geranium napisał(a): Z którego dnia ten Post?
A z którego?
Masz na samej górze przy '
Tgc napisał(a):'
zielono szczałke ->.
I jak w nią klikniesz, to będziesz miała odniesienie w to konkretne miejsce. Po lewej stronie na górze posta nad awatarem będziesz miała dokładną datę i godzinę wysłania.
Nie wiem, jak to robisz, jakie masz ustawienia, że podczas cytowania/odpowiedzi znikają ci znaczniki daty, czyli to przekierowanie
zielono szczałko->, ale jak wybierzesz sobie poprzez 'Panel użytkownika' >> 'Edytuj opcje' i w polu 'Inne opcje' będziesz miała zaznaczone 'Pokaż opcje formatowania MyCode w czasie pisania postów', a przede wszystkim 'Zmień domyślny tryb edytora na pokazywanie kodu', to będziesz widziała podczas cytowania w znaczniku 'quote' oprócz nicka danej osoby także 'pid' oraz 'dateline'.
Dzięki trybowi edytora z pokazywaniem kodu będziesz miała podgląd m.in. na to, czy stosujesz jeden i ten sam kolor czcionki konsekwentnie (podczas pisania mojej odpowiedzi pomyliłem się z zielonym, co do którego wizualnie miałem podejrzenie, bo testowałem sobie tryb prostego wyświetlania, ale w trybie kodu dostałem potwierdzenie, że zamiast zielonego #17B529 użyłem jaśniejszego, tego kratkę wyżej, czyli #2ECC40).
Tutaj masz dedykowany temu temat:
https://ateista.pl/showthread.php?tid=14705 - Wyświgowi śmierć!