Liczba postów: 12,314
Liczba wątków: 81
Reputacja:
388
CreatedMind napisał(a):Zajebiste dla mnie jest "My name is Earl"
Może być, ale niesamowicie wkurwia mnie ten brat Earla i ten murzyn z afro w sumie też.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Liczba postów: 3,576
Liczba wątków: 20
Reputacja:
9
Pan Zbigniew napisał(a):Może być, ale niesamowicie wkurwia mnie ten brat Earla i ten murzyn z afro w sumie też.
:lol2::lol2::lol2:
To dzieki nim Earl wychodzi na "inteligenta" 
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Reputacja:
388
:lol2:O tak, Randy ma wręcz na twarzy wypisaną głupote(a raczej po minach, które stroi w tym serialu, i durnej fryzurze)
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Liczba postów: 394
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
generalnie rzadko oglądam jakieś seriale ostatni co oglądalam to ''mentalista''.
''Gdy umiera wola, umiera i ambicja. "
Stefan Pacek.
Reputacja:
9
CichutkiWiatr napisał(a):generalnie rzadko oglądam jakieś seriale ostatni co oglądalam to ''mentalista''.
Ej a dobry jest ten mentalista?? kiedys chcialem obejrzec ale jakos potem mi zglowy wylecial (do teraz)
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Reputacja:
0
Jeżeli go oglądałam to jest dobry bo byle gówna nie oglądam ale są gusta i guściki jednemu może się podobać a drugiemu nie.  Simon Baker fajnie tam gra
BTW. idzie gdzieś zobaczyć na internecie ten serial z lektorem:> bo nie umie znaleźć.
Stefan Pacek.
Liczba postów: 1,639
Liczba wątków: 16
Reputacja:
8
CreatedMind napisał(a):Ej a dobry jest ten mentalista?? kiedys chcialem obejrzec ale jakos potem mi zglowy wylecial (do teraz) zalezy jakiego typu seriale lubisz. jest to typowy procedural, tak naprawde, tyle, ze bawia sie duzo psycho-, socjo- i innymi logiami. i duzy plus za ciekawe sztuczki (jesli kojazysz Derrena Browna http://www.youtube.com/watch?v=befugtgikMg to wyobraz sobie, ze to jest jego taka serialowa wersja :-)) ot, przyjemnie sie oglada.
z podobnych calkiem niezle jest tez lie to me (chyba na polski to "magia klamstw" obecnie leci na canal plusie zdaje sie, tak jak mentalista). w skrocie o "ludzkich wykrywaczach klamstw". jak kogos interesuje tematyka to znajdzie tam duzo fajnych ciekawostek - zagadki do rozwiazania nie sa jakies szczegolnie wybitne.
plus dodatkowo polecam criminal minds, w polsce chyba na axn leci, serial o ludziach robiacych profile mordercow. chyba najbardziej "przyziemny" z tych trzech.
edit: cichutki wiatr - serial jest puszczany przez canal plus w wersji z lektorem wiec obstawiam, ze ktos to do sieci wrzucil. watpie, ze do obejrzenia bezposrednio z jakiejs strony ale do sciagniecia na 99%.
I am virgin
I'm a whore
Giving nothing
The taker
The maker of war
Reputacja:
9
Kriss V. napisał(a):zalezy jakiego typu seriale lubisz. jest to typowy procedural, tak naprawde, tyle, ze bawia sie duzo psycho-, socjo- i innymi logiami.
plus dodatkowo polecam criminal minds, w polsce chyba na axn leci, serial o ludziach robiacych profile mordercow. chyba najbardziej "przyziemny" z tych trzech.
Dzieki sobie obadam wieczorem,
a o ludziach robiacych profile mordercow za duzo roznych dokumentow o tym ogladalem, watpie zeby serial mnie wciagnal.
Tutaj jest taki serial (na polski to cos w stylu, experci) mialem fajnego nauczyciela z chemi ktory nam pokazywal jak duzo tam jest pierdolenia a w realiach prawie zadna z urzywanych metod nie dziala, a wrec przeciwnie pomoga jescze w zchwytaniu przestepcy. Czyli za bardo edukatywne to to nie jest ... 
-Konfucjusz
Liczba postów: 1,639
Reputacja:
8
CreatedMind napisał(a):wrec przeciwnie pomoga jescze w zchwytaniu przestepcy. chyba o to chodzi, zeby go schwytac?
poza tym serial nie ma byc edukacyjny i byc wiernym odzwierciedleniem tego co sie realnie dzieje w laboratoriach itp. takie CSI by Cie zanudzilo, a teraz masz efektowne bajery, metody skrotowo podane. to ma byc rozrywka, nie edukacja.
poza tym jesli chodzi o profilowanie to jest to po prostu psychologia.
I am virgin
I'm a whore
Giving nothing
The taker
The maker of war
Liczba postów: 4,163
Liczba wątków: 42
Reputacja:
0
Polsatowska produkcja "Dlaczego Ja?" przebija wszystko. Temat do zamknięcia.
To serial pokazujący PRAWDZIWYCH ludzi i PRAWDZIWE historie, które mogą przydarzyć się każdemu. Bardzo fajne.
Reputacja:
0
Bloo napisał(a):Polsatowska produkcja "Dlaczego Ja?" przebija wszystko. Temat do zamknięcia.
To serial pokazujący PRAWDZIWYCH ludzi i PRAWDZIWE historie, które mogą przydarzyć się każdemu. Bardzo fajne.
o tak ten serial wymiata:lol2:
Stefan Pacek.
Liczba postów: 756
Reputacja:
0
Ostatnio trafiłem na Scrubs (Hoży doktorzy). Jest to bez wątpienia najlepszy serial komediowy jaki przyszło mi oglądać. Na początku byłem sceptyczny, ale jak zacząłem od pierwszego sezonu i się wczułem to absolutnie mnie kupił.
Pierwszy serial komediowy, który autentycznie trafił mnie w punkt. I nie mówią tam kiedy mam się śmiać.
Reputacja:
388
Tunga napisał(a):Ostatnio trafiłem na Scrubs (Hoży doktorzy). Jest to bez wątpienia najlepszy serial komediowy jaki przyszło mi oglądać. Na początku byłem sceptyczny, ale jak zacząłem od pierwszego sezonu i się wczułem to absolutnie mnie kupił.
Pierwszy serial komediowy, który autentycznie trafił mnie w punkt. I nie mówią tam kiedy mam się śmiać.
No następny  , Tunga no.
NN
Liczba postów: 1,030
Reputacja:
0
Pan Zbigniew napisał(a):hmmm, a Californication lubisz?
To raz. A dwa, co sądzisz na temat "Chłopaki z baraków" i "Reno 911"?(o ile znasz)
Myśle ,że odpowiedzi na te pytania ostatecznie powiedzą nam czy mamy tak zupełnie odmienne gusta. Tych niestety nie znam za dobrze. Ale z tego co je kojarzę, to raczej bym lubił, acz daleko za swymi ulubionymi.
Tunga dobrze prawisz! =]
I nie rozmawiaj ze Zbigniewem, on Cię na złą drogę sprowadzi i zdemoralizuje - nie ma żartów!
Reputacja:
388
No to jak nie znasz, to polecam szczególnie to Reno911, a Californication się brzydze  ,(już lepsze jest to Jak poznałem waszą matke) ale mniejsza o to.
Ale te Reno jest naprawde dobre  (już się uśmiecham jak sobie przypominam).
NN
Liczba postów: 5,461
Liczba wątków: 67
Reputacja:
0
Hm. A ktoś ogląda "Zwariowany świat Malcolma"?
[SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]Burdel na forum powstaje, gdy moderatorzy forum postanawiają sprzeciwić się części działań członków Ekipy Honor.
Czat / IRC: http://pokazywarka.pl/jpqkgu/ - prosta instrukcja dołączania.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Reputacja:
388
Malcolm jest ok.
NN
forge napisał(a):Hm. A ktoś ogląda "Zwariowany świat Malcolma"? Ja (ale nieregularnie) oraz "Świat wg Bundych", "Diabli Nadali" i "Wszyscy kochają Raymonda" ( cieszę się, że ostatnio emitują stare seriale, fajnie je poprzypominać sobie ) :p
Reputacja:
9
Kriss V. napisał(a):chyba o to chodzi, zeby go schwytac?
   Zgadzam sie,
No ale zawsze sie znajda tacy co beda prubowali w tym zobaczyc jak najlepiej po sobie zacierac "slady"
A poza tym to spodobal mi sie: " Karny Batalion"
-Konfucjusz
Liczba postów: 5,461
Liczba wątków: 67
Reputacja:
0
Cytat:Ja (ale nieregularnie) oraz "Świat wg Bundych", "Diabli Nadali" i "Wszyscy kochają Raymonda" ( cieszę się, że ostatnio emitują stare seriale, fajnie je poprzypominać sobie ) :razz:
Bundy nawet mają przebłyski, reszty nie kojarzę. Może powiesz coś więcej?
[SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]Burdel na forum powstaje, gdy moderatorzy forum postanawiają sprzeciwić się części działań członków Ekipy Honor.
Czat / IRC: http://pokazywarka.pl/jpqkgu/ - prosta instrukcja dołączania.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
|