Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Papiez Benedykt XVI abdykuje
Może zaczną puszczać coś innego w telewizji. Tzn. na pewno nie przez najbliższe 2 dni Język
Odpowiedz
Habemus papam! Cthulhu fhtagn!
Odpowiedz
Wrrr jesteś pierwszy:evil: Coś za szybko:roll:
Odpowiedz
rozpixelowana88 napisał(a):Wrrr jesteś pierwszy:evil: Coś za szybko:roll:

Hastur napisał post zanim wrzucił głosy do piecyka Oczko

[Obrazek: Banner-the-skywalker-family-10169607-600-120.jpg]

EH
Odpowiedz
Już wiadomo jaki nick sobie wybrał?
Zamierzam stworzyć mężczyznę i kobietę z grzechem pierworodnym. Następnie zamierzam zapłodnić kobietę samym sobą, tak abym mógł się narodzić. Będąc człowiekiem, zabiję się w ramach ofiary dla samego siebie aby ocalić Cię od grzechu na który Cię początkowo skazałem... TA DA!!!
Odpowiedz
To już naprawdę przestaje się robić śmieszne, to już się robi żałosne :roll:
W większości katolicy się zachowują jakby to właśnie papież był dla nich najważniejsza osobą w kościele :roll:
Odpowiedz
Kasik to Papież nie jest najważniejszą osobą w Kościele?
Odpowiedz
I to 13.03.2013

Przypadek? I don't think so
Odpowiedz
Niejeden pęcherz popuścił. Takie emocje. Uff!
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Odpowiedz
antagonistyczny

szkoda że nie trzy szóstki
Odpowiedz
Będą jaja, jak to będzie murzyn a ksywkę sobie obierze Jan Paweł III Duży uśmiech Duży uśmiech
Efemental :: nasz punkt słyszenia | Blog Magnusa | Fotogaleria

Postanowiłem żyć wiecznie - na razie wszystko idzie po mojej myśli.
Odpowiedz
rozpixelowana88 napisał(a):Kasik to Papież nie jest najważniejszą osobą w Kościele?

Tutaj na ziemi może i tak. Wydaje mi się jednak, że niektórzy zapominają co jest istotą chrześcijaństwa. Ja jako jeszcze wierząca modliłam się raczej do Jezusa i Maryi , a nie odprawiałam modły jakby nowy papież miał być jakimś nowym objawieniem czy nowym Chrystusem :roll:
Odpowiedz
Kasik napisał(a):To już naprawdę przestaje się robić śmieszne, to już się robi żałosne :roll:
W większości katolicy się zachowują jakby to właśnie papież był dla nich najważniejsza osobą w kościele :roll:

No bo jest najważniejszą osobą w Kościele...
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Odpowiedz
Kasik ale to następca Chrystusa na Ziemi. I przewodnik, ja na to patrzę jak na jakiś spektakl w teatrze...nie liturgicznyDuży uśmiech to jest taki rytuał ;P jak np koncert.
Odpowiedz
Gość z Argentyny, a oni świętsi od samego Boga Uśmiech Do tego Franciszek, nie pozostaje nic innego jak powodzenia życzyć, zwłaszcza że niemłody.
"War, War never changes"

"Jako że jesteś obywatelem demokratycznego kraju powinieneś wiedzieć że twój głos nic nie znaczy".

Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.
Odpowiedz
Homofob :p
Odpowiedz
A pomyślcie jakie będzie w naszych mediach oburzenie, jak nowy papież nie powie "pozdhawiam was ciule Polacy" Język
"War, War never changes"

"Jako że jesteś obywatelem demokratycznego kraju powinieneś wiedzieć że twój głos nic nie znaczy".

Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.
Odpowiedz
Już jest artykuł na wiki o Franciszku I Duży uśmiech
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Odpowiedz
exodim napisał(a):Już jest artykuł na wiki o Franciszku I Duży uśmiech

F1 brzmi dobrze Oczko
Odpowiedz
Chyba wrócę do starego nicka. Stary nick teraz na czasie.
"Do jasnych dążąc głębin – nie mógł trafić w sedno śledź pewien obdarzony naturą wybredną. Dokądkolwiek wędrował, zawsze nadaremno. Tu jasno, ale płytko, tam głębia, ale ciemno."
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości