Sajid napisał(a):Poprostu uważam za niemoralny brak reakcji w przypadku gdy można zareagować i ma się do tego odpowiednie środki.
Obojętność powoduje, że masa osób z tego powodu cierpi. Wiem oczywiście, że polityka częściej woli bezpieczne umywanie rąk, ale czasem można dostrzec dobre punkty także z politycznego punktu widzenia.
A mieszanie kijem w mrowisku dużo zmienia (o czym świadczy historia), wszystko zależy jedynie od intensywności mieszania.
Moralne czy nie moralne jest za wiele spraw na swoim podwórku, żeby skupiać się na cudzym.
Poza tym nie oszukujmy się dzisiaj nie ma czym wypędzać Islamu. Kiedy było silne i mocno Chrześcijaństwo, które jako takie miało szansę walczyć na gruncie religijnym (a ten tutaj jest bardzo istotny) z tą religią dzikusów. O ile nie lubię tej twojej religii, to muszę przyznać, że do tego typu celów była dobra.
Jakby ktoś miał wątpliwości to potwierdzam: Tak jestem zjebanym prawakiem, który każdego dnia zjada niemowlaka. Hitler to mój idol, a Stalin to dziadek. Ogólnie chcę siać zło i spustoszenie. Czy cokolwiek jeszcze tam lewica przypisuje ludziom o moich poglądach.
Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.
Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.