Liczba postów: 12,429
Liczba wątków: 91
Reputacja:
890
Ten Mieszko to kawał skurwiela był. Nie przypuszczałem że i wina za prześladowania cyklistów na nim ciąży :-D Czego to się człowiek nie dowie... No ale skoro na swoim sumieniu kapitaliści mają ofiary wypadków w transporcie to i za prześladowania lewicy może odpowiadać Mieszko. Czemu by nie? To się nawet kupy trzyma. Taki biały heteroseksualny Litwin Jagiełło przyjął na służbę Zawisze Czarnego więc można by go o neokolonializm oskarżyć i szerzenie niewolnictwa, a o pedofilię to pewnie Piotra Skargę, który ciągle wspominał coś o jakichś statkach, a pewnie psychoanaliza już o takich przypadkach mówi od dawna... Tak. To ma sens :-D
Sebastian Flak
Liczba postów: 560
Liczba wątków: 16
Reputacja:
0
Nonkonformista napisał(a):To te przebrzydłe geje /tfu, pedaluchy są winne/. :lol2:
I cykliści. Jak zwykle zresztą.
To nie cykliści, geje i pedaluchy. To głupota.
Liczba postów: 23,471
Liczba wątków: 241
Reputacja:
1,399
Wyznanie: Schabizm-kaszankizm
http://prawo.gazetaprawna.pl/artykuly/78...entow.html
Cytat:Przedstawiciele wojewódzkich ośrodków ruchu drogowego (WORD) oraz szkół jazdy zgodnie przyznają – takiego kryzysu w branży nie było jeszcze nigdy w historii. W efekcie pracę tracą i egzaminatorzy, i instruktorzy.
Jak opowiada dyrektor katowickiego WORD Roman Bańczyk, na egzamin czeka się teraz nie dłużej niż 2–3 dni. – Trafiają się takie dni, że można jeszcze tego samego dnia zdawać i teorię, i praktykę. W przeszłości na egzamin czekało się tygodniami – przyznaje. Brak chętnych zmusił katowicki ośrodek do szukania oszczędności. – W tym roku sześć osób jest w okresie wypowiedzenia, dwie już odeszły, a kolejnym dwóm skończyły się umowy na czas określony – mówi Bańczyk. Pytany, czy na tym redukcje się zakończą, zachowuje ostrożność: – Sytuacja jest nieprzewidywalna.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Liczba postów: 3,888
Liczba wątków: 28
Reputacja:
149
I jaki to ma związek z tematem?
Dopóki rodzimy się i umieramy, póki światło jest w nas, warto się wkurwiać, trzeba się wkurwiać! Wciąż i wciąż od nowa.
Liczba postów: 14,823
Liczba wątków: 101
Reputacja:
333
No jak to jaki - to przykład działania socjalizmu w skali mikro.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Reputacja:
149
Cytat:No jak to jaki - to przykład działania socjalizmu w skali mikro. :mrgreen:
Dopóki rodzimy się i umieramy, póki światło jest w nas, warto się wkurwiać, trzeba się wkurwiać! Wciąż i wciąż od nowa.
Reputacja:
333
I co ten mundry obrazek ma oznaczać? Nie będę pisał z czym mi się skojarzył, bo mogłoby to zostać uznane za obrażanie.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Liczba postów: 23,471
Liczba wątków: 241
Reputacja:
1,399
Wyznanie: Schabizm-kaszankizm
Socjopapa napisał(a):I co ten mundry obrazek ma oznaczać?
Chyba to, że zrozumiał... aczkolwiek wydaje mi się, że obrazek jest tu z powodów szyderczo-ironicznych i cobrasa wcale nie oświeciło tak jak tego ludzika z rysunku. Bardzo możliwe, że ma ciągle taką minę jak ludzik sprzed oświecenia.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Reputacja:
149
Cytat:I co ten mundry obrazek ma oznaczać? Nie będę pisał z czym mi się skojarzył, bo mogłoby to zostać uznane za obrażanie.
To jakieś dziwne skojarzenia masz, nie wnikam.
Cytat:Chyba to, że zrozumiał... aczkolwiek wydaje mi się, że obrazek jest tu z powodów szyderczo-ironicznych i cobrasa wcale nie oświeciło tak jak tego ludzika z rysunku.
Ekspertem w czytaniu z mimiki narysowanych postaci to jednak nie jesteś. :< I dalej nie wiem co ma niż demograficzny i jego skutki do tego tematu.
Liczba postów: 2,382
Liczba wątków: 36
Reputacja:
15
cobras napisał(a):Ekspertem w czytaniu z mimiki narysowanych postaci to jednak nie jesteś. :< I dalej nie wiem co ma niż demograficzny i jego skutki do tego tematu.
A to ma, że to nie jest żaden kuźwa niż demograficzny. No, ale widać tak się do obrazków przyzwyczaiłeś, że jak czegoś w obrazku nie ma to ciężko zrozumieć, że egzamin za trudny. To jest powód braku chętnych.
Jakby ktoś miał wątpliwości to potwierdzam: Tak jestem zjebanym prawakiem, który każdego dnia zjada niemowlaka. Hitler to mój idol, a Stalin to dziadek. Ogólnie chcę siać zło i spustoszenie. Czy cokolwiek jeszcze tam lewica przypisuje ludziom o moich poglądach.
Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.
Reputacja:
333
cobras napisał(a):To jakieś dziwne skojarzenia masz, nie wnikam.
Wyprowadź mnie więc z błędu, o światły Cobrasie.
cobras napisał(a):I dalej nie wiem co ma niż demograficzny i jego skutki do tego tematu.
Niż demograficzny jak najbardziej ma wiele wspólnego z tematem, ale Lumberjack nie wrzucił nic związanego z niżem demograficznym.:roll:
Reputacja:
149
Cytat:Wyprowadź mnie więc z błędu, o światły Cobrasie.
Skoro boisz się o nich napisać, to jak mam cię wyprowadzać z błędu. A to, że się boisz czyni je dziwnymi.
Cytat:Niż demograficzny jak najbardziej ma wiele wspólnego z tematem, ale Lumberjack nie wrzucił nic związanego z niżem demograficznym.:roll:
Cytat:A to ma, że to nie jest żaden kuźwa niż demograficzny.
Widzę nawet nie czytaliście linkowanego artykułu
Reputacja:
333
cobras napisał(a):Skoro boisz się o nich napisać, to jak mam cię wyprowadzać z błędu. A to, że się boisz czyni je dziwnymi.
Nie potrafisz wyjaśnić co oznacza obrazek wklejony przez Ciebie, jeśli ja Ci nie powiem, jak go odczytałem? Czyżbyś się przyznawał do spamowania?
cobras napisał(a):Widzę nawet nie czytaliście linkowanego artykułu 
Czytaliście. Ale kwestia tego czy czytaliśmy, czy nie, nie ma wpływu na przyczyny stanu rzeczy o którym informację wrzucił Lumberjack. A tą przyczyną jest socjalizm.
Reputacja:
149
Cytat:Nie potrafisz wyjaśnić co oznacza obrazek wklejony przez Ciebie, jeśli ja Ci nie powiem, jak go odczytałem? Czyżbyś się przyznawał do spamowania?
Jak prostego obrazka z "lolwut" nie potrafisz zrozumieć, to przykro mi. :<
Cytat: A tą przyczyną jest socjalizm.
O gurwa
Reputacja:
333
cobras napisał(a):Jak prostego obrazka z "lolwut" nie potrafisz zrozumieć, to przykro mi. :<
Administracjo, Cobras właśnie złożył autodenuncjację (jak na dobrego komucha przystało) w kwestii spamowania.
cobras napisał(a):O gurwa 
Ale dzielnie dalej spamuje.
Reputacja:
149
Nic tylko czekać, aż zaczniesz wyjaśniać ludziom narzekającym na brzydką pogodę, że to przez socjalizm. A gdy będą się już z ciebie śmiać, oskarżysz ich o spam.
Reputacja:
333
No i dalej spamuje i trolluje.:wall:
Liczba postów: 4,996
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
W dużym skrócie dla cobrasa - jakby to była kwestia tylko niżu demograficznego, samo zjawisko nie miałoby tak gwałtownego charakteru (widocznego w ciągu kilku miesięcy). Zrobiono za trudny test do zdania, przez co nie opłaca się go zdawać (licząc że za jakiś czas wszystko "wróci do "normalności")/lub zdawać za granicą.
Największy polski ateista. 110 kilo wagi.
konkluzja, po pewnej rozmowie - by pobić posąg ze Świebodzina, należy wybudować 34-metrową Sashę Grey, miażdzącą obcasem głowę biskupa.
Przerobienie wyspy Niue na raj podatkowy i BDSM-land też w planach.
"Zadbałem o o tę ponurą reputację, by odstraszyć podstępne zło, które dręczy nasz przeklęty kraj. Wiesz o czym mówię? o podatkach."
Harry Potter niesie lepsze przesłanie niż biblia.
Reputacja:
149
Cytat:W dużym skrócie dla cobrasa - jakby to była kwestia tylko niżu demograficznego, samo zjawisko nie miałoby tak gwałtownego charakteru (widocznego w ciągu kilku miesięcy). Zrobiono za trudny test do zdania, przez co nie opłaca się go zdawać (licząc że za jakiś czas wszystko "wróci do "normalności")/lub zdawać za granicą.
Przydałyby się dane na potwierdzenie tej tezy. I dalej nie widzę tu związku z socjalizmem. No chyba, że sama idea prawa jazdy i egzaminów na nie to socjalizm.
Liczba postów: 4,996
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
na razie w artykule masz potwierdzenie jednostkowe, "z życia". A "grzebaniem" we wszelkich statystykach zwykle zajmuje się Pilaster, nie ja.
Największy polski ateista. 110 kilo wagi.
konkluzja, po pewnej rozmowie - by pobić posąg ze Świebodzina, należy wybudować 34-metrową Sashę Grey, miażdzącą obcasem głowę biskupa.
Przerobienie wyspy Niue na raj podatkowy i BDSM-land też w planach.
"Zadbałem o o tę ponurą reputację, by odstraszyć podstępne zło, które dręczy nasz przeklęty kraj. Wiesz o czym mówię? o podatkach."
Harry Potter niesie lepsze przesłanie niż biblia.
|