lumberjack napisał(a): To jak jedzenie pieroga bez farszu. Buddyjskie postępowanie polegające na ucieczce przed bólem jest niezgodne z prawowitą ścieżką wytyczoną przez schabizm-kaszankizm. Jestem tylko zwykłym adeptem, piewcą Słowa Sznyclowego, ale jeśli mógłbym coś zalecić, to zachęciłbym do:Buddyzm to świeża religia i powstała w agresywnej opozycji w stosunku do schabizmu. Istnieją twarde, logiczne przesłanki, iż schabizm powstał równocześnie z wynalezieniem ognia, więc jeszcze na długo przed pojawieniem się Homo sapiens. Z kaszankizmem zalecam ostrożność.
- olania buddyzmu
Cytat:- adopcji pieseła ze schroniska i sprawienia, żeby miał fajne życie zamiast chujowego

Śpieszmy się czytać posty, tak szybko są kasowane....
Nie piszę o tym zbyt często lecz piszę o tym raz na zawsze... a jestem tak jak delfin łagodny i mocny i nie zawsze powrócę, nigdy nie wiadomo mówiac o miłosci czy pierwsza jest ostatnią czy ostatnia pierwszą
Nie piszę o tym zbyt często lecz piszę o tym raz na zawsze... a jestem tak jak delfin łagodny i mocny i nie zawsze powrócę, nigdy nie wiadomo mówiac o miłosci czy pierwsza jest ostatnią czy ostatnia pierwszą