To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ankieta: Na kogo zagłosował(a)byś w wyborach?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Bronisław Komorowski
8.51%
4 8.51%
Andrzej Duda
8.51%
4 8.51%
Magdalena Ogórek
6.38%
3 6.38%
Adam Jarubas
0%
0 0%
Janusz Palikot
4.26%
2 4.26%
Janusz Korwin-Mikke
27.66%
13 27.66%
Paweł Kukiz
17.02%
8 17.02%
Jacek Wilk
6.38%
3 6.38%
Marian Kowalski
2.13%
1 2.13%
Paweł Tanajno
10.64%
5 10.64%
Grzegorz Braun
8.51%
4 8.51%
Razem 47 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wybory prezydenckie 2015 - oficjalni kandydaci
Xeo95 napisał(a):Przed wami Paweł Tanajno, oficjalny kandydat na Prezydenta Najjaśniejszej Rzeczypospolitej:
Tajniki dyplomacji i PRu ma widzę opanowane.
Język ojczysty tylko trochę gorzej od urzędującego prezydenta.

A tak poważnie, to nie jest jakiś troll-profil/żart/prowokacja?
Bo coś mi się w to wierzyć nie chce.
"Equality is a lie. A myth to appease the masses. Simply look around and you will see the lie for what it is! There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow – those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence."
Odpowiedz
Jester napisał(a):Tajniki dyplomacji i PRu ma widzę opanowane.

Nie ma się co dziwić, przecież skoro w Polsce wielu doktorów czy nawet profesorów, nie potrafi napisać zdania, to dlaczego tej umiejętności mamy oczekiwać od kandydata na prezydenta? Jestem pewien, że ten Tanajno nie jest tutaj wyjątkiem, przecież są dowody na to, jakie problemy z językiem polskim mają inni kandydaci. :lol2:
Odpowiedz
Jester napisał(a):Tajniki dyplomacji i PRu ma widzę opanowane.

Nie, to autentyczny profil
https://www.facebook.com/pawel.tanajno?fref=ts

EDIT:
[Obrazek: rGvisbk.jpg]
Najlepszym argumentem przeciwko demokracji bezpośredniej jest chyba kandydat na prezydenta reprezentujący tą ideę. Oczko
Odpowiedz
DziadBorowy napisał(a):Wniosek wydaje się na wyrost. Dlaczego kandydaci głosujący na najbardziej liberalnego kandydata w turze pierwszej mieliby w drugiej głosować na kandydata raczej prosocjalnego ? Autor chyba nie potrafi wyjść poza schemat "głosują na X bo nie chcą PO" natomiast elektorat JKMa uważa PIS za takie samo zło jak PO o ile nie większe.
z takich sqmych przyczyn dla ktorych laza z krzeslami na Bronka a nie na Dude. 2 rozejzalem sie po aktywie
Naszym celem jest LINIA. Bojowa linia!
Odpowiedz
Widzę, że zaczęła się zabawa Latarnikiem Wyborczym. Mnie wyszło:

Paweł Tanajno 73%
Magdalena Ogórek 70%
Jacek Wilk 70%
Paweł Kukiz 66%
Andrzej Duda 61%
Janusz Palikot 58%
Marian Kowalski 58%
Janusz korwin-Mikke 56%
Grzegorz Braun 50%
Adam Jarubas 39%
Bronisław Komorowski 20%
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
Odpowiedz
69% Grzegorz Braun
66% Janusz Korwin-Mikke
66% Marian Kowalski
55% Andrzej Duda
55% Adam Jarubas
54% Jacek Wilk
53% Paweł Kukiz
39% Magdalena Ogórek
38% Janusz Palikot
36% Paweł Tanajno
12% Bronisław Komorowski
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Odpowiedz
90%JANUSZ PALIKOT
78%MAGDALENA OGÓREK
78%PAWEŁ TANAJNO
67%PAWEŁ KUKIZ
63%JACEK WILK
59%ADAM JARUBAS
50%JANUSZ KORWIN-MIKKE
45%ANDRZEJ DUDA
38%MARIAN KOWALSKI
30%BRONISŁAW KOMOROWSKI
24%GRZEGORZ BRAUN
Odpowiedz
Jak dla mnie wybory sa rozstrzygniete, choc jeszcze sie nie odbyly. Wygra je Komorowski dzieki burdelowi w procedurze rejestracji, glosowania i liczenia glosow wyborcow. Ja na pewno nie zamierzam brac udzialu w tej farsie.
Diejenigen, die entscheiden, sind nicht gewählt, und diejenigen, die gewählt werden, haben nichts zu entscheiden - Horst Seehofer, CSU.
Odpowiedz
Wron NIEmiecki napisał(a):Jak dla mnie wybory sa rozstrzygniete, choc jeszcze sie nie odbyly. Wygra je Komorowski dzieki burdelowi w procedurze rejestracji, glosowania i liczenia glosow wyborcow. Ja na pewno nie zamierzam brac udzialu w tej farsie.

Nie trzeba do tego żadnego burdelu w procedurach, wygra bo po prostu takich mamy ludzi w tym kraju. Swoją drogą ciekawi mnie czy można by wyznaczyć prawdopodobieństwo, że wygra ktoś inny niż Komorowski, bo moim zdaniem byłby to bardzo niski procent, niższy niż mogłoby się to wydawać.
Odpowiedz
Kurna, wyszło że mam na Jarubasa głosować. Nie spodziewałem się.

78%
Adam Jarubas
70%
Janusz Palikot
70%
Paweł Tanajno
65%
Jacek Wilk
64%
Paweł Kukiz
60%
Janusz Korwin-Mikke
54%
Magdalena Ogórek
47%
Marian Kowalski
39%
Andrzej Duda
36%
Grzegorz Braun
28%
Bronisław Komorowski

A Komorowski zapłaci za olanie ankiety do latarnika głosami tych wszystkich, którzy użyją tego portalu.
Odpowiedz
A co, było pytanie "Czy jesteś członkiem PSL" i odpowiedziałeś twierdząco? :lol2:

Na obronę Komora można powiedzieć, że nadzorował budowę obwodnicy.
Odpowiedz
zefciu napisał(a):A Komorowski zapłaci za olanie ankiety do latarnika głosami tych wszystkich, którzy użyją tego portalu.
To będzie masakra!
Olać tak wpływowy portal :8O:
Już Komor popuszcza ze strachu w portale Uśmiech
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Odpowiedz
Sofeicz napisał(a):To będzie masakra!
Olać tak wpływowy portal :8O:
Już Komor popuszcza ze strachu w portale Uśmiech
Ja nie mówię, że Komorowski nie wygra wyborów. Bo wiem, że wygra. Ale olanie latarnika to arogancja wobec obywateli. Nie chodzi tutaj o "wpływowość", ale o to, że nie znam drugiego tak obiektywnego narzędzia przekazania swoich poglądów. I wielkie Schadenfreude mnie napełni jak Komorowski zaprzepaści zwycięstwo w I turze o jakiś mały ułamek.
Odpowiedz
Cytat:wielkie Schadenfreude mnie napełni jak Komorowski zaprzepaści zwycięstwo w I turze o jakiś mały ułamek.

Ideałem by było, gdyby do drugiej tury jednak doszło, ale ...bez Dudy :lol2:

Zresztą jestem przekonany, że Komorowski, jak i cała PO, jest niedoszacowany w sondażach i szanse na zwycięstwo w I turze ma nadal bardzo duże.

Zobaczymy
Demokracja jest sprzeczna z prawami fizyki - J. Dukaj

Jest inaczej Blog człowieka leniwego
Odpowiedz
pilaster napisał(a):Ideałem by było, gdyby do drugiej tury jednak doszło, ale ...bez Dudy :lol2:
Jeśli dojdzie z Dudą, to Komorowski zwycięży miażdżąco.
Odpowiedz
pilaster napisał(a):Zresztą jestem przekonany, że Komorowski, jak i cała PO, jest niedoszacowany w sondażach i szanse na zwycięstwo w I turze ma nadal bardzo duże.

I wówczas PIS przez kolejną kadencję będzie gardłował o sfałszowanych wyborach. To ja dla świętego spokoju już chciałbym tą drugą turę. Oczko
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"
Odpowiedz
Tego latarnika lepiej obchodzić szerokim łukiem.
Można się zdziwić, zobaczywszy wyniki.Uśmiech

Dla mnie wyszły tak:

Janusz Palikot 78%
Paweł Tanajno 77%
Magdalena Ogórek 73%
Adam Jarubas 62%
Paweł Kukiz 56%
Janusz Wilk 56%
Andrzej Duda 41%
Marian Kowalski 31%
Bronisław Komorowski 29%
Janusz Korwin Mikke 28%
Grzegorz Braun 10%
Jedyne co akceptuję, to ostatnie miejsce Brauna. Jakim cudem postulat likwidacji KRUSu lokuje mnie jako wyborcę Jarubasa, pozostanie słodką tajemnicą autorów ankiety.Niezdecydowany
Odpowiedz
DziadBorowy napisał(a):I wówczas PIS przez kolejną kadencję będzie gardłował o sfałszowanych wyborach. To ja dla świętego spokoju już chciałbym tą drugą turę. Oczko
To akurat żaden argument nie jest. Gardłować będą niezależnie od wyniku (chyba że Duda wygra).
exeter napisał(a):Nie rozumiem matematyki na poziomie podstawówki. Nie wiem, co to znaczy "procent".
Odpowiedz
Paweł Kukiz 79%
Jacek Wilk 79%
Janusz Korwin Mikke 78%
Janusz Palikot 71%
Marian Kowalski 71%
Grzegorz Braun 69%
Adam Jarubas 68
Paweł Tanajno 65%
Andrzej Duda 58%
Magdalena Ogórek 52%
Bronisław Komorowski 19%

Cieszy mnie niski procent przy Komorowskim. Okazuje się, że ktoś kto nie zdania na jakikolwiek temat, jest idealnym wyborcą naszego urzędującego prezydenta. Dziwi natomiast tak niewielki procent zgodności z Braunem, na którego chyba zdecyduję się ostatecznie zagłosować, bo moim wielkim marzeniem jest powrót króla.
Odpowiedz
72%
PAWEŁ KUKIZ

70%
JANUSZ PALIKOT

70%
PAWEŁ TANAJNO

68%
JANUSZ KORWIN-MIKKE

65%
MAGDALENA OGÓREK

63%