Liczba postów: 1,977
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Nie wiem skąd te dane, każdej narodowości ludzie okradają Polskę, no, lecz Żydzi są na widelcu bo paru z nich naraziło się dawniej.
A moja babcia pracowała w aptece u Żyda i sobie chwali do tej pory jako szefa, o!
No, lecz ludzie pamiętają tylko tych złych Żydów i od tamtej pory "każdy" jest "zły", z wyjątkiem Jezusa.
Nie gań innych ani nie potępiaj ich. Bądź ostrożny tylko w swoim braku szczerości.
Czemu "Alfy i Omegi" nie mają własnego życia i przejmują się co w sieci piszczy?
Liczba postów: 11,056
Liczba wątków: 182
manas napisał(a):Nie wiem skąd te dane, każdej narodowości ludzie okradają Polskę, no, lecz Żydzi są na widelcu bo paru z nich naraziło się dawniej.
A moja babcia pracowała w aptece u Żyda i sobie chwali do tej pory jako szefa, o!
No, lecz ludzie pamiętają tylko tych złych Żydów i od tamtej pory "każdy" jest "zły", z wyjątkiem Jezusa.
Odezwał się socjolog...
Twoja babcia to niby nie człowiek? Albo moja?
Liczba postów: 1,813
Liczba wątków: 158
Reputacja:
48 Płeć: nie wybrano
Ja słyszałam w kościele albo nawet w Watykanie w telewizji, że ludzie na Ziemi nie są w stanie sobie poradzić z problemami sami bez Boga bo są słabi i dlatego na Ziemi jest źle. Dopiero w Niebie ma być Eldorado bo ludzie tam będą z Bogiem.
Matka Boska się nie liczy widocznie i jej czuwanie.
Wynika z tego, że nawet jeżeli Bóg jest wszędzie to na Ziemi jest go mniej niż w Niebie.