Liczba postów: 2,645
Liczba wątków: 8
Reputacja:
-52
O upadającej Rosji to ja słyszę na tym forum od lat. Plyta się Zefciom i Pilastrom zacięła.
A tu jakoś Rosja upaść nie chce.
Putin nawet nakazał niszczyć żywność objętą embargiem. Nie zachowuje się tak państwo które właśnie upada.
http://fakty.interia.pl/swiat/news-rosja...Id,1860587
Liczba postów: 23,471
Liczba wątków: 241
Reputacja:
1,399
Wyznanie: Schabizm-kaszankizm
Dobrą zywnosc niszczy celowo tylko debil. Jesli chca w ten sposob pokaz jakimi sa twardymi kozakami, to im nie wyszlo. Pokazuja tylko swoja glupote. Jakbym byl putinem to kazalbym ta zywnosc przekazac jakiejs ruskiej wersji caritasa.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Liczba postów: 1,922
Liczba wątków: 4
Reputacja:
43
Rosja nie chce międzynarodowej komisji badającej sprawę zestrzelenia malezyjskiego boeninga nad Ukrainą.
Uzyła prawa weta na głosowaniu ONZ.
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1...BoxNewsImg
Czyli ruscy się pośrednio przyznali do zestrzelenia samolotu pełnego cywili.
Ostatecznie, gdyby to rzeczywiście ukraiński myśliwiec zestrzelił ten samolot, to Rosja powinna popierać śledztwo, które musiałoby potwierdzić ich wersję wydarzeń, jeśli jest prawdziwa.
"Equality is a lie. A myth to appease the masses. Simply look around and you will see the lie for what it is! There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow – those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence."
Liczba postów: 21,707
Liczba wątków: 218
Reputacja:
975
Wyznanie: ate 7 stopnia
lumberjack napisał(a): Pokazuja tylko swoja glupote. Jakbym byl putinem to kazalbym ta zywnosc przekazac jakiejs ruskiej wersji caritasa.
Jakiego Caritasa?
Przecież Matuszka Rossija, to kraj mlekiem i miodem płynący i żadnych potrzebujących nie ma.
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
30.07.2015, 08:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.07.2015, 08:27 przez pitbbpl.)
Reputacja:
-52
Jester napisał(a): Rosja nie chce międzynarodowej komisji badającej sprawę zestrzelenia malezyjskiego boeninga nad Ukrainą.
Uzyła prawa weta na głosowaniu ONZ.
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1...BoxNewsImg
Czyli ruscy się pośrednio przyznali do zestrzelenia samolotu pełnego cywili.
Ostatecznie, gdyby to rzeczywiście ukraiński myśliwiec zestrzelił ten samolot, to Rosja powinna popierać śledztwo, które musiałoby potwierdzić ich wersję wydarzeń, jeśli jest prawdziwa.
Amerykanie też się nie przejmują jak bombardują wioski czy rozpierd... wesela.
Oni to nazywają "Colateral damage". Wojna to wojna straty muszą być.
Tak więc nawet jeśli to separatyści zestrzelili to co z tego? Odpowiedzialność ponosi ten kto wpuścił samolot cywilny w strefę walk.
A już trzeba być idiotą by liczyć że Rosja zgodzi się na jakieś komisje. Mocarstw takie rzeczy nie dotyczą.
pitbbpl napisał(a): Amerykanie też się nie przejmują jak bombardują wioski czy rozpierd... wesela. Amerykanie jednakowoż nie dają wyrzutni rakiet ziemia-powietrze debilom, którzy się wielce dziwią, iż istnieją cywilne samoloty.
Cytat:Tak więc nawet jeśli to separatyści zestrzelili to co z tego? Odpowiedzialność ponosi ten kto wpuścił samolot cywilny w strefę walk.
Jakich znowu walk? Jeszcze niedawno pisałeś, że przecież Rosjanie jeszcze nie wkroczyli. A jak można było przewidzieć, że "lokalne oddziały samoobrony" dysponują bronią przeciwlotniczą?
Reputacja:
-52
Zefciu się obudził, że tam jest jakaś strefa walk i ostro się naparzają. Chłopie gdzie żeś był przez ostatni rok?
Kolejny naiwniak co myśli że Rosjanie to idioci i nie wyposażyli separatystów w broń przeciwlotniczą. Szok.
pitbbpl napisał(a): Zefciu się obudził, że tam jest jakaś strefa walk i ostro się naparzają. Chłopie gdzie żeś był przez ostatni rok?
Kolejny naiwniak co myśli że Rosjanie to idioci i nie wyposażyli separatystów w broń przeciwlotniczą. Szok. Ja pierdolę! Przecież to Ty pisałeś, że Rosjanie w ogóle nie maczali w tym palców. Owszem - uzasadnionym jest oskarżać tych, którzy nie zakazali lotów nad Donbasem o zaniechanie, ale jeśli z tym oskarżeniem wychodzisz Ty, to pokazujesz tylko, że sam nie wierzysz w głoszoną przez siebie propagandę.
Reputacja:
-52
Oficjalnie Rosjanie nie weszli na Ukrainę, a to że swoim pomagają to wiadomo od dawna.
Obstawiałem że tam wejdą i szybko to zakończą, ale myliłem się Putin obrał inną strategię.
pitbbpl napisał(a): Oficjalnie Rosjanie nie weszli na Ukrainę To że nie weszli "oficjalnie", to każdy wie. Ty jednak pisałeś, że nie weszli w ogóle.
Liczba postów: 21,707
Liczba wątków: 218
Reputacja:
975
Wyznanie: ate 7 stopnia
pitbbpl napisał(a): Obstawiałem że tam wejdą i szybko to zakończą, ale myliłem się Putin obrał inną strategię.
Musisz być bardzo zawiedziony. Jaka szkoda. Pewnie czekałeś z niecierpliwością aż zatrzymają się na Odrze.
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Liczba postów: 10,995
Liczba wątków: 45
Reputacja:
1,122
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,P...aid=115503
Świetny i trochę straszny artykuł o tym jak ryje się czerepy Rosjanom i innym pitbbpl.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"
Liczba postów: 4,465
Liczba wątków: 57
Reputacja:
51
pitbbpl napisał(a): Tak więc nawet jeśli to separatyści zestrzelili to co z tego? Odpowiedzialność ponosi ten kto wpuścił samolot cywilny w strefę walk. Jasne, to kobieta jest winna że ją zgwałcili. Mogła zostać w domu.
Tak wiem, analogia nieco naciągana. Ale odpowiedzialność tych którzy wysłali ten samolot tam nie zimniejsza w żadnym stopniu odpowiedzialności separatystów. Bandycki atak jest bandyckim atakiem. Koniec kropka.
Liczba postów: 12,009
Liczba wątków: 156
Reputacja:
101
pitbbpl napisał(a): O upadającej Rosji to ja słyszę na tym forum od lat. Plyta się Zefciom i Pilastrom zacięła.
A tu jakoś Rosja upaść nie chce.
Jak to nie chce, skoro upada.
Proces upadku imperiów i cywilizacji to właśnie proces. Nie zdarza się to z dnia na dzień, tylko trwa. Lata, pokolenia, czasami nawet stulecia. Rozpad rosyjskiego imperium trwa już od lat 80 XX wieku. A zakończy się, jeżeli Putin nie zostanie obalony lub cena ropy nie wzrośnie powyżej 90$ do końca tej dekady. Jeżeli zostanie obalony i/lub cena wzrośnie, do roku 2025.
Demokracja jest sprzeczna z prawami fizyki - J. Dukaj
Jest inaczej Blog człowieka leniwego
Liczba postów: 16,443
Liczba wątków: 93
Reputacja:
39
"obalony i/lub cena wzrośnie"
Co to k... znaczy?
idiota napisał(a): "obalony i/lub cena wzrośnie"
Co to k... znaczy? To kurwa znaczy alternatywa. Bo kurwa "lub" bywa rozumiane jako alternatywa rozłączna. Więc żeby kurwa ludziom się nie myliło, to niektórzy piszą "i/lub".
Tak, wiem, że kurwa można przyjąć, że kurwa "lub" to jest kurwa alternatywa, a "albo" to jest kurwa alternatywa rozłączna. Można też kurwa pisać w tekście symbole logiczne. Ale kurwa niektórzy piszą "i/lub".
30.07.2015, 15:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.07.2015, 15:06 przez idiota.)
Reputacja:
39
'i' znaczy alternatywa?
A ja myślałem, że koniunkcja...
Gupi ja...
I nie klnij tyle.
Liczba postów: 12,009
Liczba wątków: 156
Reputacja:
101
idiota napisał(a): 'i' znaczy alternatywa?
A ja myślałem, że koniunkcja...
Gupi ja...
Jak to idiota...
Więc jeszcze raz dla idiotów
i/lub oznacza, że zajdzie wydarzenie nr 1 (Putin zostanie obalony), albo zajdzie wydarzenie nr 2 (cena ropy wzrośnie powyżej 90$), albo zajdą wydarzenia 1 i 2 równocześnie.
Demokracja jest sprzeczna z prawami fizyki - J. Dukaj
Jest inaczej Blog człowieka leniwego
Reputacja:
39
Czyli to on oznacza co 'lub'.
Dzięki za wyjaśnienie tego.
Nie wiem czemu zatem używasz dwóch naddatkowych znaczków.
idiota napisał(a): Nie wiem czemu zatem używasz dwóch naddatkowych znaczków. Przecież napisałem. "i" to oczywiście koniunkcja. Natomiast alternatywa to alternatywa rozłączna koniunkcji i alternatywy rozłącznej. Więc "i/lub" to alternatywa.
|