Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stanisław Michalkiewicz – Najwybitniejszy hipokryta
pilaster napisał(a): W przypadku Socjopapy, gdyby przyszedł do niego jakiś ksiądz i powiedział "czepiają się mnie że przeleciałem jakąś małolatę potrzebuję porady prawnej" to byłaby to kwestia tylko odpowiedniej kwoty wynagrodzenia. Cwaniak

Na Twoim miejscu zbastowałbym z czytaniem Mroza czy innej Chyłki. Primo: nie jestem adwokatem, więc na szczęście z takimi ludźmi się nie stykam. Secundo: teraz nagle realizacja prawa do obrony Cię brzydzi?

Tertio: w kwestiach honoru uznaję starą, legalistyczną zasadę: nie będę się bawił w żadne pozwy, będziemy się napierdalać. Sugeruję więc, żebyś uważał z imputowaniem mi wspierania pedofili. I w dupie będę miał, że jesteś zaślepiony miłością do swojej ulubionej korporacji.

pilaster napisał(a): No przecież wyrok sądowy za poplecznictwo.

No to jest, linkowałem do niego w tym wątku, a Ty go nadal nie przeczytałeś. Poplecznictwo=/=pomocnictwo. Zresztą, już to pisałem, ale udawałeś, że tego nie widzisz.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Stanisław Michalkiewicz – Najwybitniejszy hipokryta - przez Socjopapa - 10.12.2019, 10:42

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości