To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ankieta: Na kogo zagłosował(a)byś w wyborach?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Bronisław Komorowski
8.51%
4 8.51%
Andrzej Duda
8.51%
4 8.51%
Magdalena Ogórek
6.38%
3 6.38%
Adam Jarubas
0%
0 0%
Janusz Palikot
4.26%
2 4.26%
Janusz Korwin-Mikke
27.66%
13 27.66%
Paweł Kukiz
17.02%
8 17.02%
Jacek Wilk
6.38%
3 6.38%
Marian Kowalski
2.13%
1 2.13%
Paweł Tanajno
10.64%
5 10.64%
Grzegorz Braun
8.51%
4 8.51%
Razem 47 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wybory prezydenckie 2015 - oficjalni kandydaci
DziadBorowy napisał(a):Albo ślepota zakochanego albo idiotyzm pożytecznego Uśmiech
Poza tym jakby nie patrzeć, Ukraina nie wykazuje chęci ekspansjonistycznych (wręcz przeciwnie - walczy o przetrwanie fizyczne), a Rosja wręcz przeciwnie. To jest jej podstawowy modus operandi.

Jedyne co usprawiedliwia takie myślenie, to reminiscencje historyczne sojuszu Polsko-Rosyjskiego w tłumieniu ukraińskich ruchawek narodowych.
"Jak biorą, o i ja coś sobie wezmę". Rosja to dość umiejętnie rozgrywa.
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Odpowiedz
Można zadawać pytania kandydatowi Demokracji Bezpośredniej:

http://www.wykop.pl/link/2489261/ama-kan...l-tanajno/
Za ewidentne offtopy wlepiam minusy. Minus zwrotny świadczy o tobie :-) Nie dokarmiam też trolli. Szczególnie Zefcia.
W pierwszych kilku minutach często edytuje swoje wypowiedzi uzupełniając je lub w celu poprawienia błędów.

Na deser opinia jednego z wykopowiczów:

Cytat:Czytam te Twoje odpowiedzi i w sumie nie wiem, czy jesteś trollem czy po prostu nie chcesz wygrać wyborów... Zakop za pajacowanie.

Inna sprawa, że wykopowicze też pajacują.
I choose not to choose life. I choose something else - Ewan McGregor

Niedostępny na forum. KONTAKT PRZEZ GG LUB MAIL
Odpowiedz
[Obrazek: 11057339_803021083107920_902415599951765...e=55D989B8]

Skisłem xD
Dopóki rodzimy się i umieramy, póki światło jest w nas, warto się wkurwiać, trzeba się wkurwiać! Wciąż i wciąż od nowa.
Odpowiedz
Szczególnie Dmowski z Piłsudskim w jednym Uśmiech
Odpowiedz
Dmowski, Piłsudski, Sobieski.
Cała interwencjonistyczna trójka obok Thatcher i Reagana.
Coś tu nie pasuje.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Odpowiedz
I wszyscy już nie żyją, więc nie mogą się wypowiedzieć we własnym imieniu Duży uśmiech
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
Odpowiedz
Reagan z powodów politycznych zagłosowałby na Komora.

W zasadzie obstawiam, że tylko Thatcherowa mogłaby na niego zagłosować.
Ale taka reklama jest raczej dyskusyjna.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Odpowiedz
Baptiste napisał(a):W zasadzie obstawiam, że tylko Thatcherowa mogłaby na niego zagłosować.

Ale przecież to baba, co wg Korwina dyskwalifikuje jako pełnosprawnego gracza. Lekka niekoherencja.
Odpowiedz
Baptiste napisał(a):Reagan z powodów politycznych zagłosowałby na Komora.
Dlaczego?
Odpowiedz
Sofeicz napisał(a):Ale przecież to baba, co wg Korwina dyskwalifikuje jako pełnosprawnego gracza. Lekka niekoherencja.
A skąd te rewelacje?
"O gustach się nie dyskutuje; a ja twierdzę, że całe życie to kłótnia o gusta." (Nietzsche F.)
Odpowiedz
Roan Shiran napisał(a):A skąd te rewelacje?
Od samego krula. Przecież z babą nawet w szachy się nie da grać, bo trzeba by dawać fory.
Baba, wg króla, to taka lekka postać downa.
Odpowiedz
Sofeicz napisał(a):Od samego krula. Przecież z babą nawet w szachy się nie da grać, bo trzeba by dawać fory.
Baba, wg króla, to taka lekka postać downa.
Byłbym wdzięczny za jakiś odnośnik do jego wypowiedzi na ten temat.
"O gustach się nie dyskutuje; a ja twierdzę, że całe życie to kłótnia o gusta." (Nietzsche F.)
Odpowiedz
Roan Shiran napisał(a):Byłbym wdzięczny za jakiś odnośnik do jego wypowiedzi na ten temat.

Tak dokładnie mówił w programie Polsatu "Skandaliści" prowadzonym przez jego babę (!).

https://www.youtube.com/watch?v=KFOJ2-l8KHc
Odpowiedz
Sofeicz napisał(a):Tak dokładnie mówił w programie Polsatu "Skandaliści" prowadzonym przez jego babę (!).
Gozdyra to jego baba???
Odpowiedz
Sofeicz napisał(a):Tak dokładnie mówił w programie Polsatu "Skandaliści" prowadzonym przez jego babę (!).

https://www.youtube.com/watch?v=KFOJ2-l8KHc
Nie chciało mi się oglądać całości, więc dotarłem jedynie do 12 minuty, gdzie wypowiada się na temat gry z kobietami. I wciąż nie wiem, skąd wziąłeś swoje wnioski (Korwin nie wspomina o tym, że kobiety są intelektualnie zbyt słabe na gry w szachy).
Albo chodzi o inny fragment, albo powinieneś ponownie obejrzeć ten program.
Odpowiedz
Iselin napisał(a):Gozdyra to jego baba???

Szczęśliwy

[Obrazek: B-897NLW4AE0a_g.jpg:large]

Roan
Takie jest przesłanie. Baby to osobna forma życia, niezdolna do rzeczywistej konkurencji z chłopami.
Oczywiście 'lekka postać downa' to moje wyostrzenie.
Odpowiedz
Są razem na zdjęciu. I co z tego?

A propos szachów, muszę kiedyś kupić sobie hnefatafl.
Odpowiedz
Iselin napisał(a):Są razem na zdjęciu. I co z tego?
Niestety zdjęcia z sypialni nie zamieścili ale to żadna tajemnica.
Ale to chyba + dla kandydata
Odpowiedz
Sofeicz napisał(a):Roan
Takie jest przesłanie. Baby to osobna forma życia, niezdolna do rzeczywistej konkurencji z chłopami.
Oczywiście 'lekka postać downa' to moje wyostrzenie.
Ja widzę inne przesłanie - baby to taka osobna forma życia, która nie jest tak agresywna i bezwzględna jak przeciętny mężczyzna. Jeżeli dla Ciebie mniejsza agresja i większa empatia to "lekka postać downa" - to chyba coś nie tak.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: