To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wybrańcy
Czy chcialibyście by Polska była krajem wybranym?
Biblijny naród wybrany był podbijany przez Egipt,Persje,Macedonie,Rzym,Arabów,Turcje,Angle.
Odpowiedz
Przez kogo i na co wybrany :U?
Niech zyje Lenin, Stalin i Jaroslaw Kaczynski!
Odpowiedz
Polska jest krajem wybranym. Oczywiście przez naszych przodków którzy osiedlili się na terenach Polski wieki temu Język
Odpowiedz
do tgc
pomijając mozliwości

np: wybrany do zrealizowania w czynie idealnego państwa socjalistycznego z wypełnieniem pozytywnym każdej drogi utopijnej socjalistów, w którym każda maleńka cząstka bedzie odzwierciedlała piekno sprawiedliośc prawde dobro szczescie rownośc braterstwo socjalistycznego społeczeństwa i jednostki - lub tym podobne heh:>
Odpowiedz
caute napisał(a):do tgc
pomijając mozliwości

np: wybrany do zrealizowania w czynie idealnego państwa socjalistycznego z wypełnieniem pozytywnym każdej drogi utopijnej socjalistów, w którym każda maleńka cząstka bedzie odzwierciedlała piekno sprawiedliośc prawde dobro szczescie rownośc braterstwo socjalistycznego społeczeństwa i jednostki - lub tym podobne heh:>

Nie wiem przez kogo niby miala by byc Polska na cos takiego wybrana, ale wiem ze sie jej nie uda ;u.
Odpowiedz
Polska jest narodem wybranym !
Zostaliśmy wybrani na naród testujący wódke juz tak od średniowiecza.
''Jakkolwiek ludzie by się tego obawiali, filozofia powinna powiedzieć wszystko''
Markiz de Sade

"Jedyne czego nie moge wybaczyć człowiekowi to stworzenia religii." (Julietta)
Markiz de Sade
Odpowiedz
Night_walker napisał(a):Polska jest narodem wybranym !
Zostaliśmy wybrani na naród testujący wódke juz tak od średniowiecza.

Jezeli tak, to nie mam nic przeciwko temu. Sam testuje gesto i czesto.

BTW masakryczny offtop sie z tego topica zrobil :p
Odpowiedz
Anteros napisał(a):Czy chcialibyście by Polska była krajem wybranym?

Jesli chodzi o wybranie o charakterze religijnym to broń boże ;p

Biorąc pod uwage to co się dzieje z takim "wybranym" narodem to by było z nami baardzo kiepsko....chociaż...pani na historii mi jojczała że polska wiele razy dostała w d**e i rozjeżdżali ją wzdłóż i wszerz jak chcieli i kiedy chcieli tak że mam pewne podejżenie że Polska jest krajem wybranym i bardzo chętnie bym spotkał tego kogoś kto nas wybrał ...i bym go prawdopodobnie walnął z bańki z rozpędu Duży uśmiech
"Please state the nature of your spiritual emergency"
Odpowiedz
Ale Polska już jest krajem wybranym! Zostaliśmy wybrani do organizacji mistrzostw piłki nożnej w Europie. I sami widzicie jak się za to bierzemy.

Jako naród męczenników pewnie też byśmy się nie mogli zorganizować. Język
[Obrazek: fbhkl4.png]
Odpowiedz
To ja wybrałem Polskę!!!!!!!!!
Uderzaj.Wszystko inne ma drugorzędne znaczenie.Uderzaj.
Odpowiedz
Tgc napisał(a):Jezeli tak, to nie mam nic przeciwko temu. Sam testuje gesto i czesto.

dobrze, dobrze ... prawdziwi z nas Polacy ! Uśmiech
Rodacy ! do flaszek !
''Jakkolwiek ludzie by się tego obawiali, filozofia powinna powiedzieć wszystko''
Markiz de Sade

"Jedyne czego nie moge wybaczyć człowiekowi to stworzenia religii." (Julietta)
Markiz de Sade
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości