To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ankieta dot. for internetowych - pomóżcie proszę i wypełnijcie :)
Mam prośbę. Moja przyjaciółka pisze pracę magisterską na temat m.in. forów i blogów. Elementem tej pracy jest ankieta i jej analiza. Zrobicie mi i jej przysługę jeśli przeklikacie się przez ankietę - mi zajęło to parę minut Uśmiech

http://www.moje-ankiety.pl/wypelnij/kwes...usz/12363/

Hasło brzmi: "Internet" (z wielką literą na początku). Z góry dziękuję!

[napisałem w tym dziale, żeby niezarejestrowani też zobaczyli]
Odpowiedz
Dobra, już działa Uśmiech
Odpowiedz
Nie działa Smutny
Mateusz Banasik - Redaktor
Dlaczego podaję nazwisko?

Bohoh to chuja wart filozof
Ze schodów się zjebał na podłogę (by Bart Duży uśmiech)

..:: SELBSTBEFREIT AUF DEM WEG ZUM MEER ::..
Odpowiedz
Działa Język
Odpowiedz
Kuźwa, tylko teraz się zatrzymuje po pierwszej stronie. "Profesjonalne ankiety"... Dam znać jak to naprawią.
Odpowiedz
Już ostatecznie działa ;]
Odpowiedz
Wypełnione Uśmiech
mam tylko nadzieję że nie pochrzaniłam osobowości z charakterem :| zwykle te pojęcia są synonimiczne ewentualnie podobne w znaczeniu. Hm.

Hastur napisał(a):[...] są to tak samo wirtualne "straty" jak pieniądze, które skarb państwa "traci" na niezapłaconych podatkach; [...] Dodatkowym absurdem w tym przypadku jest fakt, że rzekomo "ukradzione" pieniądze zostają w kieszeni... ich pierwotnego posiadacza :o Co nieuchronnie prowadzi do konkluzji, iż człowiek może okraść państwo z własnych pieniędzy :lol2:

Odpowiedz
Gemacht.
Mateusz Banasik - Redaktor
Dlaczego podaję nazwisko?

Bohoh to chuja wart filozof
Ze schodów się zjebał na podłogę (by Bart Duży uśmiech)

..:: SELBSTBEFREIT AUF DEM WEG ZUM MEER ::..
Odpowiedz
Wypełniłam.
W pytaniu, gdzie można było zaznaczyć maksymalnie 2 odpowiedzi, powinnam była zaznaczyć 3, aby odpowiadało prawdzie. Oczko
.
.
.
.

Odpowiedz
Auch gemacht.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
MightyYu napisał(a):Wypełniłam.
W pytaniu, gdzie można było zaznaczyć maksymalnie 2 odpowiedzi, powinnam była zaznaczyć 3, aby odpowiadało prawdzie. Oczko

O, o, to samo. Chyba że chodzi Ci o inne pytanie. Ale fakt faktem że miałam coś takiego w którymś z pytań.

Hastur napisał(a):[...] są to tak samo wirtualne "straty" jak pieniądze, które skarb państwa "traci" na niezapłaconych podatkach; [...] Dodatkowym absurdem w tym przypadku jest fakt, że rzekomo "ukradzione" pieniądze zostają w kieszeni... ich pierwotnego posiadacza :o Co nieuchronnie prowadzi do konkluzji, iż człowiek może okraść państwo z własnych pieniędzy :lol2:

Odpowiedz
Dzięki za czujność dziewczęta, już poprawione Uśmiech
Odpowiedz
A czym się różni osobowość od charakteru?
[SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]Burdel na forum powstaje, gdy moderatorzy forum postanawiają sprzeciwić się części działań członków Ekipy Honor.

Czat / IRC: http://pokazywarka.pl/jpqkgu/ - prosta instrukcja dołączania.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Odpowiedz
eee... tendencyjna ;P

edit: szit.. to tam gdzies bylo "zaznacz maks 2??" Język
I am virgin
I'm a whore
Giving nothing
The taker
The maker of war
Odpowiedz
Kriss V. napisał(a):edit: szit.. to tam gdzies bylo "zaznacz maks 2??" Język
Ano, tam, gdzie zaznaczyłaś 3 :p
.
.
.
.

Odpowiedz
Wypełniona.
Odpowiedz
Jak napisał Forge: rozróżnienie osobowość/charakter powinno zniknąć z ankiety.
Może i wykształcony psycholog mógłby godzinami mnożyć definicje, ale ankieta jest skierowana do ogółu "internautów", a nie do starannie wyselekcjonowanej grupy docelowej.
Odpowiedz
Oczywiście, że krowa.

Ankieta mało elastyczna, a co za tym idzie, na część pytań nie mogłem uydzielić odpowiedzi, co z kolei uniemożliwiło jej sfinalizowanie.
Acha, jeszcze jedno.
Zamysł pytań jest stosunkowo prymitywny, co oznacza, że średnio bystra jednostka jest w stanie z dużą dowolnością manipulować efektem.
Odpowiedz
zlatw napisał(a):Zamysł pytań jest stosunkowo prymitywny, co oznacza, że średnio bystra jednostka jest w stanie z dużą dowolnością manipulować efektem.

W jaki sposób?
Odpowiedz
Bart napisał(a):W jaki sposób?
Ano pewnie w taki, że widać o co chodzi w tej ankiecie. Jeżeli taka "średnio bystra jednostka" chciałaby zmanipulować jej wyniki, to udałoby się jej (chociaż 1 osoba dużo w takiej ankiecie nie zmienia).

WypełniłemDuży uśmiech. Kiedy wyniki; opcjonalnie jakieś wnioski?
nr GG: 960611 - napisałbym, że "dla spragnionych kazika", ale nie chciałem być tak prostolinijny:]

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości