Liczba postów: 10,774
Liczba wątków: 173
Reputacja:
11
Ann napisał(a):Niedawno skończyłam ostatni sezon Dextera, cieszę się, że pomimo sześciu już sezonów fabuła nadal mniej więcej trzyma się kupy (chociaż akurat za to, co zrobili z Debrą należy im się klaps). Głównego bohatera nie znoszę, więc dzielnie trzymam kciuki za jego śmierć za dwa sezony. Albo więzienie. E tam... ja czekam aż syn przejmie schedę po ojcu :lol2:
(por. śmierć Rity, matki małego Harrisona i przeżycia młodego Dextera)
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Liczba postów: 291
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
już jutro "Winter is coming" - drugi sezon!
p.s. - a wiedzieliście, że aktor grający nawiedzonego psychola w Dexterze to syn Toma Hanksa?
http://www.filmweb.pl/person/Colin+Hanks-40558
"Przypadkowa przechadzka po szpitalu wariatów pokazuje, że wiara nie dowodzi niczego" - Heinrich Heine
Liczba postów: 9,167
Liczba wątków: 64
Reputacja:
60
Wyznanie: ateista, w przyszłości może buddysta mahajany
Jedyny serial, jaki oglądam, to Komisarz Alex. Ten pies jest taki mądry.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Liczba postów: 5,409
Liczba wątków: 79
Reputacja:
90
Pierwszy odcinek drugiego sezonu Ze Borżjas - do-ni-cze-go. Kompletnie nie trzyma się kupy. Sprawia strasznie złe wrażenie.
sons of anarchy - ciekawa historia grupy anarchistów połączonych wartościami komunistycznymi, które ,ścieraja się w walce zarówno z faszyzmem jak z rasizmem,kapitalizmem,rewolucjonizmem i innymi -izmami.
Liczba postów: 3,196
Liczba wątków: 6
Reputacja:
26
Zacząłem oglądać "Trailer park boys" i przyznaję, podoba mi się  No i czekam na powolną śmierć "Two and a half men" i "How I met your mother" z czego w tym drugim śmieszy jedynie Neil Patrick Harris. No i "The Big Bang theory" dalej mnie bawi
"War, War never changes"
"Jako że jesteś obywatelem demokratycznego kraju powinieneś wiedzieć że twój głos nic nie znaczy".
Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Scrubs
Skins
Californication
Dexter
The Vampire Diaries
Degrassi
Sons of Anarchy
btw.Grim - fan Comedy Central?
- Misiu co to?
- Grzyb kochanie...
- Jaki grzyb misiu?
- Atomowy kochanie...
- To co my teraz zrobimy?
- ...dobijemy tych co przeżyli ...,a potem ich zjemy!:twisted:
Liczba postów: 3,196
Liczba wątków: 6
Reputacja:
26
@Slash, kanału w ogóle nie oglądam, a że na nim są akurat seriale, które mnie się podobają, to zbieg okoliczności  albo rodzimy dystrybutor ma gust
"War, War never changes"
"Jako że jesteś obywatelem demokratycznego kraju powinieneś wiedzieć że twój głos nic nie znaczy".
Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.
Reputacja:
11
Slash napisał(a):The Vampire Diaries
Liczba postów: 72
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Slash napisał(a):The Vampire Diaries
:8O: Jakiś facet to ogląda?
No chyba że tylko dla Niny Dobrev, to jeszcze mogłabym ewentualnie zrozumieć.
,,Gdy cię mają wieszać, [i]poproś o szklankę wody. Nigdy nie wiadomo co się wydarzy zanim ją przyniosą."[/i]
A.Sapkowski
Afra napisał(a)::8O: Jakiś facet to ogląda?
No chyba że tylko dla Niny Dobrev, to jeszcze mogłabym ewentualnie zrozumieć.
a co jest w tym serialu nie dla mężczyzn?
Liczba postów: 5,409
Liczba wątków: 79
Reputacja:
90
Gra o Tron 2 daaaaje radę
Liczba postów: 12,314
Liczba wątków: 81
Reputacja:
388
Grim napisał(a):Zacząłem oglądać "Trailer park boys" i przyznaję, podoba mi się  Obejrzałem wszystkie serie, uwielbiam ten serial i kilka charakterystycznych tam postaci. Jim Lahey, Randy, Ricky-ci są najlepsi.
Edit. Zaciekawiło mnie te Vampire Diares, Zmierzch mi się podobał to i może to się spodoba. Lubię czasem takie luźne obrazy w tym stylu. :p
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Reputacja:
11
Sajid napisał(a):Edit. Zaciekawiło mnie te Vampire Diares, Zmierzch mi się podobał to i może to się spodoba. Lubię czasem takie luźne obrazy w tym stylu. :p
American Horror Story
Liczba postów: 892
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Drugi sezon "Gry o Tron" to na razie, jak dla mnie, migawka ze scen z książki. Jeśli ktoś nie czytał to raczej trudno będzie mu się połapać. Fajnie, że wciągnęli dwójkę młodych aktorów wcześniej grających w pierwszych sezonach "Skins". Ale i tak wolałbym coś bardziej spójnego pod względem fabuły.
Ściągam "Walking Dead". To przynajmniej trzyma równy poziom.
"Spartacus" w nowym sezonie niestety podupadł, ale ostatni odcinek obronił cały sezon. Będzie trzeci, mam nadzieję że lepszy. Bo jak do tej pory to co tydzień miałem nadzieję, że Gannicus zabije Spartacusa.
Liczba postów: 2,501
Liczba wątków: 33
Reputacja:
9
Miłośnikom sf polecam niemiecki miniserial (tylko 6, 15-minutowych odcinków  ) inspirowany Dziennikami Gwiazdowymi. Serial dubbingowany w polskiej wersji przez E.Jungowską i M.Stuhra, ale niestety nie wiem, jak to wyszło, bo oglądałam w oryginale i tą wersję mogę z czystym sumieniem zarekomendować. Polska wersja podobno kiedyś była sprzedawana jako dodatek do książki, mnie niestety nie udało się do niej dotrzeć.
Sam pomysł na serial jest rewelacyjny, już sama scenografia jest powalająca. Myślę, że jest to jedna z lepszych jak nie najlepsza adaptacja Lema
http://www.filmweb.pl/serial/Ijon+Tichy+...007-435229
The spice must flow
Liczba postów: 2,385
Liczba wątków: 14
Reputacja:
142
Drugi sezon Rodziny Borgiów... Mmmm....
"O gustach się nie dyskutuje; a ja twierdzę, że całe życie to kłótnia o gusta." (Nietzsche F.)
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Roan Shiran napisał(a):Drugi sezon Rodziny Borgiów... Mmmm....
Jest już??? I ja nic o tym nie wiem? :roll:
Liczba postów: 2,385
Liczba wątków: 14
Reputacja:
142
"O gustach się nie dyskutuje; a ja twierdzę, że całe życie to kłótnia o gusta." (Nietzsche F.)
|