Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Piłka nożna - kącik bukmacherski
Ale pokażcie mi inny stadion który może pochwalić się takimi efektownymi wodospadami Uśmiech

[Obrazek: Banner-the-skywalker-family-10169607-600-120.jpg]

EH
Odpowiedz
No i mówiłem, że remis, ale co poradzić, jak reprezentacja Anglii nie grała rewelacyjnie. Teraz pewnie będzie ten remis przyrównywany do Bóg wie jakiego sukcesu.
"War, War never changes"

"Jako że jesteś obywatelem demokratycznego kraju powinieneś wiedzieć że twój głos nic nie znaczy".

Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.
Odpowiedz
Nie jest to żaden wielki sukces, bo to był mecz do wygrania. Angole byli beznadziejni. Polacy zagrali bardzo ładnie i gdyby tylko włożyć więcej pracy w wykańczanie sytuacji, to moglibyśmy zacząć odnosić sukcesy. Mecz udany, szkoda, że zabrakło wykończenia, i że straciliśmy głupią bramkę. Ale piłkarsko jestem zadowolony jak najbardziej.

Gorsze jest to, że zawaliliśmy organizacyjnie. Kurwa, takie cuda tylko w Polsce Smutny I oczywiście doskonale wiedziałem, że odpowiedzialnych za tą kompromitację nie będzie. A wnioski są oczywiste: ministerstwo do dymisji, PZPN do pierdla.

PS: No i kto trafił wynik niedowiarki Język ?
Odpowiedz
Z najgorszą od kilkunastu lat Anglią ledwie zremisować u siebie to żaden sukces. Mimo to sam mecz w wykonaniu naszej reprezentacji oceniam pozytywnie (ale nie jako jakieś osiągnięcie).

W dwumeczu z Anglikami oczywiście przegramy (w supernajlepszym razie zremisujemy), a z tak dobrą Czarnogórą wydaję mi się, że przegramy i skończy się jak zwykle, nawet nie na barażach.
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Odpowiedz
Ależ optymizm. Oglądałeś mecz? Byliśmy dużo lepsi, to czego potrzeba to praca nad wykończeniem. Chłopaki zagrali naprawdę ładnie, walecznie. To jest właśnie kurwa ten polski entuzjazm Język

PS: Ostatnio nie przegrywaliśmy wszystkich eliminacji, więc nie mów, że jak zwykle.
Odpowiedz
kkap napisał(a):Ależ optymizm. Oglądałeś mecz? Byliśmy dużo lepsi, to czego potrzeba to praca nad wykończeniem.
Potrzeba pracy nad ogarnięciem stałych fragmentów.

Obrona bardzo dobra (pomimo błędu z 30 minuty), pomoc - taka sobie, lepsza od angielskiej, pomimo sław w tej drugiej, ale rewelacji brak (choć Krychowiakowi muszę dać dużego plusa), atak - dobry, ale atak ma to do siebie, że ma strzelać bramki, a nie być tylko "dobry" na papierze.
Odpowiedz
brak w tej całej piłce kiwki Język
Odpowiedz
animal metaphysicum napisał(a):brak w tej całej piłce kiwki Język
W meczu Hiszpania - Francja nie brakowało kiwki.
Zamierzam stworzyć mężczyznę i kobietę z grzechem pierworodnym. Następnie zamierzam zapłodnić kobietę samym sobą, tak abym mógł się narodzić. Będąc człowiekiem, zabiję się w ramach ofiary dla samego siebie aby ocalić Cię od grzechu na który Cię początkowo skazałem... TA DA!!!
Odpowiedz
NotInPortland napisał(a):W meczu Hiszpania - Francja nie brakowało kiwki.
Niesamowite jak Francuzi się podnieśli albo Hiszpanie stoczyli. W sumie nie wiem, bo mecz bardzo wyrównany.
Odpowiedz
jak w meczu więcej będą kiwać niż podawać to nie będzie na co narzekać Język
Odpowiedz
Po obejrzeniu meczu Hiszpanów i Francuzów ma się nieodparte wrażenie, że polscy piłkarze są wykonani z drewna.
Zamierzam stworzyć mężczyznę i kobietę z grzechem pierworodnym. Następnie zamierzam zapłodnić kobietę samym sobą, tak abym mógł się narodzić. Będąc człowiekiem, zabiję się w ramach ofiary dla samego siebie aby ocalić Cię od grzechu na który Cię początkowo skazałem... TA DA!!!
Odpowiedz
Szkoda, że dzisiaj nie typowaliśmy Oczko Bardzo dobry mecz leci Borussi z Realem.
Odpowiedz
A Lewandeiro nie wstydzi się Jezusa.
Też mam taki breloczek. Uśmiech
Odpowiedz
Vivaldi napisał(a):A Lewandeiro nie wstydzi się Jezusa.
Też mam taki breloczek. Uśmiech

Ktoś ładnie trzepie zielone na chrześcijanach, a Ci się jeszcze cieszą. Sam dostałem taki breloczek, ale nie wiem, co z nim zrobić? Jako że jestem kulturowym katolikiem, wolałbym dostać krzyż, taki fajny, to bym se nosił. A to takie dziadostwo jest.I też nie ogarniam tej akcji - "Nie wstydzę się Jezusa". Gdyby było "Nie wstydzę się kleru" to bym zrozumiał. Ale Jezusa?:8O:
Odpowiedz
Jezus robił jakieś bardachy w świątyni, może z tego powodu wstyd. No i na weselu dostarczył alkohol bez banderoli.
Pomoc statystyczna - Blog o statystyce
Odpowiedz
Eurycercus napisał(a):No i na weselu dostarczył alkohol bez banderoli.

Mhm, i jeszcze zamieniał mąkę w amfetaminę Oczko
Odpowiedz
tego nie wiem, ale psuł niektórym interesy.
Pomoc statystyczna - Blog o statystyce
Odpowiedz
Kwasss napisał(a):Ktoś ładnie trzepie zielone na chrześcijanach, a Ci się jeszcze cieszą. Sam dostałem taki breloczek, ale nie wiem, co z nim zrobić? Jako że jestem kulturowym katolikiem, wolałbym dostać krzyż, taki fajny, to bym se nosił. A to takie dziadostwo jest.I też nie ogarniam tej akcji - "Nie wstydzę się Jezusa". Gdyby było "Nie wstydzę się kleru" to bym zrozumiał. Ale Jezusa?:8O:

Dostałeś gratis (ja też) i z tego wniosek, że ktoś trzepie zielone...
Odpowiedz
Vivaldi napisał(a):Dostałeś gratis (ja też) i z tego wniosek, że ktoś trzepie zielone...

hehe, faktycznie za darmo można zamówić :p
Pomyliłem się.
No, ale na stronie widzę, że można wpłacać datki. Więc pewnie są do przodu, skoro akcje dalej w toku.
Ale ze mnie materialista :twisted:
[url=https://www.facebook.com/pages/Ewolucja-Nauka-i-Spo%C5%82ecze%C5%84stwo-Mikroblog/272276922924204][/url]
Odpowiedz
Vivaldi napisał(a):A Lewandeiro nie wstydzi się Jezusa.
Daj spokój Palmer, przecież to jest sportowiec.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości