To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Seriale
CreatedMind napisał(a):Zajebiste dla mnie jest "My name is Earl"

Może być, ale niesamowicie wkurwia mnie ten brat Earla i ten murzyn z afro w sumie też.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Odpowiedz
Pan Zbigniew napisał(a):Może być, ale niesamowicie wkurwia mnie ten brat Earla i ten murzyn z afro w sumie też.

:lol2::lol2::lol2:
To dzieki nim Earl wychodzi na "inteligenta"OczkoOczko
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Odpowiedz
:lol2:O tak, Randy ma wręcz na twarzy wypisaną głupote(a raczej po minach, które stroi w tym serialu, i durnej fryzurze)
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Odpowiedz
generalnie rzadko oglądam jakieś seriale ostatni co oglądalam to ''mentalista''.

''Gdy umiera wola, umiera i ambicja. "
                    Stefan Pacek.
Odpowiedz
CichutkiWiatr napisał(a):generalnie rzadko oglądam jakieś seriale ostatni co oglądalam to ''mentalista''.

Ej a dobry jest ten mentalista?? kiedys chcialem obejrzec ale jakos potem mi zglowy wylecial (do teraz)
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Odpowiedz
Jeżeli go oglądałam to jest dobry bo byle gówna nie oglądam ale są gusta i guściki jednemu może się podobać a drugiemu nie.Uśmiech Simon Baker fajnie tam graUśmiech

BTW. idzie gdzieś zobaczyć na internecie ten serial z lektorem:> bo nie umie znaleźć.

Stefan Pacek.
Odpowiedz
CreatedMind napisał(a):Ej a dobry jest ten mentalista?? kiedys chcialem obejrzec ale jakos potem mi zglowy wylecial (do teraz)
zalezy jakiego typu seriale lubisz. jest to typowy procedural, tak naprawde, tyle, ze bawia sie duzo psycho-, socjo- i innymi logiami. i duzy plus za ciekawe sztuczki (jesli kojazysz Derrena Browna http://www.youtube.com/watch?v=befugtgikMg to wyobraz sobie, ze to jest jego taka serialowa wersja :-)) ot, przyjemnie sie oglada.

z podobnych calkiem niezle jest tez lie to me (chyba na polski to "magia klamstw" obecnie leci na canal plusie zdaje sie, tak jak mentalista). w skrocie o "ludzkich wykrywaczach klamstw". jak kogos interesuje tematyka to znajdzie tam duzo fajnych ciekawostek - zagadki do rozwiazania nie sa jakies szczegolnie wybitne.

plus dodatkowo polecam criminal minds, w polsce chyba na axn leci, serial o ludziach robiacych profile mordercow. chyba najbardziej "przyziemny" z tych trzech.

edit: cichutki wiatr - serial jest puszczany przez canal plus w wersji z lektorem wiec obstawiam, ze ktos to do sieci wrzucil. watpie, ze do obejrzenia bezposrednio z jakiejs strony ale do sciagniecia na 99%.
I am virgin
I'm a whore
Giving nothing
The taker
The maker of war
Odpowiedz
Kriss V. napisał(a):zalezy jakiego typu seriale lubisz. jest to typowy procedural, tak naprawde, tyle, ze bawia sie duzo psycho-, socjo- i innymi logiami.

plus dodatkowo polecam criminal minds, w polsce chyba na axn leci, serial o ludziach robiacych profile mordercow. chyba najbardziej "przyziemny" z tych trzech.

Dzieki sobie obadam wieczorem,
a o ludziach robiacych profile mordercow za duzo roznych dokumentow o tym ogladalem, watpie zeby serial mnie wciagnal.
Tutaj jest taki serial (na polski to cos w stylu, experci) mialem fajnego nauczyciela z chemi ktory nam pokazywal jak duzo tam jest pierdolenia a w realiach prawie zadna z urzywanych metod nie dziala, a wrec przeciwnie pomoga jescze w zchwytaniu przestepcy. Czyli za bardo edukatywne to to nie jest ...SmutnySmutny
-Konfucjusz
Odpowiedz
CreatedMind napisał(a):wrec przeciwnie pomoga jescze w zchwytaniu przestepcy.
chyba o to chodzi, zeby go schwytac?

poza tym serial nie ma byc edukacyjny i byc wiernym odzwierciedleniem tego co sie realnie dzieje w laboratoriach itp. takie CSI by Cie zanudzilo, a teraz masz efektowne bajery, metody skrotowo podane. to ma byc rozrywka, nie edukacja.

poza tym jesli chodzi o profilowanie to jest to po prostu psychologia.
I am virgin
I'm a whore
Giving nothing
The taker
The maker of war
Odpowiedz
Polsatowska produkcja "Dlaczego Ja?" przebija wszystko. Temat do zamknięcia.

To serial pokazujący PRAWDZIWYCH ludzi i PRAWDZIWE historie, które mogą przydarzyć się każdemu. Bardzo fajne.
Odpowiedz
Bloo napisał(a):Polsatowska produkcja "Dlaczego Ja?" przebija wszystko. Temat do zamknięcia.

To serial pokazujący PRAWDZIWYCH ludzi i PRAWDZIWE historie, które mogą przydarzyć się każdemu. Bardzo fajne.

o tak ten serial wymiata:lol2:

Stefan Pacek.
Odpowiedz
Ostatnio trafiłem na Scrubs (Hoży doktorzy). Jest to bez wątpienia najlepszy serial komediowy jaki przyszło mi oglądać. Na początku byłem sceptyczny, ale jak zacząłem od pierwszego sezonu i się wczułem to absolutnie mnie kupił.

Pierwszy serial komediowy, który autentycznie trafił mnie w punkt. I nie mówią tam kiedy mam się śmiać.
Odpowiedz
Tunga napisał(a):Ostatnio trafiłem na Scrubs (Hoży doktorzy). Jest to bez wątpienia najlepszy serial komediowy jaki przyszło mi oglądać. Na początku byłem sceptyczny, ale jak zacząłem od pierwszego sezonu i się wczułem to absolutnie mnie kupił.

Pierwszy serial komediowy, który autentycznie trafił mnie w punkt. I nie mówią tam kiedy mam się śmiać.

No następnySmutny, Tunga no.
NN
Odpowiedz
Pan Zbigniew napisał(a):hmmm, a Californication lubisz?
To raz. A dwa, co sądzisz na temat "Chłopaki z baraków" i "Reno 911"?(o ile znasz)
Myśle ,że odpowiedzi na te pytania ostatecznie powiedzą nam czy mamy tak zupełnie odmienne gusta.Oczko
Tych niestety nie znam za dobrze. Ale z tego co je kojarzę, to raczej bym lubił, acz daleko za swymi ulubionymi.

Tunga dobrze prawisz! =]
I nie rozmawiaj ze Zbigniewem, on Cię na złą drogę sprowadzi i zdemoralizuje - nie ma żartów! Oczko
Odpowiedz
No to jak nie znasz, to polecam szczególnie to Reno911, a Californication się brzydzeOczko,(już lepsze jest to Jak poznałem waszą matke) ale mniejsza o to.
Ale te Reno jest naprawde dobreDuży uśmiech(już się uśmiecham jak sobie przypominam).
NN
Odpowiedz
Hm. A ktoś ogląda "Zwariowany świat Malcolma"?
[SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]Burdel na forum powstaje, gdy moderatorzy forum postanawiają sprzeciwić się części działań członków Ekipy Honor.

Czat / IRC: http://pokazywarka.pl/jpqkgu/ - prosta instrukcja dołączania.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Odpowiedz
Malcolm jest ok.
NN
Odpowiedz
forge napisał(a):Hm. A ktoś ogląda "Zwariowany świat Malcolma"?
Ja (ale nieregularnie) oraz "Świat wg Bundych", "Diabli Nadali" i "Wszyscy kochają Raymonda" ( cieszę się, że ostatnio emitują stare seriale, fajnie je poprzypominać sobie ) :p
Odpowiedz
Kriss V. napisał(a):chyba o to chodzi, zeby go schwytac?

UśmiechUśmiechUśmiech Zgadzam sie,
No ale zawsze sie znajda tacy co beda prubowali w tym zobaczyc jak najlepiej po sobie zacierac "slady"

A poza tym to spodobal mi sie: "Karny Batalion"
-Konfucjusz
Odpowiedz
Cytat:Ja (ale nieregularnie) oraz "Świat wg Bundych", "Diabli Nadali" i "Wszyscy kochają Raymonda" ( cieszę się, że ostatnio emitują stare seriale, fajnie je poprzypominać sobie ) :razz:
Bundy nawet mają przebłyski, reszty nie kojarzę. Może powiesz coś więcej?
[SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]Burdel na forum powstaje, gdy moderatorzy forum postanawiają sprzeciwić się części działań członków Ekipy Honor.

Czat / IRC: http://pokazywarka.pl/jpqkgu/ - prosta instrukcja dołączania.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości