pilaster napisał(a): Ale sąd to uzasadnienie podzielił. Też wydawało się to pilastrowi dziwne, ale teraz już wiadomo, co to był za sąd. To był ICH sąd, przedstawienie urządzone przez katopedofilów, zatem wszystko tu pasuje.
Po pierwsze: Jeżeli ja napiszę, że dla pilastra zeznania "Katarzyny" są niewiarygodne to nie znaczy, że podzielam zdanie pilastra. Sąd więc też niczego nie "podzielił" a tylko zrelacjonował.
Po drugie: słaby straw man. Szkoda, że większość Twoich komentarzy składa się z takich straw manów.
Cytat:Raczej dlatego, że katopedofilska ośmiornica kontroluje i prokuraturę i policję. Inaczej tej ślepoty nie da się wyjaśnić![]()
Nie wiedziałem, że Piotrowicza też będziesz bronić tą głupawą metodą. Ale widocznie Twoje zacięcie w bronieniu Michalkiewicza (bo chyba nie KRK) jest większe, niż Twoja niechęć do PiS. Dobrze wiedzieć.
Poza tym, straw man.
Cytat:No i znów. Przy założeniu że ta katopedofilska ośmiornica jednak istnieje i ma się dobrze, wszystko się ładnie układa.
Powoli zaczynasz gadać jak Smok. Wiem, że coś powyższym miałeś namyśli, ale teraz tylko triumfalnie ogłaszasz jakiś sukces bez uzasadnienia.
Jak zaraz zaczniesz numerować argumenty od "2" to będzie dowód, że Smok Ci się na konto włamał.
Poza tym: straw man.
Cytat:Wyzwolenie po 2-3 latach. A nie po 20-30 latach. Zresztą w tym przypadku to rozważanie akademickie.
Masz jakieś naukowe dowody, według których wyzwolenie po 2-3 latach jest normą przy uzależnieniach psychicznych? Nie znasz osób, które są uzależnione od innych? Byłych żon, byłych chłopaków, czy, co najczęściej, rodziców? To ostatnie sięga czasem aż poza grób.
Dotychczas też byłem raczej sceptykiem takich "przypomnień po niewczasie". Ale to Ty podałeś argument na korzyść. Przypomnę dla postronnych:
"zawsze w końcu dochodzi do momentu, w którym ofiara sie spod tego ich wpływu wyzwala. I wtedy, ale też dopiero wtedy, "mówi wszystko"."
A poza tym:
Cytat:Katopedofile mordują swoje ofiary masowo zanim zdążą się one wyzwolić. Kasia była wyjatkiem i ewenementem....straw man.
Wszystko ma swój czas
i jest wyznaczona godzina
na wszystkie sprawy pod niebem
Koh 3:1-8 (edycje własne)
i jest wyznaczona godzina
na wszystkie sprawy pod niebem
Spoiler!