Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zjawisko "aborcji" a europejska zapaść demograficzna.
Wzywam ŚS do powrotu do dyskusji Uśmiech
[SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]Burdel na forum powstaje, gdy moderatorzy forum postanawiają sprzeciwić się części działań członków Ekipy Honor.

Czat / IRC: http://pokazywarka.pl/jpqkgu/ - prosta instrukcja dołączania.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Odpowiedz
Śmierć Szczurów napisał(a):Ja potrafię powiedzieć m.in. co następuje:

"Ja, użytkownik pod ksywką Śmierć Szczurów, nie mam zwyczaju dyskutować z patafianami, dla których zwykłe słowo pisane jest zbyt trudne do zrozumienia (albo udają, że nie rozumieją), w związku z czym zachęcam rzeczonego patafiana, który napisał powyżej, żeby wrócił do szkoły, nauczył się czytać i pisać, poznał znaczenie słów, których używa i których nie używa (np. aborcja, ateizm, oszczerstwo i temat dyskusji), a do tego czasu już bez łaskawości wypierdalał."

Powiem ci tylko tyle, byś "powiększył swój spokój" i jasno sprecyzował swoje poglądy, a światu udowodnił moje oszczerstwa.
Odpowiedz
Mi nie są potrzebni Europejczycy. Wystarczy jak zostanie 10% Europejczyków a 40% przyjedzie z Chin i Indii, oni rozumieją problemy przeludnienia bo pierwsi w to wdepnęli. Kolejni mogli by nie iść ich śladem. Gdyby ludność Polski zredukować do 50% tego co jest teraz to można byłoby mniej dróg budować tylko jakieś przelotowe autostrady a na ulicach byłoby mniej samochodów i autobusów i byłoby wygodniej jechać.
Gdyby populacja się zmniejszała to całkiem stare domy można byłoby wyburzyć i nie trzeba byłoby budować nowych przez jakiś czas 50 lat.
Ludzie poprzeprowadzali by się ze starych burzonych domów do nowszych mieszkań i byłoby więcej obszarów typu parki i małe laski do spacerów.

Duża populacja jest potrzebna chyba do podbijania kosmosu i planet a to mi już lekko wywietrzało z głowy. Darmozjady kosmosu też nie podbiją. A ludzie zaczynają żyć za darmowe pieniądze jak zwierzątka w lesie jeść i wykarmiać młode. A inflacja i wzrost cen od darmowych pieniędzy uderza we mnie bo nie mam wysokiej renty i niewiele sił żeby dodatkowo pracować.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości