Adolf Hitler may not have died in a bunker after fresh research suggests the skull thought to be the tyrant's was from a woman.
wiedzialem
Poszukaj w sieci jak cie interesuje temat.
FBI odtajnilo niedawno akta sprawy( po obowiazkowych 50 latach)
Dla nich, hitler wydostal sie z bunkra i byl zywy,... az do 1956 roku.
tutaj http://www.armees.com/Pour-le-FBI-Hitler...ivant.html
Napoczatku artykulu jest taki wyraz Cliquez ici pour télécharger ce dossier
Gdzie mozesz sciagnac plik w jezyku angielskim.
ma on 734 strony.... milej lektury:lol2::lol2::lol2:
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Liczba postów: 2,107
Liczba wątków: 26
Reputacja:
3
Rick Santorum radzi sobie świetnie w kampanii prezydenckiej:
Tłumaczenie:
Wiemy, wiemy o kandydacie Baracku Obamie, o co mu chodziło, antywojennemu rządowemu czarn— ehm, że Ameryka była źródłem podziałów na świecie i powinniśmy, że to co robimy jest złe, że musimy się wycofać...
Wydaje się, że nie można rozprawiać filozoficznie nie oglądając się przy tym na odkrycia naukowe, bo się zrobi z tego intelektualny pierdolnik. — Palmer Eldritch
Absence of evidence is evidence of absence. – Eliezer Yudkowsky
If it disagrees with experiment, it's wrong. — Richard Feynman
學而不思則罔,思而不學則殆。 / 己所不欲,勿施于人。 ~ 孔夫子
Science will win because it works. — Stephen Hawking
Science. It works, bitches. — Randall Munroe
Liczba postów: 10,774
Liczba wątków: 173
Reputacja:
12 Płeć: nie wybrano
Windziarz napisał(a):Rick Santorum radzi sobie świetnie w kampanii prezydenckiej:
Tłumaczenie:
Wiemy, wiemy o kandydacie Baracku Obamie, o co mu chodziło, antywojennemu rządowemu czarn— ehm, że Ameryka była źródłem podziałów na świecie i powinniśmy, że to co robimy jest złe, że musimy się wycofać...
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Liczba postów: 770
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Nie ma informatyków hehe.
Proszę wpisywać książki które polecamy! - http://ateista.pl/showthread.php?t=11246
Tutaj proszę zamieszczać krytykę podanych pozycji przez użytkowników do tematu "lista książek - http://ateista.pl/showthread.php?t=11405
"No oczywiście, wszystko powinno być prywatne, wiem, że dla takiego komunisty jak paranoid takie słowa przyprawiają go o palpitację serca :mrgreen:
własność jest rozwiązaniem każdego problemu. a póki co schowam portfel bo nie wiem kiedy mi go ukradniesz :lol2:" by korsarz <3
Liczba postów: 3,413
Liczba wątków: 5
Reputacja:
73 Płeć: mężczyzna
Wyznanie: żadne
Żeby samotnie stać (co zgromadzeniem nie jest) do magistratu dupy wozić nie trzeba, więc za co został ukarany skoro niczemu nie przeszkadzał? Za brak krzyża? :>
PiS to dwa kłamstwa i spójnik
Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz
Liczba postów: 14,636
Liczba wątków: 100
Reputacja:
293 Płeć: mężczyzna
Palmer Eldritch napisał(a):Co za brednia. Żeby zarejestrować zgromadzenie wystarczy ruszyć dupę do "magistratu".
A Towarzystwo Beatyfikacji Braci Kaczyńskich to zarejestrowało zgromadzenie(a) przed pałacem prezydenckim?
Liczba postów: 1,356
Liczba wątków: 12
Reputacja:
0
Śmierć Szczurów napisał(a):A Towarzystwo Beatyfikacji Braci Kaczyńskich to zarejestrowało zgromadzenie(a) przed pałacem prezydenckim?
Przykład, rzecz jasna, powtwierdza, że Polska jest normalnym krajem, w którym wszyscy traktowani są tak samo, bez względu na przekonania i światopogląd, a domaganie sie rzeczywistego rozdziału państwa od kościoła to tylko wymysły znudzonych nastolatków.
Liczba postów: 11,056
Liczba wątków: 182
Śmierć Szczurów napisał(a):A Towarzystwo Beatyfikacji Braci Kaczyńskich to zarejestrowało zgromadzenie(a) przed pałacem prezydenckim?
Na pewno. Od czego mają chłopców na posyłki z młodzieżówek. To nie jest specjalnie skomplikowana procedura: niesiesz pismo do okienka i tyle.
Nie musisz się tłumaczyć. To miasto musi się wytłumaczyć, jeśli ma kaprys niewydania zgody na zgromadzenie.
Machefi.
Jeden człowiek nie stanowi zgromadzenia, więc nie podpada pod stosowną ustawę. Nie wiem za co dostał mandat od zafajdanej Straży Miejskiej. Może piwo pił?
Reputacja:
Palmer Eldritch napisał(a):Na pewno. Od czego mają chłopców na posyłki z młodzieżówek. To nie jest specjalnie skomplikowana procedura: niesiesz pismo do okienka i tyle.
Nie musisz się tłumaczyć. To miasto musi się wytłumaczyć, jeśli ma kaprys niewydania zgody na zgromadzenie.
Wiem, że nie jest skomplikowana. To jeszcze nie znaczy, że dopełniono tego warunku, szczególnie, że trzeba podać szereg informacji w takim zgłoszeniu. No i takowe zgłoszenie powinno zostać złożone dla każdego dnia okupowania terenu przed Pałacem Prezydenckim.
O ile więc nie wiemy czy zgłoszenie/a zostało/y złożone nie możemy wykluczyć, że w rzeczonych słowach chodziło o fakt, że owo/e zgromadzenie/a nie były zgłoszone i nikt nawet nie pomyślał o pochyleniu się nad sytuacją a koledzy od makaronu zostali "eksmitowani" z placu i chyba dostali też mandaty.
Liczba postów: 723
Liczba wątków: 22
Reputacja:
1
"W Danii znieśli Boże Narodzenie"
Zapewne tak brzmiałby tytuł newsa na onecie. W rzeczywistości nie w całej Danii a w jednym miasteczku i nie znieśli a nie sfinansują miejskiej świątecznej choinki
Liczba postów: 2,359
Liczba wątków: 14
Reputacja:
152
Z ciekawostek: dzisiaj w małych kościółku na wsi zauważyłem wymianę drewnianych elementów kościoła (chrzcielnica, ołtarz itp.) na nowe, marmurowe. Potem dowiedziałem się, że Góra wydała rozporządzenie w którym ustaliła termin do którego we wszystkich kościołach należy wymienić drewniane ołtarze na kamienne (marmurowe?).
A może by tak podgrzewane siedzenia...?
"O gustach się nie dyskutuje; a ja twierdzę, że całe życie to kłótnia o gusta." (Nietzsche F.)
Reputacja:
Komfort jest wrogiem miłości Boga.