![]() |
|
Czy ktoś mógłby wyjaśnić...? (wątek zbiorczy) - Wersja do druku +- Forum Ateista.pl (https://ateista.pl) +-- Dział: Nauka (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Nauki przyrodnicze (https://ateista.pl/forumdisplay.php?fid=20) +--- Wątek: Czy ktoś mógłby wyjaśnić...? (wątek zbiorczy) (/showthread.php?tid=7775) |
Czy ktoś mógłby wyjaśnić...? (wątek zbiorczy) - idiota - 22.11.2013 Raczej "Zakręć kran..." Sofeicz napisał(a):Słyszałem, że w kabarecie Neo-Nówka mają wakat.Twoje o środowisku są zdecydowanie zabawniejsze, chociaż problemem może być że niezamierzone. Czy ktoś mógłby wyjaśnić...? (wątek zbiorczy) - Xeo95 - 22.11.2013 Fazyka napisał(a):Tak myślę, że to jest właściwa odpowiedź.A więc każda kropla zaoszczędzona w moim pięknym Sulejowie automatycznie teleportuje się do spragnionych Indii? Czy ktoś mógłby wyjaśnić...? (wątek zbiorczy) - Sofeicz - 22.11.2013 Wbrew pozorom Polska nie jest krajem zasobnym w wodę. Cytat:Zasoby wodne w Polsce, przypadające na jednego mieszkańca, są mniejsze niż w krajach sąsiednich i znacznie niższe niż przeciętne w Europie ( zaledwie ok. 36% średniej europejskiej). Czy ktoś mógłby wyjaśnić...? (wątek zbiorczy) - exodim - 23.11.2013 Crom napisał(a):Ja mam pytanie z dziedziny ekologii. Może wyda się Wam to głupie, ale mam nadzieję, że ktoś odpowie mi poważnie Gwoli ścisłości, to pytanie z ekologią ma tyle samo wspólnego co Hofman z prawdomównością. Czy ktoś mógłby wyjaśnić...? (wątek zbiorczy) - Crom - 25.11.2013 Oszczędzanie wody to nie jest temat ekologiczny? Chyba Hofman jednak mówił prawdę
Czy ktoś mógłby wyjaśnić...? (wątek zbiorczy) - exodim - 25.11.2013 Crom napisał(a):Oszczędzanie wody to nie jest temat ekologiczny? Chyba Hofman jednak mówił prawdę Ekologia – nauka o strukturze i funkcjonowaniu przyrody, zajmująca się badaniem oddziaływań pomiędzy organizmami a ich środowiskiem oraz wzajemnie między tymi organizmami (strukturą ekosystemów). Ekologizm, zespół idei, działań politycznych i społecznych, których istotą jest przeciwdziałanie zagrożeniom związanym z industrializacją oraz niszczeniu środowiska naturalnego człowieka. Pytanie ekologiczne może brzmieć: Jak zmieni się bionomia populacji much w przypadku ekspozycji na obniżone stężenie tlenu w środowisku życia larw? Czy ktoś mógłby wyjaśnić...? (wątek zbiorczy) - Sofeicz - 25.11.2013 Precyzyjnie mówiąc, oszczędzanie wody to jest temat sozologiczny. Czy ktoś mógłby wyjaśnić...? (wątek zbiorczy) - Fazyka - 26.11.2013 Xeo95 napisał(a):A więc każda kropla zaoszczędzona w moim pięknym Sulejowie automatycznie teleportuje się do spragnionych Indii? Tego nie wiem.Ale z pewnoscia woda sie nie teleportuje=) Poza tym wyczuwam pewna aluzje wiec uprzedze pytanie... Otoz nie twierdze, ze oszczedzanie wody w punkcie A na ziemi spowoduje jej nadwyzki w rownoleglym punkcie B na ziemi... Chodzi tu bardziej o idee. Czy ktoś mógłby wyjaśnić...? (wątek zbiorczy) - idiota - 26.11.2013 Czyli "zjedz kotleta, bo dzieci w Bangladeszu głodują"? Jak mówią w Anglii - daj mi złamanie! Takie rzeczy nie działają nawet na dzieci, ale widzę, że dziś dorośli już tak pogłupieli, że aż taki kit łykają... Czy ktoś mógłby wyjaśnić...? (wątek zbiorczy) - Fazyka - 27.11.2013 idiota napisał(a):Czyli "zjedz kotleta, bo dzieci w Bangladeszu głodują"? Idea to nie rzecz. Na dzieci nie dziala bo dzieci nie rozumieja idei. A idea jest taka, zeby oszczedzac wode po to aby mniejsze rachunki placic. Nie ma w tym nic do lykania-zwlaszcza kitu. Czy ktoś mógłby wyjaśnić...? (wątek zbiorczy) - idiota - 27.11.2013 To nie idea tylko demagogia i to na dobitkę głupia tak, że nawet dzieci jej nie łykają. Za to łykają ją niczym gęś kluski przeróżni zaczadzeni ideologią, lub zwyczajnie cyniczni dorośli. Czy ktoś mógłby wyjaśnić...? (wątek zbiorczy) - Sofeicz - 27.11.2013 Albo idealiści, którym nie pasują śmieci w lesie, smog w Krakowie, zatruta woda w Nerze, rozjechana żaba na drodze, wysychające studnie wokół Bełchatowa, depozyt ołowiowy w roślinach .... Czy ktoś mógłby wyjaśnić...? (wątek zbiorczy) - Patafil - 03.12.2013 Sofeicz napisał(a):Albo idealiści, którym nie pasują śmieci w lesie, smog w Krakowie, zatruta woda w Nerze, rozjechana żaba na drodze, wysychające studnie wokół Bełchatowa, depozyt ołowiowy w roślinach ....Cholercia, jakie to smutne! Najlepiej zlikwidować przemysłową cywilizację i cofnąć się do, powiedzmy, wczesnego paleolitu (późny jest anty-ekologiczny). Srednia długość życia 25 lat, co za radość...
Czy ktoś mógłby wyjaśnić...? (wątek zbiorczy) - idiota - 03.12.2013 Sofeicz napisał(a):Albo idealiści, którym nie pasują śmieci w lesie, smog w Krakowie, zatruta woda w Nerze, rozjechana żaba na drodze, wysychające studnie wokół Bełchatowa, depozyt ołowiowy w roślinach ....Od oszczędzania wody śmieci sobie pójdą z lasu? Czy ktoś mógłby wyjaśnić...? (wątek zbiorczy) - Sofeicz - 03.12.2013 Typowa dyskusja Made in Ateista.pl Czy ktoś mógłby wyjaśnić...? (wątek zbiorczy) - Baptiste - 03.12.2013 Sofeicz napisał(a):Typowa dyskusja Made in Ateista.plManufactured by Sofeicz... Czy ktoś mógłby wyjaśnić...? (wątek zbiorczy) - Fazyka - 03.12.2013 idiota napisał(a):To nie idea tylko demagogia i to na dobitkę głupia tak, że nawet dzieci jej nie łykają. Idac tropem Twojej logiki jesli idea oszczedzania wody jest glupia to skrajnie odmienna idea-zuzywania wody do oporu jest madra Czy ktoś mógłby wyjaśnić...? (wątek zbiorczy) - Jester - 04.12.2013 Fazyka napisał(a):Idac tropem Twojej logiki jesli idea oszczedzania wody jest glupia to skrajnie odmienna idea-zuzywania wody do oporu jest madraNie wiem jaka to jest logika, ale na pewno nie idioty jako użytkownika. Skąd pomysł, że jeżeli jedna skrajność nie jest dobra, to druga skrajność musi być dobra? Czy ktoś mógłby wyjaśnić...? (wątek zbiorczy) - Fazyka - 04.12.2013 Podaj jeden powód dla którego oszczędzanie wody jest głupie, bezcelowe.Podaj jakie niekorzyści płyną z oszczędzania wody Czy ktoś mógłby wyjaśnić...? (wątek zbiorczy) - Łoś - 04.12.2013 Sorki za włączenie się do rozmowy: Mniejszy dochód dla firmy wodociągówej?
|