Ale siadło typowanie po meczu Polaków
Zresztą, jak całe mistrzostwa.

Piłka nożna - kącik bukmacherski
|
18.06.2012, 01:01
Ale siadło typowanie po meczu Polaków
![]()
18.06.2012, 14:22
Cieszy mnie zwycięstwo Portugalii, bo teraz po porażce Polaków to im kibicuję. Oby pojechali pepików jak najwyżej.
![]() Chorwacja-Hiszpania 1:3 Włochy-Irlandia 2:0
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
18.06.2012, 14:35
A ja postawię przekornie 2:1 dla Chorwacji. Nie cierpię hiszpańskiej piłki.
No i 2:0 dla Włochów. Nie dadzą rady Irlandczycy, mimo że chyba każdy by chciał aby dali ![]()
"Equality is a lie. A myth to appease the masses. Simply look around and you will see the lie for what it is! There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow – those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence."
18.06.2012, 14:55
Jester napisał(a):A ja postawię przekornie 2:1 dla Chorwacji. Nie cierpię hiszpańskiej piłki. O, to ja prawie identycznie stawiam. Z tym, że 2:1 dla Włochów. Również nie lubię w ogóle graczy z Płw. Iberyjskiego i chciałbym żeby wygrała Irlandia ![]()
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
18.06.2012, 15:48
CRO-SPA 1:1
ITA-IRL 2:0
18.06.2012, 16:22
Hiszpania-Chorwacja 2-1
Włochy-Irlandia 2-0 Chciałbym, żeby było inaczej no ale cóż... od przedwczoraj typuję już tylko rozumem. Ogólnie kibicuję od teraz dalej Polakom, czyli w tym przypadku reprezentacji Niemiec ![]()
18.06.2012, 16:46
Chorwacja-Hiszpania 2:2
Włochy-Irlandia 2:1 ![]() EH
18.06.2012, 19:04
Chorwacja-Hiszpania 0:2
Włochy-Irlandia 3:0
Mierzy się ponad cel, by trafić do celu.
K.Bunsch
18.06.2012, 19:13
Chorwacja-Hiszpania 2:2
Włochy-Irlandia 1:2
18.06.2012, 19:15
Lust napisał(a):Chorwacja-Hiszpania 2:2Widzę, że też nie lubisz włoskiego futbolu. ![]() Chorwacja-Hiszpania 2:1 Włochy-Irlandia 0:1.
Ażeby odkryć prawdziwe zasady moralności, ludzie nie potrzebują ani teologii, ani
objawień, ani bogów, potrzebują jedynie zdrowego rozsądku. J. Meslier, Testament.
18.06.2012, 19:18
nonkonformista napisał(a):Widzę, że też nie lubisz włoskiego futbolu.Nie... ![]()
18.06.2012, 22:43
Zły jestem. Chorwaci powinni wygrać ten mecz. Grając w ten sposób, to Hiszpania na pewno tytułu nie obroni.
Przynajmniej drugi mecz wytypowałem dobrze ![]()
"Equality is a lie. A myth to appease the masses. Simply look around and you will see the lie for what it is! There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow – those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence."
18.06.2012, 22:57
Dobrze, że Chorwaci nie doprowadzili do remisu 1:1 bo wtedy już w ogóle nie byłoby wiadomo kto wychodzi z grupy i dlaczego.
Zamierzam stworzyć mężczyznę i kobietę z grzechem pierworodnym. Następnie zamierzam zapłodnić kobietę samym sobą, tak abym mógł się narodzić. Będąc człowiekiem, zabiję się w ramach ofiary dla samego siebie aby ocalić Cię od grzechu na który Cię początkowo skazałem... TA DA!!!
18.06.2012, 23:06
kurde, szkoda mi Chorwatów ;D
18.06.2012, 23:17
NotInPortland napisał(a):Dobrze, że Chorwaci nie doprowadzili do remisu 1:1 bo wtedy już w ogóle nie byłoby wiadomo kto wychodzi z grupy i dlaczego. Tutaj są warunki wyjścia z grupy. Skopiowane z artykułu z wp.pl Cytat:Z każdej grupy do ćwierćfinałów awansują po dwie drużyny, a ranking w tabeli ustala się na podstawie szeregu kryteriów. ![]() EH
18.06.2012, 23:31
Skywalker napisał(a):Tutaj są warunki wyjścia z grupy. Skopiowane z artykułu z wp.plCzyli mała tabelka nic by nie rozstrzygnęła i trzeba by brać pod uwagę bilans bramek ze wszystkich trzech spotkań (Hiszpania pierwsza) oraz liczbę strzelonych w nich bramek (Chorwacja druga, Włochy trzecie). W tym przypadku liczba strzelonych bramek we wszystkich spotkaniach byłaby już ostatnim kryterium przed współczynnikiem UEFA.
Zamierzam stworzyć mężczyznę i kobietę z grzechem pierworodnym. Następnie zamierzam zapłodnić kobietę samym sobą, tak abym mógł się narodzić. Będąc człowiekiem, zabiję się w ramach ofiary dla samego siebie aby ocalić Cię od grzechu na który Cię początkowo skazałem... TA DA!!!
18.06.2012, 23:57
Hehe, pierwszy raz wygrałem i to od razu oba typowania
![]() ![]() ![]() Ale ogólnie to szkoda mi Chorwatów, naprawdę, wierzyłem do końca, że są w stanie strzelić bramkę i wygrać. Wstydu jednak na pewno swojemu krajowi nie przynieśli, brawa za waleczność i walkę do końca. Irkom zaś można pogratulować kibiców ![]() Jutrzejsze typy Ukraina-Anglia 0-1 Szwecja-Francja 1-2
19.06.2012, 00:59
SWE-FRA 1:1
UKR-ENG 0:2 Wierzę, że Szwecja zdobędzie choć jeden punkt... Co się z nimi stało? Zawsze byli moimi ulubieńcami (nie mam pojęcia dlaczego).
19.06.2012, 01:11
kkap napisał(a):Drugie ex aequo z Palmerem i JesteremA ja to co? :p Anglia-Ukraina 2:1 Francja-Szwecja 2:0
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
19.06.2012, 12:02
Palmer Eldritch napisał(a):Wierzę, że Szwecja zdobędzie choć jeden punkt... Co się z nimi stało? Zawsze byli moimi ulubieńcami (nie mam pojęcia dlaczego). Jak to co się z nimi stało? To zawsze był przeciętny zespół. A na tym Euro jeszcze bazuje tylko i wyłącznie na Ibra. Ukraina - Anglia 0:1 Francja - Szwecja 2:1
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|