Reputacja:
14
Offtopa o socjalizmie przeniosłem do działu "Polityka".
Liczba postów: 331
Reputacja:
0
szkoda, socjalizm jest fajny.
Liczba postów: 86
Reputacja:
0
Wpisałem się, meila dostałem, teraz tylko czekać aż wsadzą na stronę :wink:
Taaa...jestem człowiekiem...to źle?
"You're one microscopic cog
in his catastrophic plan
Designed and directed by
his red right hand"
Liczba postów: 9,700
Liczba wątków: 56
Reputacja:
0
lol Anna Mucha jest ateistka  cool
Jak wielki jest upadek ludzkości najlepiej pokazuje fakt, że nie ma już ani jednego ludu czy plemienia u którego fakt narodzin wywoływałby żałobę i lamenty. (Cioran)
Liczba postów: 86
Reputacja:
0
JA już wcześniej coś o tym słyszałem. Jaki o tym, ze Rob Leszczyński agnostykiem jest. Tylko nie wiem skąd :?:
Taaa...jestem człowiekiem...to źle?
"You're one microscopic cog
in his catastrophic plan
Designed and directed by
his red right hand"
Kilgore Trout napisał(a):lol Anna Mucha jest ateistka cool  hock: :?: To ona wie w ogóle co to znaczy? Chociaż właściwie nie musi; może myśli, że to szpan, więc się wpisała...
Reputacja:
0
vpprof napisał(a):To ona wie w ogóle co to znaczy? Chociaż właściwie nie musi; może myśli, że to szpan, więc się wpisała...
A ty znasz Muche osobiscie czy z pudelek.pl ?
Jak wielki jest upadek ludzkości najlepiej pokazuje fakt, że nie ma już ani jednego ludu czy plemienia u którego fakt narodzin wywoływałby żałobę i lamenty. (Cioran)
Liczba postów: 331
Reputacja:
0
najgorsze, że ja w końcu głupi jestem i sam nie wiem, czy mam się wpisać? a myślicie z tego będą jakieś profity? (znaczy, z tego wpisu)
Liczba postów: 1,369
Liczba wątków: 153
A jak KK przechwyci listę czarnych owiec kościoła, i zacznie pokolei likwidować bękartów szatana ? :-)
W zasadzie czy autorzy wypowiedzieli się do jakich celów chcą użyć danych osobowych z listy ?
Kilgore Trout napisał(a):A ty znasz Muche osobiscie czy z pudelek.pl ? Tak, cholera, bo ja to Wojewódzki jestem  A ty znasz ją osobiście? Z pudelek.pl jej nie znam, ale widziałem w telewizorku parę jej mądrzejszych wypowiedzi, m.in. u Wojewódzkiego, widziałem jak zapowiadała festiwal w Gdyni we wrześniu 2006... niezbyt miłe wspomnienia.
Reputacja:
0
vpprof napisał(a):Z pudelek.pl jej nie znam, ale widziałem w telewizorku parę jej mądrzejszych wypowiedzi, m.in. u Wojewódzkiego, widziałem jak zapowiadała festiwal w Gdyni we wrześniu 2006... niezbyt miłe wspomnienia.
ah no to z pewnoscia zasluzyla sobie na inwektywy skoro widziales ja dwa razy w telewizji...
Kilgore Trout napisał(a):ah no to z pewnoscia zasluzyla sobie na inwektywy skoro widziales ja dwa razy w telewizji... Czy ja gdzieś powiedziałem, że widziałem ją dwa razy w telewizji? Nie. Więc skąd to wziąłeś? Z sufitu.
Czy ja gdzieś użyłem inwektyw pod jej adresem? Nie. Więc skąd to wziąłeś? Z sufitu.
Inwektywa: http://pl.wikipedia.org/wiki/Inwektywa. Przeczytaj artykuł i sprawdź czy wątpliwość co do tego, czy p. Mucha wie w ogóle co to znaczy 'ateista' podpada pod którykolwiek z punktów tam wyszczególnionych.
Ale dobrze, przepraszam, że uraziłem twoje Uczucia do twojej Idolki, to się już nigdy więcej nie powtórzy. Jest piękniejsza od Wenus, błyskotliwa jak Ty i ponadto tak kulturalna i opanowana... Ach, jakem mógł tak bezecnie wytknąć jej wpadki, popełnione zresztą w 100% nie z jej winy...
|