Liczba postów: 7,984
Liczba wątków: 162
Reputacja:
2
FlauFly napisał(a):No, chodzi o prezerwatywy generalnie...
Wiem przecież
"Hope can drown lost in thunderous sound
Fear can claim what little faith remains
But I carry strength from souls now gone
They won't let me give in...
(...)
Death will take those who fight alone
But united we can break a fate once set in stone
Just hold the line until the end
Cause we will give them hell..."
EH
Liczba postów: 4,665
Liczba wątków: 429
Reputacja:
14
lumberjack napisał(a):Normalnie masz przesrane, Pilaster z Dawkinsem zrobią ci wjazd na chatę.
Wyobraziłem to sobie
Liczba postów: 5,898
Liczba wątków: 64
Reputacja:
3
20/10
Rzucanie taboretami, krzyk, Pilaster tłukący talerze i niszczący sprzęty domowe
Get into the car
We'll be the passengers
We'll ride through the city tonight
We'll see the city's ripped backside
We'll see the bright and hollow sky
We'll see the stars that shine so bright
Stars made for us tonight!
Liczba postów: 461
Liczba wątków: 12
Reputacja:
0
idiota napisał(a):nasz niezastąpiony bełkot ,mr H:
mnie to się skojarzyło z Boskim Zatwardzeniem 
świetna prawda!
Liczba postów: 5,461
Liczba wątków: 67
Reputacja:
0
http://www.forum.ateista.pl/showpost.php...ostcount=4
lumberjack napisał(a):Cytat:Przodem puścimy avidala mile:
Ok, najpierw Avidal wykona uppercuta z takim rozmachem z jakim Darwin napisał O powstawaniu gatunków. Chwilę później, gdy Progmast będzie zbierał z podłogi zęby i oczy (tak, oczy też mu wylecą), Pilaster wyliczy jego najsłabszy punkt
((x*1)+(1-cosinus30*tangens45) - PKB Polski/mc2 = jaja Progmasta) i zastosuje w to miejsce lowkicka (oczywiście z odpowiednim, wczesniej obliczonym impetem), w wyniku którego Progmast bedzie gotowy na fatality. Wtedy właśnie Pilaster i Avidal połączą swoje moce i zastosują Przywołanie Dawkinsa. Jest to jedno zajgorszych rodzajów fatality, niemalże zahaczających o brutality, bowiem Dawkins ejakuluje, prosto w świeckohumanistyczny mózg Progmasta, wiedzą na temat biologii i ewolucji, co prowadzi, w wyniku niemożności nadążenia z wchłanianiem ogromu informacji, do jego eksplozji i rozbryźnięcia się. Miazga i rzeź
[SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]Burdel na forum powstaje, gdy moderatorzy forum postanawiają sprzeciwić się części działań członków Ekipy Honor.
Czat / IRC: http://pokazywarka.pl/jpqkgu/ - prosta instrukcja dołączania.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Liczba postów: 22,104
Liczba wątków: 239
Reputacja:
1,302
Wyznanie: Schabizm-kaszankizm
Cytat:proANA to zwolenniczki anoreksji, nie uważają jej za chorobę i dążą do tego żeby ją mieć, często nazywają siebie motylkami ( dewiza: być lżejsza od motylka)
Mr R.I.P. napisał(a):Jak to, kurwa, zwolenniczki??? Przecież to choroba!!! To tylko czekać "zwolenników" trypra, kiły, ospy wietrznej i żółtaczki.
Te baby to jednak popierdolone są. Nie wiem czy dla innych będzie to śmieszne, ale mnie rozbawiło.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Liczba postów: 3,925
Liczba wątków: 54
Reputacja:
1
Hadrian napisał(a):Nie. Nie można, ale tak jest w sensie, że nie, że można ale że trzeba koniecznie, musi się, bo można i musi to dwa różne pojęcia. czytane w biegu poraża, chyba tylko ostatni fragment jest łatwoprzyswajalny
[SIZE="1"]. MRU .
............
[/SIZE]
Liczba postów: 3,166
Liczba wątków: 53
Reputacja:
1
forge napisał(a):http://www.forum.ateista.pl/showpost.php...ostcount=4
Miazga i rzeź  WTF :lol2:? Z jakiego tematu to jest  ?
"I watched with glee
As your kings and queens
Fought for ten decades
For the Gods they made"
Guns'n'roses - Sympathy For The Devil
"Fakty nie przestają istnieć z powodu ich ignorowania."
Aldous Huxley
"This is your life and it's ending one minute at a time"
Fight Club
Reputacja:
1,302
Był (widocznie Bart już go wykasował) temat o tym, że przyznałeś się do bycia ateistą z powodów innych niż teoria ewolucji. Ja zaś postanowiłem zobrazować (delikatnie wyolbrzymiając  ) reakcję tych, którzy uzależniają ateizm od TE.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Liczba postów: 3,166
Liczba wątków: 53
Reputacja:
1
Gdzie sie niby przyznalem :o?
"I watched with glee
As your kings and queens
Fought for ten decades
For the Gods they made"
Guns'n'roses - Sympathy For The Devil
"Fakty nie przestają istnieć z powodu ich ignorowania."
Aldous Huxley
"This is your life and it's ending one minute at a time"
Fight Club
Reputacja:
1,302
Tera to już nie pamiętam... w każdym razie śmiesznie było.
---
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Liczba postów: 11,935
Liczba wątków: 149
Reputacja:
18
Uczy napisał(a):8O Współczuję - Tobie, Jej, ale najbardziej waszym dzieciom i więcej pytań nie mam. W ogóle głupio się czuję, że w ogóle kiedyś dyskutowałem.
:lol2:
Specjalnie śmieszne to to moze nie jest, ale jeżeli się zna kontekst, poglądy i styl Uczego, to można sobie wyobrazić jego "zafrasowanie".
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Liczba postów: 4,665
Liczba wątków: 429
Reputacja:
14
lumberjack napisał(a):Był (widocznie Bart już go wykasował) temat o tym, że przyznałeś się do bycia ateistą z powodów innych niż teoria ewolucji. Ja zaś postanowiłem zobrazować (delikatnie wyolbrzymiając ) reakcję tych, którzy uzależniają ateizm od TE.
Poleciał razem z resztą Wysypiska, zapomniałem go przesunąć do Humoru  Zawierał miażdżący tekst lumbera. Ech...
Liczba postów: 5,461
Liczba wątków: 67
Reputacja:
0
No, przynajmniej go zdążyłem skopiować dla potomnych
[SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]Burdel na forum powstaje, gdy moderatorzy forum postanawiają sprzeciwić się części działań członków Ekipy Honor.
Czat / IRC: http://pokazywarka.pl/jpqkgu/ - prosta instrukcja dołączania.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Reputacja:
18
Prorok Avidal napisał(a):Zdajesz się uważać siebie samego za obdarzonego jakąś niedostępną innym życiowa mądrością, bo zostałeś skrzywdzony (bo to zdradziecka suka była, nie to co Ty, wierny pies) przez los i kobiety. Nie pomyślałeś, ze uraza, ktorą w sobie pielęgnujesz, pozbawia Cię obiektywności? Tak, w dużej mierze opieram się na wnioskach psychologów ewolucyjnych opartych na metodzie naukowej i uważam, ze to trafniejsze podejście, niz poleganie wyłącznie na własnych doświadczeniach życiowych i subiektywnych wrażeniach.
Ponieważ zaś żadne badania nie wykazuja, ze wszyscy mężczyźni zdradzają, więc nie ma potzreby aby naginać rzeczywistość. Ta pozostaje z nimi w zgodzie. Co nie przeszkadza wszakże tarktować Wasze deklaracje wiernosci z rezerwą. Być moze jest prawdą, ze nie dopuszczacie się zdrady (choć dekalracja wiernosci i przestrzegania zasad w związku, uczciwości niewątpliwie przydaje się w dyskusji, co? - stąd zresztą kilka osób uznało za wskazane sie pochwalić swoją nieskazitelnością, choć nikt ich o to nie prosił), ale który z Was trwał w więcej niż jednym związku, albo dluższym niż kilka miesięcy? Ilu z Was nie zdradzilo, choć miało ku temu okazję? Nie musicie odpowiadać, oszczędźcie mi bigoterii.
Nie pamiętam, czy opowiadalem już o znajomym sprzed lat, który tak jak Rothein i jak seth miał w zwyczaju chełpic sie tym, ze czego jak czego,ale zdrady to on się brzydzi i nie ma szans, aby zdradził. No to trochę w ramach żartu, jako ze był to kawał bufona, dopuściłem się pewnej prowokacji. Poprosiłem koleżankę, sliczną blondynkę o imieniu Edyta, aby uwiodła pana "nie zdradzę". Pomijajac szczegóły: został nakryty przez partnerkę (wszystko według scenariusza) w momencie, gdy próbowal dobierac się do majtek koleżanki, która doskonale odegrała swoja rolę.
Ten post jest tak arogancki, ze aż smieszny. :lol2: Specjalnie pogrubiłem co bardziej bezczelne kawałki Oświeconego Wszechwiedzącego Proroka Avidala.   :p
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Reputacja:
18
Rothein napisał(a):Ja nie dyskryminuję ludzi o innych poglądach aż tak surowo
:lol2:  Bhuahahahah " dyskryminować aż tak surowo"  Padłem. No a druga sprawa... ja nie dyskryminuje ludzi - Rothein. :p
Z jakiegoś starego postu. Chyba nieprzytomny byłem
Liczba postów: 1,476
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Lumberjack:
"Wielkie mi coś... może "Duchy" przeczytały po prostu wydaną w 1809 r. Filozofię zoologii:mrgreen: zawierającą teorię ewolucji Lamarcka"
 Też może być. Bo przecież według usera spirytysty duchy to jakieś tam maleńkie stworki, co sobie wchodzą do człowieka i ewoluuwują-tak się pisze?-(bodaj że 1 jego post). To może nawet sam Lamarck był duchem!!! A kto wie? :>
Tomb Raider napisał(a):Przecież pisałem, że szanuję jego niechęć, ale mógłby przestać wyzywać innych bo są pewne zasady. Może ich nie tolerować, ale obrażać NIE MA PRAWA, więc przestań dawać takie głupie komentarze. Najwyraźniej nie zapoznałeś się ze wszystkimi opiniami na jego profilu i zabierasz głos - czyż to nie jest głupie ? :roll:
Prawa ? o czym on kurwa mówi ? Ty jesteś kot jebany, a kot nie ma żadnych praw rozumiesz, zameldujcie się do kaloryfera - Tygrys (postać z filmu Samowolka)
Najwyraźniej Tomb Raider jest oburzony chamstwem jakie go spotkało na tym forum, co oczywiście u xenomorpha wywołało niekontrolowany wybuch śmiechu.
Liczba postów: 1,476
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Bart:
Mnie się ten zestaw podoba :-] Takie oldskulowe są. Bo np. jak gdzieś nie miałem Konnekta i musiałem zainstalować "nowe GaduGadu", to się przeraziłem. Zwykły uśmiech wygląda jak jakiś mongoł...
Rasista  :lol2:
Liczba postów: 7,737
Liczba wątków: 102
Reputacja:
34
Anteros: "Jazda samochodem w jego wieku, mogła zakończyc się wypadkiem, dlatego nie powinen był wtedy go prowadzić ."
http://www.forum.ateista.pl/showthread.p...post254593
Napisane niczym instrukcja na windzie w stylu "Przed wejściem do windy sprawdź, czy za drzwiami znajduje się kabina"
|