To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Seriale
Sam masz dziwny gust. Nie rozumiem jak może się nie podobać Uśmiech A z tych podobno ładniejszych to wymień jakąś. Może uwagi nie zwróciłem.
Sebastian Flak
Odpowiedz
Już Lady Stark jest ładniejsza Duży uśmiech
Naprawdę, tu muszę się zgodzić z Sajidem, ona jest po prostu paskudna.
Bóg nie ma z tym nic wspólnego. W ogóle nie ma go we Francji o tej porze roku.
Odpowiedz
Cholera jak to!? Może imiona pomyliłem. Chodzi o przyszłą żonę Jeofreya. Taka o trochę bardziej egzotycznej urodzie Uśmiech
Sebastian Flak
Odpowiedz
Neuromancer napisał(a):Cholera jak to!? Może imiona pomyliłem. Chodzi o przyszłą żonę Jeofreya. Taka o trochę bardziej egzotycznej urodzie Uśmiech

Najpierw żoną Joefreya miała być ta pannica:

[Obrazek: 300019.1.jpg]

a później ta:

[Obrazek: 243955.1.jpg]

O której mówiłeś?
Odpowiedz
O tej drugiej. Tyle że w serialu jest jakby bardziej opalona. Ale te zdjęcia żeś wybrał jednak paskudne Uśmiech
Sebastian Flak
Odpowiedz
Palmer po chamsku zapodał mało korzystne zdjęcia obu pań, które w ujęciach na filmie i innych fotach wyglądają o wiele lepiej. Wszystko i tak zależy od make-up'u:

[Obrazek: tumblr_mf9219MnJ61qf3yhwo1_500.jpg]

[Obrazek: natalie-dormer-natalie-dormer-273149918.jpg]
Odpowiedz
Że niby to nowe zdjęcie jest bardziej korzystne? Wygląda jeszcze bardziej sępowato niż w serialu.
Odpowiedz
Wiesz to i tak wszystko kwestia makijażu. Dobra, rozwiążę wasz problem. Wszystkie są do bani, a najlepszy z całego serialu jest Olyvar ten po prawej Duży uśmiech

[Obrazek: 6a00e54fb7301c8834017eeab8ee8f970d-800wi]
Odpowiedz
Wracaj do szafy!
Odpowiedz
That's why I prefer True Blood
[Obrazek: deborah-ann-woll-131442_thumb_585x795.jpeg]
Odpowiedz
Kurwa, nie mów, że oglądasz serial dla dziuń o zakochanych wampirach... :rotfl:
Odpowiedz
Nie, o wampirach wyrywających kręgosłupy z ludzi Duży uśmiech
Odpowiedz
Cytat:Nie, o wampirach wyrywających kręgosłupy z ludzi :mrgreen:
Ale Hellsing już się skończył. :<

Z Littlefingera strasznego skurwysyna robią w serialu, w książce też był manipulantem, ale nie wysyłał tak dziwek na śmierć z tego co pamiętam, przynajmniej nie było to pokazane tak otwarcie.
Z Robbem też podobnie, w książce da się lubić, w serialu już mniej, chociaż robi to samo co w niej. Może kwestia aktora, albo nie wiem co.
Dopóki rodzimy się i umieramy, póki światło jest w nas, warto się wkurwiać, trzeba się wkurwiać! Wciąż i wciąż od nowa.
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):Kurwa, nie mów, że oglądasz serial dla dziuń o zakochanych wampirach... :rotfl:

Obejrzyj kilka odcinków to zmienisz zdanie - flaki latają, aż miło.8)
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
Nie słuchajcie opinii Palmera, nie wie co plecie. True Blood jest świetny i wcale nie jest infantylny. Już prędzej można to zarzucić Vampire Diaries, ale nie True Blood. Ten drugi ma super klimat, jest ostrzejszy i bardziej mroczny. Oczywiście, że to fantastyka, ale tutaj jest przedstawiona w fajnej formie. Za miesiąc nowy sezon, nie mogę się doczekać Uśmiech A poniżej wklejam mój watchlist tego co oglądam lub oglądać będę w najbliższej przyszłości:

[Obrazek: tre.jpg]
Odpowiedz
Nie wiem jaki Ty masz gust, ale delikatnie mówiąc na pewno eklektyczny...

Jak można zestawić Zemstę, Grę o Tron, True Blood z jakimiś pedalskimi Vampire Diaries?
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
No to ja Wam się przyznam jakie seriale oglądałem w ostatnich czasach, od razu je oceniam w skali 1-10.

Gra o Tron. 7,5 (ocenę zaniża trzeci sezon)

Dziewczyny. 7 (syf codzienności, bez sztuczności "seksu w wielkim mieście", ale ten syf jest ciut zbyt syfiarski)

Trawka. 8 (troszkę zbyt "satanistyczny", jeśli chodzi o wydźwięk moralny, ale poza tym serialowe arcydzieło, najsłabsza jest seria szósta, a ściślej mówiąc jej pierwsza połowa)

Synowie anarchii. 1 (dno, wytrzymałem półtora odcinka)

Filary Ziemi. 2 (ahistoryczny, aż się słabo robi)

Rodzina Borgiów. 5 (fajnie się zapowiadał, ale szybko zaczął mnie nudzić)

Dynastia Tudorów. 5 (jak wyżej)

Rzym. 7 (najlepszy serial "historyczny")

Dr House. 1 (co ludzie w tym widzą?)

IT Crowd. 7 (Kolorowy koleś wymiata)

Teoria Wielkiego Wybuchu. 5 (zaczęło się fajnie, później wiało nudą)

Family Guy. 9 (właśnie widzę, że jest kolejny odcinek)

Simpsonowie. 7 (najlepsze środkowe serie, pierwsze były infantylne, ostatnie nudzą)

Więcej seriali nie pamiętam, za wszystkie bardzo żałuję, itd. Duży uśmiech
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):No to ja Wam się przyznam jakie seriale oglądałem w ostatnich czasach, od razu je oceniam w skali 1-10.

Gra o Tron. 7,5 (ocenę zaniża trzeci sezon)

Sagę czytać! Szczęśliwy

Palmer Eldritch napisał(a):Dziewczyny. 7 (syf codzienności, bez sztuczności "seksu w wielkim mieście", ale ten syf jest ciut zbyt syfiarski)

Nudne.

[b]
Palmer Eldritch napisał(a):Synowie anarchii[/b]. 1 (dno, wytrzymałem półtora odcinka)

Fakt, nic nadzwyczajnego, chociaż pierwszy odcinek zapowiadał się przyzwoicie.

[b][b]
Palmer Eldritch napisał(a):[/b]Dr House[/b]. 1 (co ludzie w tym widzą?)

Nie znasz się.

[b][b][b]
Palmer Eldritch napisał(a):[/b][/b]Teoria Wielkiego Wybuchu[/b]. 5 (zaczęło się fajnie, później wiało nudą)

To jest fajne.
Odpowiedz
Cytat:Teoria Wielkiego Wybuchu. 5 (zaczęło się fajnie, później wiało nudą)

Zawsze przypomina mi się to:

Cytat:Gra o Tron. 7,5 (ocenę zaniża trzeci sezon)

Jak na razie trzeci sezon trzyma poziom (a przynajmniej jest lepszy niż drugi).
Dopóki rodzimy się i umieramy, póki światło jest w nas, warto się wkurwiać, trzeba się wkurwiać! Wciąż i wciąż od nowa.
Odpowiedz
cobras napisał(a):Z Littlefingera strasznego skurwysyna robią w serialu, w książce też był manipulantem, ale nie wysyłał tak dziwek na śmierć z tego co pamiętam, przynajmniej nie było to pokazane tak otwarcie.

Littlefinger i Varys są mistrzowsko zagrani. Nie mogę się tylko doczekać aż Varys pokaże wszystkim do czego naprawdę jest zdolny.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości