Liczba postów: 4,665
Liczba wątków: 429
Reputacja:
14
Przepraszam najmocniej! Przeniosłem tu część postów z wątku o najtrafniejszych cytatach, potem chciałem usunąć jeden z nich - i usunąłem cały wątek... Posty już nie wrócą, natomiast chciałbym wznowić wątek utworzony przez lumberjacka (szczęściem mam go w schowku):
Temat z trafnymi wypowiedziami ulega deprecjacji pod wpływem zalewu cytatów - śmiesznych popierdółek, a chyba chodzi o to, by tam znajdowały się najciekawsze myśli.
Proszę, by zapodawać tutaj wypowiedzi śmieszne, poprawiające humor, rozweselające etc.
Liczba postów: 7,517
Liczba wątków: 134
Reputacja:
0
Cytat:Przepraszam najmocniej! Przeniosłem tu część postów z wątku o najtrafniejszych cytatach, potem chciałem usunąć jeden z nich - i usunąłem cały wątek... Posty już nie wrócą, natomiast chciałbym wznowić wątek utworzony przez lumberjacka (szczęściem mam go w schowku):
Uśmiałem się.
Liczba postów: 4,665
Liczba wątków: 429
Reputacja:
14
Zatem dobrze się wątek zaczyna  Jak to mówią, ten się nie myli, co nic nie robi
Liczba postów: 3,925
Liczba wątków: 54
Reputacja:
1
E tam Bart, przepraszasz od razu  To ja zapodam od razu autorski  (wiem wiem mam specyficzne poczucie humoru), wbrew pozorom zawiera ciekawszą głębie.
Bart napisał(a):Zatem dobrze się wątek zaczyna Jak to mówią, ten się nie myli, co nic nie robi 
Bóg się nie myli
.
[SIZE="1"]. MRU .
............
[/SIZE]
Liczba postów: 4,265
Liczba wątków: 15
Reputacja:
0
Jak zawsze niezawodny, nasz mesjasz Hadrian:
Cytat:Wszechświat powstał z nicości, ale nicość to nic i zarazem nie nic, zarazem nicość to wszystko, ale 0 to jednak nie jest nic i jest nic, nicość z nicości itd itp itd.
Ocipieć można...
nil melius est quam cum ratione tacere
nil mirari, nil indignari, sed intellegere
Liczba postów: 1,476
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Sagittarius napisał(a):Jak zawsze niezawodny, nasz mesjasz Hadrian
Pomyliłeś mnie z sobą mesjaszu?
Liczba postów: 2,536
Liczba wątków: 24
Cytat:Wszechświat powstał z nicości, ale nicość to nic i zarazem nie nic, zarazem nicość to wszystko, ale 0 to jednak nie jest nic i jest nic, nicość z nicości itd itp itd.
Kogoś mi to przypomina... Bojachce...
Liczba postów: 16,443
Liczba wątków: 93
Reputacja:
46
Hastur napisał(a):Bojachce... niezapomniany wicher i jego chora spontaniczność...
Liczba postów: 2,536
Liczba wątków: 24
Nota bene parę pierwszych stron tego wątku można by spokojnie zapełnić cytatami Wichra...
Cytat:jestem w fikcji realnej,w fikcji takiej,w realności fałszywej,fałszywość to fikcja,fałszywość to to,tak jest,fałszywość to prawda,tak jest ,czyli nie jest zła
Liczba postów: 217
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
aztec napisał(a):Ten Pilaster to biedny człowiek, :-)
przez ateistów uważany za filozofującego katolika,
przez katolików uważany za wojującego ateistę,
Uwięziony między religią a rozumem. ;-)
Uwięziony między portalem forum.wiara.pl a forum.ateista.pl
Gdy myślał, że znalazł coś pośredniego,
to go zabanowali.
Smutna historia, nieszczęśliwego człowieka ;-)
Sprawiło, że się może nie śmiałem, ale uśmiechnąłem a to chyba też się liczy.
[FONT="]"... Rzadkimi są ludzie nie ulegający urojeniom i mający odwagę spojrzeć w obliczę prawdy, przed którą korzy się hołota. " [/FONT] [FONT="]Anatol France[/FONT]
Liczba postów: 16,443
Reputacja:
46
nasz niezastąpiony bełkot ,mr H: Cytat:Jeden z drugim pisze o teorii nieskończonej gęstości, co oznacza ni mniej, ni więcej jak wszechmoc gęstości.
mnie to się skojarzyło z Boskim Zatwardzeniem
Liczba postów: 5,461
Liczba wątków: 67
Reputacja:
0
idiota napisał(a):no właśnie.
piszesz cięgiem o nicościach, nieskończonościach, wszechwiedzach i innych tego typu dziwactwach i potem masz pretensje, że biorą cię za popierdolonego.
[SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]Burdel na forum powstaje, gdy moderatorzy forum postanawiają sprzeciwić się części działań członków Ekipy Honor.
Czat / IRC: http://pokazywarka.pl/jpqkgu/ - prosta instrukcja dołączania.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Liczba postów: 11,935
Liczba wątków: 149
Reputacja:
18
Hadrian napisał(a):Ja uważam, że to ty jesteś popierdolony i co z tego? Nie mam do Ciebie pretensji, że jesteś.
To się nazywa tolerancja - nie mam do ciebie pretensji o to ze jesteś popierdolony. Uśmiałem się z tego. Hadrian ma poczucie humoru
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Liczba postów: 7,517
Liczba wątków: 134
Reputacja:
0
seth666 napisał(a):nie nazwałbym tego cudami ale degeneracją i degrengoladą:lol2: społeczeństwo feministek i pedałów, dzieci kapujących na własnych rodziców itd Aż w końcu bajka się skończy gdy zajebią ich wszystkich muzułmanie :lol2: Nie wiem dlaczego, ale śmiałem się jak głupi, gdy zobaczyłem tę wzmiankę o muzułmanach.
Liczba postów: 2,107
Liczba wątków: 85
Reputacja:
0
demon napisał(a):Bierzmowanie jest zajebiste! Bierzmowanie urywa dupę!
To tyle ode mnie. Oddaję głos do studia.
Jak dla mnie moc, ale mam wypaczone poczucie humoru
Michał Wójtowicz
Religion can never reform mankind because religion is a slavery
Cytat:pilaster napisał(a): Proszę zwrócić uwagę, że nawet osoby nie podejrzewane o sympatię do Krk, jak Śsz, przyznają, że reakcja na "pedofilię" jest czysto emocjonalna, instynktowna, nie mająca żadnego uzasadnienia racjonalnego
Nadal Pilaster nie wyjaśnił nam czy jest idiotą i nie zrozumiał co napisał ŚS czy jest manipulatorem i specjalnie wyciaga błędne wnioski.
Liczba postów: 1,476
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
lumberjack napisał(a):Niestety powoli zaczynam już łysieć. A tylko 24 lata mam. Wniosek - Boga nie ma.
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
Liczba postów: 4,163
Liczba wątków: 42
Reputacja:
0
Odnośnie zakazu kontaktu muzułmanek z obcymi mężczyznami:
OverHit napisał(a):Jak zostawisz kiełbasę bez opakowania na ulicy i pies ją zje, to będzie wina psa czy braku opakowania?
Liczba postów: 5,265
Reputacja:
4
Z tego co zauważyłem muzułmanie często używają tej metafory w tym kontekście.
Podobnie jak katolicy "lizanie lizaka przez szybę" w kontekście wiadomym.
Matematyka jest niezmysłową rzeczywistością, która istnieje niezależnie zarówno od aktów, jak i dyspozycji ludzkiego umysłu i jest tylko odkrywana, prawdopodobnie bardzo niekompletnie, przez ludzki umysł
Kurt Gödel
Mój blog - http://flaufly.wordpress.com/
Liczba postów: 7,984
Liczba wątków: 162
Reputacja:
2
FlauFly napisał(a):Z tego co zauważyłem muzułmanie często używają tej metafory w tym kontekście.
Podobnie jak katolicy "lizanie lizaka przez szybę" w kontekście wiadomym. nieczyste myśli?
"Hope can drown lost in thunderous sound
Fear can claim what little faith remains
But I carry strength from souls now gone
They won't let me give in...
(...)
Death will take those who fight alone
But united we can break a fate once set in stone
Just hold the line until the end
Cause we will give them hell..."
EH
Liczba postów: 5,265
Reputacja:
4
No, chodzi o prezerwatywy generalnie...
Matematyka jest niezmysłową rzeczywistością, która istnieje niezależnie zarówno od aktów, jak i dyspozycji ludzkiego umysłu i jest tylko odkrywana, prawdopodobnie bardzo niekompletnie, przez ludzki umysł
Kurt Gödel
Mój blog - http://flaufly.wordpress.com/
|