To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dawkins - nie widzi nic złego w łagodnej pedofilii
Wilk napisał(a):To jest ironia.

Ale o pilastrze naprawdę mam takie zdanie
Się zdecyduj może.
Odpowiedz
zefciu napisał(a):Się zdecyduj może.

No pytałeś się o parodię antysemickich tekstów, więc odpisałem że to ironia. Ale o pilastrze napisałem ze nie ironia.
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Odpowiedz
W obronie niewiadomoczyironicznych antysemickich tekstów Wilka stanął piotr35 wstawiając mi minusa. Widać nawet antysemityzm może być uzasadniony, jeśli posądzonym o żydostwo jest wróg opcji antyklerykalnej (podobnie jak w tylko w walce z Kościołem słuszna jest odpowiedzialność zbiorowa).
Odpowiedz
zefciu napisał(a):W obronie niewiadomoczyironicznych antysemickich tekstów Wilka stanął piotr35 wstawiając mi minusa. Widać nawet antysemityzm może być uzasadniony, jeśli posądzonym o żydostwo jest wróg opcji antyklerykalnej (podobnie jak w tylko w walce z Kościołem słuszna jest odpowiedzialność zbiorowa).

No wybacz ale postawa pilastera jest o wiele większym zarzutem niż jakiekolwiek argumenty antyklerykalne.
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Odpowiedz
Wilk napisał(a):No wybacz ale postawa pilastera
Już dawno zauważyłem, że na forach internetowych, jak komuś zabraknie argumentów merytorycznych, to zaczyna wytaczać działa "masz złą postawę", "nie szanujesz mnie", "nie chce mi się z Tobą rozmawiać, bo jesteś chamski" itp.

Zresztą nie dotyczy to tylko forów. Ostatnio widziałem dyskusję prof. Turskiego z jakimś zielonym:

Zielony: Ludzie w kopalniach uranu są wystawieni na promieniowanie.
Turski: Jak wielkie?
Zielony: Pan nie umie się zachować publicznie.
Odpowiedz
zefciu napisał(a):Już dawno zauważyłem, że na forach internetowych, jak komuś zabraknie argumentów merytorycznych, to zaczyna wytaczać działa "masz złą postawę", "nie szanujesz mnie", "nie chce mi się z Tobą rozmawiać, bo jesteś chamski" itp.

Zresztą nie dotyczy to tylko forów. Ostatnio widziałem dyskusję prof. Turskiego z jakimś zielonym:

Ostatnio to już przechodzi w stadium głębokiego absurdu.

http://szklokontaktowe.tvn24.pl/niewygod...95327.html
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Odpowiedz
zefciu napisał(a):Już dawno zauważyłem, że na forach internetowych, jak komuś zabraknie argumentów merytorycznych, to zaczyna wytaczać działa "masz złą postawę", "nie szanujesz mnie", "nie chce mi się z Tobą rozmawiać, bo jesteś chamski" itp.

Pisząc "postawa" nie miałem na myśli takich pierdololo tylko postawę wskazującą na silnie socjopatyczną umysłowość.

A co "argumentów" pilastera, to tak, CZASAMI uda mu się przydusić dyskutanta. Częściej jednak plaster stosuje podejście w stylu "krytykujesz Izrael? Więc jesteś antysemitą".

hehe
Ktoś tam - "Izrael przymyka oczy na handel narządami zamordowanych palestyńczyków"
zielony pilaster - "jesteś antysemitą?"

Oczywiście to zmyślony przykład mający jedynie wskazać na problem.
Odpowiedz
Najwięksi antysemici. 10000 Żydów protestuje przeciwko państwu Izraelskiemu:

Rozumiem, że ktoś krytykujący politykę Putina jest rusofobem pragnącym zamknąć wszystkich Rosjan w gettcie.

exodim napisał(a):Ostatnio to już przechodzi w stadium głębokiego absurdu.

http://szklokontaktowe.tvn24.pl/niewygod...95327.html

Swoją drogą pytanie było niepoważne i odpowiedź "nie jesteśmy w szkole" była dobra. Trzeba było jednak trochę inaczej to rozegrać. Najpierw dziennikarza opierdzielić a potem odpowiedzieć na pytanie.

Oczywiście wypowiedź "proszę tak nie traktować kobiet" już śmieszna.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości