Liczba postów: 92
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Grim napisał(a):Dali przykład czego? Wykładali się przy byle pierdołowatych akcjach, co najlepiej widać było w polu karnym, gdzie po główce grek najpierw stanął, a po sekundzie (bo nic się nie działo) upadł trzymając się za czoło. Dziady grały na czas i podkładały się do fauli. Co nie znaczy, że nasi grali nieskazitelnie, sytuacji było trochę, tyle że w drugiej połowie najpierw za dużo pewności siebie, a potem lekka panika i próbowanie "na chama". uwazam ze grecy grajac w 10tke po prostu nie pekli. czy polacy po stracie gola i w oslabieniu potrafia sie tak przmoc, by mecz obral kierunek, jaki udalo sie wytyczyc grekom? 100 proc. szanse, gol, karny. trudno mi to sobie wyobrazic. po kartce dla grekow mozna bylo sie spodziewac skutecznego pogromu z akcji, ktore b-cz. stwarzali w 1szym kwadransie. skonczylo sie na szczesliwym, uratowanym kosztem utraty 1go bramkarza, remisie po grze opisanej w mym poscie wyzej.
Liczba postów: 10,774
Liczba wątków: 173
Reputacja:
12
Typowanie meczu Polska-Grecja wygrywa NotInPortland, który obstawił wynik 1:1, natomiast najbliżej prawdziwego wyniku w meczu Rosja-Czechy był Skywalker, typujący 3:0 dla Rosji (taki był nawet stosunek bramek).
Gratuluję.
piotr35 napisał(a):I znowu straciliśmy szanse na wygrana, bo znowu zwyciężyła exodimowa mentalność, ze z takim szambem to można wygrać na stojąco. Nic się nie nauczyliśmy,a "przeciętny" Santos w 21 meczach zaliczył tylko jedna porażkę. Czy zawsze musimy być tak durni? Dlaczego?
Cholernie szczęśliwy remis.
Ja stawiałem na remis, ale ok, pisz sobie swoje bzdury
[COLOR="Magenta"] Uwaga, uwaga! Dzisiaj obstawiamy mecze:
Holandia-Dania
Niemcy-Portugalia[/COLOR]
W pierwszym meczu stawiam na zwycięstwo Holendrów 3:1, zaś w drugim na zwycięstwo Niemców 2:0
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Liczba postów: 92
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Holandia-Dania 3:1
Niemcy-Portugalia 2:1
Liczba postów: 1,922
Liczba wątków: 4
Reputacja:
47
Holandia-Dania 2:0
Niemcy-Portugalia 2:1
A co, też się pobawię
"Equality is a lie. A myth to appease the masses. Simply look around and you will see the lie for what it is! There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow – those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence."
Liczba postów: 11,762
Liczba wątków: 80
Reputacja:
288
Holandia - Dania 2:1
Niemcy - Portugalia 2:2
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Liczba postów: 11,056
Liczba wątków: 182
Liczba postów: 3,196
Liczba wątków: 6
Reputacja:
28
Jak znam życie, to teraz też nie trafię
Holandia-Dania 2-1
Niemcy-Portugalia 2-1
"War, War never changes"
"Jako że jesteś obywatelem demokratycznego kraju powinieneś wiedzieć że twój głos nic nie znaczy".
Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.
Liczba postów: 5,461
Liczba wątków: 67
Reputacja:
0
Holandia-Dania 1-1
Niemcy-Portugalia 0-1
[SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]Burdel na forum powstaje, gdy moderatorzy forum postanawiają sprzeciwić się części działań członków Ekipy Honor.
Czat / IRC: http://pokazywarka.pl/jpqkgu/ - prosta instrukcja dołączania.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Liczba postów: 425
Liczba wątków: 23
Reputacja:
0
Holandia - Dania 4:2
Niemcy - Portugalia 3:1
Liczba postów: 2,356
Liczba wątków: 17
Reputacja:
23
Holandia - Dania 3:0
Dwie bramki Robin van Persie'ego - jedna po podaniu Robbena, a druga Sneijdera.
Trzecia bramka Ibrahim Afellay.
Niemcy - Portugalia 2:0
Thomas Mueller, Mesut Oezil.
Pod koniec meczu Portugalczycy coś ustrzelą, ale ze spalonego.
Zamierzam stworzyć mężczyznę i kobietę z grzechem pierworodnym. Następnie zamierzam zapłodnić kobietę samym sobą, tak abym mógł się narodzić. Będąc człowiekiem, zabiję się w ramach ofiary dla samego siebie aby ocalić Cię od grzechu na który Cię początkowo skazałem... TA DA!!!
Liczba postów: 11,762
Liczba wątków: 80
Reputacja:
288
Ależ mi szkoda Portugalii, pech ich jakiś dopadł. Według mnie prezentowali się lepiej od Niemców, ich gra była ładniejsza i aż miło było oglądać jak C. Ronaldo współgra ze swoimi kolegami w polu karnym Niemców świetnie wystawiając piłki do strzału.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Liczba postów: 3,035
Liczba wątków: 14
Reputacja:
1
Dokładnie... też wolałbym ,aby Portugalia wygrała ten mecz. Ta sytuacja Gomeza to tak jakby z niczego wypadła. Za to Duńczycy mnie pozytywnie dzisiaj zaskoczyli.
Mierzy się ponad cel, by trafić do celu.
K.Bunsch
Liczba postów: 8,991
Liczba wątków: 63
Reputacja:
54
Wyznanie: ateista, w przyszłości może buddysta mahajany
Sajid napisał(a):Ależ mi szkoda Portugalii, pech ich jakiś dopadł. Według mnie prezentowali się lepiej od Niemców, ich gra była ładniejsza i aż miło było oglądać jak C. Ronaldo współgra ze swoimi kolegami w polu karnym Niemców świetnie wystawiając piłki do strzału. To prawda.
Portugalia powinna sama zaatakować, a nie czaić się w pierwszej połowie. To się mści. Jak Niemcy im strzelili bramkę, to wtedy dopiero pokazali, na co ich stać.
Ceterum censeo Muscoviam esse delendam.
Liczba postów: 7,737
Liczba wątków: 102
Reputacja:
33
Portugalczycy zginęli w polskim obozie śmierci.
Reputacja:
54
kkap napisał(a):Portugalczycy zginęli w polskim obozie śmierci. Kkap, ty masz chyba jakąś obsesję. :lol2:
Liczba postów: 1,922
Liczba wątków: 4
Reputacja:
47
A według mnie lepiej grali Niemcy i wygrali zasłużenie. Kontrolowali grę przez większość czasu, dopiero pod sam koniec, na ostatnie 10 minut mieli problemy.
Dłużej przy piłce, więcej sytuacji i o wiele składniej grali. Meczu Dania-Holandia niestety nie widziałem .
"Equality is a lie. A myth to appease the masses. Simply look around and you will see the lie for what it is! There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow – those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence."
Liczba postów: 11,056
Liczba wątków: 182
Sajid napisał(a):Ależ mi szkoda Portugalii, pech ich jakiś dopadł. Według mnie prezentowali się lepiej od Niemców, ich gra była ładniejsza i aż miło było oglądać jak C. Ronaldo współgra ze swoimi kolegami w polu karnym Niemców świetnie wystawiając piłki do strzału.
Nie pech, tylko lamus zwany Ronaldo fryzurkę se źle ułożył i go dupa swędziała.
Jak zwykle, Deutschland, Deutschland über alles.
Liczba postów: 5,461
Liczba wątków: 67
Reputacja:
0
Co by o Ronaldo nie powiedzieć, to czymś na swoją renomę zasłużył, a i dziś też zagrał na wysokim poziomie.
[SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]Burdel na forum powstaje, gdy moderatorzy forum postanawiają sprzeciwić się części działań członków Ekipy Honor.
Czat / IRC: http://pokazywarka.pl/jpqkgu/ - prosta instrukcja dołączania.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Liczba postów: 10,774
Liczba wątków: 173
Reputacja:
12
Podsumowując, nikt formalnie nie wygrywa w żadnym z obu typowań, choć w drugim (Niemcy-Portugalia) wszyscy, którzy obstawili zwycięstwo Niemców mogą czuć się wygrani.
Ponadto, osobiście cieszę się z sukcesu Duńczyków i Niemców.
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Reputacja:
54
A ja pozwolę sobie zatypować mecz Hiszpania-Włochy.
Będzie 1:0 dla Hiszpanii. Dałbym więcej, ale Hiszpanom będzie naprawdę ciężko rozmontować tę włoską ścianę. Nie lubię włoskiego futbolu, ale to temat na inną dyskusję.
|