Liczba postów: 11,056
Liczba wątków: 182
Liczba postów: 3,196
Liczba wątków: 6
Reputacja:
28
Ja się boję, że będzie jakimś cudem remis, co zostanie pewnie zrównane ze świętem narodowym, ale liczę osobiście na porażkę, tak 2:0, albo 3:0, chociaż od biedy ten 1:0 też będzie dobry.
"War, War never changes"
"Jako że jesteś obywatelem demokratycznego kraju powinieneś wiedzieć że twój głos nic nie znaczy".
Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.
Liczba postów: 1,213
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
2:1 dla nas.
jestem wiecznym hurraoptymistą w kontekście reprezentacji :p
jakiś mądry cytat
Liczba postów: 11,056
Liczba wątków: 182
Nie bedzie meczu
Liczba postów: 8,618
Liczba wątków: 39
Reputacja:
855
Jak widać sprawdzenie prognozy pogody przekracza możliwości ludzi zajmujących się polską piłką. Farsa i tyle.
Reputacja:
28
Nie rozumiem dlaczego nie mogli dachu przed meczem zamknąć, albo nawet teraz. Na wp.pl napisali, że to niby ze względów bezpieczeństwa, to ja nie rozumiem, w jaki sposób zamknięcie dachu na stadionie może zagrażać bezpieczeństwu kibiców, ktoś wie może o co chodzi?
"War, War never changes"
"Jako że jesteś obywatelem demokratycznego kraju powinieneś wiedzieć że twój głos nic nie znaczy".
Liczba postów: 951
Liczba wątków: 1
Reputacja:
1
Teraz nie mogą zamknąć, bo mecz musi odbywać się w takich samych warunkach, co przedmeczowy trening. Ponoć.
Liczba postów: 20,672
Liczba wątków: 213
Reputacja:
933
Wyznanie: ate 7 stopnia
1:0 dla pogody i indolencji.
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Liczba postów: 16,443
Liczba wątków: 93
Reputacja:
46
Dachu nie można zamknąć jak pada.
Liczba postów: 158
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
idiota napisał(a):Dachu nie można zamknąć jak pada.
Pada od rana, ale latem zamykali 8)
cool
Reputacja:
1
Liczba postów: 2,356
Liczba wątków: 17
Reputacja:
23
"Jak grać Panie Premierze, jak grać????"
Zamierzam stworzyć mężczyznę i kobietę z grzechem pierworodnym. Następnie zamierzam zapłodnić kobietę samym sobą, tak abym mógł się narodzić. Będąc człowiekiem, zabiję się w ramach ofiary dla samego siebie aby ocalić Cię od grzechu na który Cię początkowo skazałem... TA DA!!!
Reputacja:
933
Znowu notowania PO spadną. Gdyby PiS rządził......
Liczba postów: 2,356
Liczba wątków: 17
Reputacja:
23
I ta ekipa chce się brać za elektrownię atomową?
Zamierzam stworzyć mężczyznę i kobietę z grzechem pierworodnym. Następnie zamierzam zapłodnić kobietę samym sobą, tak abym mógł się narodzić. Będąc człowiekiem, zabiję się w ramach ofiary dla samego siebie aby ocalić Cię od grzechu na który Cię początkowo skazałem... TA DA!!!
Reputacja:
933
NotInPortland napisał(a):I ta ekipa chce się brać za elektrownię atomową? Koniecznie z zasuwanym dachem.
Reputacja:
1
Reputacja:
28
Rozpieprzyli mnie dzisiaj goście z Solidarnej Polski, chcą dymisji pani Ministry Muchy, bo to jej wina że mecz się nie odbył
W radiu z kolei się śmiali, że jak graliśmy z Grecją, to stworzono im ich rodzime warunki, czyli gorąc i duchotę, teraz Anglikom też stworzono rodzime warunki, czyli ulewę na stadionie, bo to ta nasza słynna Polska gościnność
No i mamy w końcu najdroższy Basen Narodowy  W ogóle to przypomniał mi się mecz Polski z kimśtam, na Śląskim bodajże, śniegiem waliło równo, a piłka była żółta (bo tak sobie chyba pzpn wymyślił), przez co nie było jej w tej śnieżycy widać  Nie dziwię się Anglikom, że mają z nas polewę, tragedia po prostu.
"War, War never changes"
Liczba postów: 4,318
Liczba wątków: 26
Reputacja:
9
Jak znam życie, to Ministra Mucha nie bardzo się orientowała jaki jest mecz, gdzie i kiedy... Pewnie okaże się, że jak zwykle do zaniedbań doszło ale nikt nie jest winien.
"Marian zataczając się wracał jak zwykle znajomym chodnikiem do domu. Przez zamglone od całonocnej popijawy oczy widział mieszkańców Skórca bezskutecznie uganiających się choćby za kromką jakiegokolwiek pieczywa. Na razie było jednak cicho."
Jan Oborniak "Bankiet w piekarni" (zbiór opowiadań pt: "Krzyk ciszy", wyd. Opoka, Warszawa 1986)
Liczba postów: 7,737
Liczba wątków: 102
Reputacja:
34
Nie używajcie kochani słowa "Ministra", bo to jest paskudny, lewacki chwast językowy  A to jest zwykła idiotka.
Organizatorzy meczu także są idiotami. Ci, którzy wymyślali przepisy FIFA również. To co się stało wczoraj to totalna kompromitacja i skandal, za który ktoś powinien beknąć. Cieszę się, że nie było dostępnych biletów na mecz - straciłbym tylko czas i pieniądze.
|