Liczba postów: 85
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Wchodzisz na jakas stronke z torrentami piszesz Bleach i sciagasz  no ;p
jej, ale szybko dorzucasz zdania  1 min 1 s...
Minął tamten czas- już nie wróci... Zapomnisz.
Liczba postów: 20,842
Liczba wątków: 236
Reputacja:
1,154
Wyznanie: Schabizm-kaszankizm
Dziękuję sromotnie
Wiedziałem, ze kiedyś ten BitTorrent się przyda
Wysłano po 14 godzinach 45 minutach 39 sekundach:
Fajnie się napiepszają. Rzeczywiście podobne do dragonball z, ale chyba staranniej wykonane. Mogliby zrobić jakąs gierkę na podstawie tego.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Liczba postów: 1,031
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Kiedyś byłem fanem dragonballa. Do dziś mam kupę "śmieci" i gadżetów związanych z DB, wtedy to się zbierałooo i szczerze powiedziawszy nie wiem co teraz z tym bajzlem zrobić. Może ktoś chce kupić? :mrgreen:
Jest tam pare kartonów po gumach, ponad 200 naklejek luzem, wypełnione albumy naklejkami, stos kart jakichś tam, i setka różnych takich... Narawde sporo tego.
Reputacja:
1,154
Ja mam trzy gry komputerowe o Songu
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Liczba postów: 216
Reputacja:
0
juzew, nie tylko ty nie mozesz sie tego pozbyc  , ja mam 26 tomow tej mangi i chetnie bym je sprzedala... :evil:
Jacek napisał(a):Ja mam trzy gry komputerowe o Songu Na PC? JAKIE!?
Al-Rahim napisał(a):Jacek napisał(a):Ja mam trzy gry komputerowe o Songu Na PC? JAKIE!? Przeciez jest masa rpgow, a do tego mody do mugena... nawet do half life'a kiedys widzialem.
Reputacja:
1,154
Cytat:Na PC? JAKIE!?
Coś w stylu mortal kombat  Własnie "Mugen" czy jakos tak się nazywają.
---
Nietzsche
Łeee to tylko takie składanki robione na kolanie przez fanów  Na piecyka nie ma dobrych gier DB.... za to na konsole! Ho ho!
Reputacja:
1,154
---
Nietzsche
Liczba postów: 5
Reputacja:
0
A "Jin-Roh The Wolf Brigade" czemu nikt o tym nie napisal?  Swietne anime
Liczba postów: 833
Liczba wątków: 16
Reputacja:
0
Widzę, że takiego tematu tu do tej pory nie było, a wielka szkoda. Taka sama forma sztuki jak film czy teatr (w wielkim uogólnieniu). W przeciwieństwie do reksia i bolka i lolka te filmy animowane mogą być dla dorosłych ze względu na treści jak drastyczne fragmenty. Tak więc nie chciałem zakładać tematu o konkretnym anime więc można pisać o każdym. Czy ktoś jakieś ogląda /mam nadzieję, że nie jestem rodzynkiem  /?
Ja póki co obejrzałem Hellsinga, Naruto Shippuuden i Alfen Lied jest właśnie w trakcie. Mam jeszcze na celowniku Wolf's rain, Neon Genesis Evangelion i Ghost in the Shell.
Troche ghost in the shell
iria
samurai shampaloo (troche)
cowboy beebop
DB
teraz tłuke naruto i fullmetal alchemist
i jeszcze troche innych
ahhh....
Liczba postów: 804
Liczba wątków: 23
Reputacja:
1
benman napisał(a):Dragon Ball to zna chyba każdy polski samiec który wie co to anime
Liczba postów: 833
Liczba wątków: 16
Reputacja:
0
Książniczka Mononoke, aż zapomniałem.
DB nie oglądam, bo za dużo tego, wystarczy że się męcze z Naruto (jestem na bieżąco i się cieszę).
Liczba postów: 1,477
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
Appleseed był bardzo dobry. Oglądałem jeszcze Ghost in the shell, ale mi się średnio podobało, w ogóle z anime to u mnie ciężko, jakoś tego nie trawię.
"NIE MA SPRAWIEDLIWOŚCI, JESTEM TYLKO JA"
Liczba postów: 9,700
Liczba wątków: 56
Reputacja:
0
dGrey napisał(a):Appleseed był bardzo dobry
Dobre bylo pierwsze 10 minut.
O reszcie w ogole szkoda gadac. A slowo "bajorojdo" wypowiadane z tym "charakterystycznym" akcentem to chyba najbardziej irytujaca rzecz w historii kina w ogole.
Najgorszemu wrogowi bym tego filmu nie polecil :]
Jak wielki jest upadek ludzkości najlepiej pokazuje fakt, że nie ma już ani jednego ludu czy plemienia u którego fakt narodzin wywoływałby żałobę i lamenty. (Cioran)
Liczba postów: 1,477
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
Twoja opinia. Mi tam się podobało.
"NIE MA SPRAWIEDLIWOŚCI, JESTEM TYLKO JA"
|