Liczba postów: 1,830
Liczba wątków: 159
Mi nie są potrzebni Europejczycy. Wystarczy jak zostanie 10% Europejczyków a 40% przyjedzie z Chin i Indii, oni rozumieją problemy przeludnienia bo pierwsi w to wdepnęli. Kolejni mogli by nie iść ich śladem. Gdyby ludność Polski zredukować do 50% tego co jest teraz to można byłoby mniej dróg budować tylko jakieś przelotowe autostrady a na ulicach byłoby mniej samochodów i autobusów i byłoby wygodniej jechać.
Gdyby populacja się zmniejszała to całkiem stare domy można byłoby wyburzyć i nie trzeba byłoby budować nowych przez jakiś czas 50 lat.
Ludzie poprzeprowadzali by się ze starych burzonych domów do nowszych mieszkań i byłoby więcej obszarów typu parki i małe laski do spacerów.
Duża populacja jest potrzebna chyba do podbijania kosmosu i planet a to mi już lekko wywietrzało z głowy. Darmozjady kosmosu też nie podbiją. A ludzie zaczynają żyć za darmowe pieniądze jak zwierzątka w lesie jeść i wykarmiać młode. A inflacja i wzrost cen od darmowych pieniędzy uderza we mnie bo nie mam wysokiej renty i niewiele sił żeby dodatkowo pracować.